Én csak mostanában kezdtem nézni, de a tegnapelőtti volt az első, ami nem földönkívüliek emberkísérleteiről szólt:) ha a Halott ember kapcsolóját a földönkívüli támadással nem számítjuk. Ettől függetlenül ez a kedvenc sorozatom.
Arról Te hallottál, hogy állitólag voltak olyan pletykák, hogy folytatni akarják a sorozatváltozatot? Ami viszont biztosnak látszik, hogy új nagyfilm változata lesz az X - aktáknak! A www.sg.hu - n volt erről egy cikk néhány hete.
Más: közben mekaptam a választ az előző kérdésemre. Állitólag a Coolon ismétlik mostanában a Végtelen határokat, tehát nem új részek vannak.
Május 27-től folytatódik a Végtelen határok, szombat esténként 23 órától.
Állítólag azért vették le a műsorról, mert nem violt túl nagy a nézettsége. Pedig aztán a COOL-hoz képest egy nagyságrenddel jobb.
Valamikor 8-10 éve ment valamelyik magyar adón, szintén éjjelente, már akkor nagyon tetszett, mert elgondolkodtató. Ezért is választottam honlapunk címének a Végtelen határokat, www.vizkoz.slk.hu ahol hasonló meredek témákkal is foglalkozunk.
Sajna a címére már nem emléxem, de arról szólt, hogy egy tanárnőt fiatal korában megerőszakolnak és miután feltalálta az időgépet, visszaugrál a múltba és megöli azt a fickót és még jópár olyat aki gyilkosságokat fog elkövetni.
most hogy van digitv-m, en fogom :) meg toltogetem le (psszt... :DD) a reszeket, sajna eleg rendes elmaradasban vannak a tv-ben leadottakhoz kepest, de fo hogy gyulnek :)
valaki fel tudná tenni a magyar szinkront valahova? jó lenne rászinkronizálni a már meglevő angol nyelvű felvételre... bár ha valahol megvan magyarul a jó minőségű felvétel, az sem lenne rossz... :)
jó volt, de valóban nem volt úttörő, hisz csak annyit tett az elődökkel (twilight zone, outer limits), hogy 2 főszereplő köré szervezte a történetet. talán legjobban a 70-es években futott kolchak: the night stalker-hez hasonlított, ahol ugyancsak 1 férfi és 1 nő, egy hívő és egy szkeptikus küzdött meg részenként a 'monster of the week'-kel, plusz közben persze kutatták az átívelő szálat.