Keresés

Részletes keresés

Kijo Creative Commons License 2001.04.18 0 0 54
Jo kerdes a valasz viszont egyertelmu:

Előzmény: Darth Bane (41)
Kijo Creative Commons License 2001.04.18 0 0 53
Ez melyik Wado akar lenni?

....-kimaradtam volna valamibol? :)

Azert erdekes lehet ez is.

Előzmény: Darth Bane (48)
stempi Creative Commons License 2001.02.07 0 0 52
Lattam a veget a Koko mecsnak!
Nagyon sajnalom, hogy nem lattam a teljeset :(((. Nagyon jo mecs volt! Igyexem nem megfulladni, de elveszni viszont eleg gyakran elveszek a meloban :(!

Udv: stempi

praclee Creative Commons License 2001.02.05 0 0 51
én se láttam de hála istennek leadták mégegyszer!
Előzmény: stempi (49)
Darth Bane Creative Commons License 2001.01.31 0 0 50
Meg ne fulladj!!!:-))
Előzmény: stempi (49)
stempi Creative Commons License 2001.01.30 0 0 49
Majd en is hozzaszolok, csak jelenleg megfulladok a munkamban!
Darth Bane Creative Commons License 2001.01.30 0 0 48
A korkoros mozdulatokrol nem tudom, hogy hol olvastal, nem tudom mit ertenek alatta.. Ciki, 14 ev utan.. Szerintem talan arra, hogy a Wado megalapitoja Jiu Jitsu mester volt, aztan kezdett el shotokanozni ezert rengeteg kisivu dobas es lecsavaras van benne. Szerencsere mellesleg orvos is volt, ezert ami tonkreteszi az embert hosszutavon, pl. nagyon mely allasok, vagy hogy lepesnel nyit a sarok, azokat megvaltoztatta benne. A mostani vesenyszabaályzat elodjenek lefektetesenel is a Wado volt az uttoro, hiszen shotokanban nagyon sokaig nem voltak csak formagyakorlatok es eleg kis szamu parosgyakorlat. Egyebkent szerintem nem sok budot kene kiprbalnod, hanem csak egyett, es ha az mar megy es szereted, akkor lehet elnezni mashova.
Előzmény: ControlDenied (47)
ControlDenied Creative Commons License 2001.01.30 0 0 47
Meseljetek mar a wado-rol please! Azt tervezem, hogy kiprobalok sok-sok budot, csak egyelore behataroltak az ismereteim. Azt olvasom pl. hogy wado-ban nagyon fontosak a korkoros mozdulatok. Ez hogy jelenik meg?
Tudtok ajanlani pesti dojokat?

kosz, csa,
CoDe(X)
(aikidoka)

Darth Bane Creative Commons License 2001.01.29 0 0 46
Speciel en is Wado Ryu-zom. Mellesleg a Koko szerintem kisse neheen verte az embert. Sot, a 11. menetben egy kicsit meg is volt az ember.(marmint a Koko). AZ, hogy vegul kiutotte, az mar a misik silany vedekezesenk es faradsaganak volt koszonheto inkabb, bar ez a vegeredmeny szempontjabol tok mindegy.
Előzmény: stempi (45)
stempi Creative Commons License 2001.01.29 0 0 45
Hello!

Nocsak, azt hittem, hogy teljesen elsullyedt ez a topic, erre kiderul, hogy csak van elet :)!
A Koko mecsset sajna nagy banatomra nem lattam, orommel hallottam egyebkent, hogy gyozott. Ot egyebkent szinte harcmuveszkent becsulom/tisztelem, de van benne egy jo adag szinpadiassag (showmenkedes) ami teljesen lerontja a harci stilusanak a varazsat. Ha megfigyeltetek a bunyo technikajat, ritka az a boxolo (mint pl. o is) aki vedekezik es visszacsapo uteseket hasznal. Nalunk a Wado ryu-ban egy elegge kedvelt technika!
A masik amiert tisztelem a gyors reflex, amit igencsak kihasznal, hogy foloslegesen ne veresse szet a fejet. Nem egy amolyan adok-kapok mecsset nez az ember, amikor ot nezi.
Termeszetesen SZVSZ!

udv: stempi.

Darth Bane Creative Commons License 2001.01.26 0 0 44
Akkor jo, azt hittem nehanyan csak unatkozgatnak. Mellesleg szerintetek a "mi" Kokonk megverne Hammedet? Az, hogy most gyoni fog, az eleg egyertelmu, legalabis szamomra, de hogy meg nehany kemeny perc var ra Hammed ellen az biztos.
Előzmény: ControlDenied (42)
Don_Fülig_di_St_James Creative Commons License 2001.01.26 0 0 43
Mawashi Geri + Gedan Barai!

:)

Előzmény: ControlDenied (42)
ControlDenied Creative Commons License 2001.01.26 0 0 42
Hat, van egy par... :)
Előzmény: Darth Bane (41)
Darth Bane Creative Commons License 2001.01.26 0 0 41
Van valaki ezen a topicon aki tenyleg gyakorol vmilyen harcmuveszetet?
praclee Creative Commons License 2001.01.26 0 0 40
NEKEM BE VAN TÉVE A KEDVENCEK KÖZÉ ÚGYHOGY ÉN MINDIG LÁTom ha történik vmi.De már rég nem.Jaa meg a küzdősportokon sem.
Jaaaj nem hiszem hogy fogom látni KOKO-t!:((
Előzmény: Shingitai (39)
Shingitai Creative Commons License 2001.01.25 0 0 39
Alexfux fórumgazdi vizsgáira készül, nem nagyon ér rá.
Ha írtok valamiről, én is írok....
Előzmény: stempi (38)
stempi Creative Commons License 2001.01.25 0 0 38
Sziasztok!

Jee, ez a topic feleledt? Csak az a baj, hogy html proba forum lett belole :)!
A masik topiccal az a bajom, hogy Alexfux forumgazdi eltunt ;(((. Pedig jo fej volt. Nos vitazhatunk, de inkabb szigoruan stilusleirasokat varok es kerdesekre valaszokat. Nagyon-nagyon nem szeretnem, ha a masik topic sorsara jutnank!
Neha benezek, hogy megjelent-e valaki, de nem igerem, hogy naponta, ugyanis latastol-edzesig melozom ;((!

Bekesseg: stempi

nemkell Creative Commons License 2000.11.27 0 0 37
prac:

Igen, más színű lesz. A színeket RGB palettán kevered, 16-os számrendszerbeli számokkal megadva az adott komponens arányát. A szám helyiértékei a következőket jelentik: RRGGBB, ahol RR a vörös (Red), a GG a zöld (Green) és a B, a kék (Blue) összetevő. Hogy ez hogyan működik, azt egy egyszerű rajzprogramban kiokumlálhatod. Kiválasztasz egy szít, a custom színezésnél és megnézed az összetevők értékét...

Alapnak:
FF0000 - piros
00FF00 - zöld
0000FF - kék

Előzmény: praclee (36)
praclee Creative Commons License 2000.11.24 0 0 36
nemkell
"Egyszer leírtam neked, hogyan lehet szinezni. "
Azóta se próbáltam ki!:)
"808080"
és ha e helyére más számokat írok akkor más színű lesz?És én azt honnnatudom hogy mikor mi?

"volt a sok kis üzenet, "
Lehet hogy visszatérek mert egyetértek viszont így gyorsabb mert nem kell megvárni hogy köszönjükstb...de én úgy szoktam hogy visszamegyek!
Na majd lesz vhogy.
Csak nem kiforrott az egyéniségem!:-D

Előzmény: nemkell (35)
nemkell Creative Commons License 2000.11.23 0 0 35
praclee:

Ha már a kiemelésnél tartunk, akkor én is ajánlok valamit. Egyszer leírtam neked, hogyan lehet szinezni. Ha az idézett dolgot kiszürkíted, a sajátodat pedig feketén hagyod, akkor még jobban áttekinthető lesz! Persze babra munka egy kicsit, de a szépségér szenvedni kell :))

(font color=#808080)Szürke szöveg(/font) Ez meg megint fekete :))

A zárójelek helyett a megfelelő kisebb-nagyobb jel kell.

Egyébként nekem szimpatikusabb volt a sok kis üzenet, és akkor ha valaki akart valamit, akkor megnézhette az előzményt. Amikor egy kupacban válaszol az ember, akkor meg észnélkül idézgetni kell :)) Én hol így csinálom, hol úgy. Ha rám hallgatsz, akkor azt csinálsz, amit akarsz!

Tudod, BLacának (is) igaza van! :)

PINGYI:

:)

Előzmény: praclee (34)
praclee Creative Commons License 2000.11.23 0 0 34
PINGYI
". Meglesz a jutalma, hogy ennyire igyekszel! :)
"Mi?

"akkor...rámkötötte...a...fekete...övét...."
nem fényképeztetted le magad?:)

Előzmény: PINGYI (33)
PINGYI Creative Commons License 2000.11.22 0 0 33
Sziasztok!

praclee
Akkor most szét fogod trancsírozni a leveleimet????? :)))

Egyébként pedig gratula a másoláshoz. Azt elfelejtettem mondani, hogy tedd idézöjelbe a másolt szöveget, hogy jól lehessen látni, hogy arra válaszolsz. Meglesz a jutalma, hogy ennyire igyekszel! :)

nemkell
:DDDDD Ez az utóbbi idők legjobb poénja!

Na, most egy kis gyerekes hülyeség, ne nevessetek ki! Ma fel kellett próbálnom a mesterem gi-jét, mert szükségem lenne új ruhára, de nem tudtuk a pontos méretet. Amikor bementem hozzá az öltözőbe, hogy megnézhesse, nem nagy a ruha, ...akkor...rámkötötte...a...fekete...övét....hhmmmm
Pár másodpercig nagggyon jól néztem ki benne! :)

nemkell Creative Commons License 2000.11.22 0 0 32
praclee:

:)) Végre beugrott valaki :) Igen ez rovás írás és ellentétben bizonyos hozzászólásokkal, ez nem mások rovására megy :)) (ezt a viccet az "igazi" fórumon is elsütöm :)

Előzmény: praclee (31)
praclee Creative Commons License 2000.11.22 0 0 31
nemkell
jééé rovásírás!

PINGYI
bemásolni!!heheheh na ne röhögtess.Még ha tudnám.Bár most Üdvözlet az oldalvizen :)) Vagy a fedélzeten?már lehet hogy tudok 1 -2 dolgot.

király!!Igen igenn tudok másolni!!!!
na ide figyusz!
Üdvözlet az oldalvizen :)) Vagy a fedélzeten?

heheheheh marha jó vagyok.Pingyi a leveleiddel is ezt fogom csinálni!

Előzmény: nemkell (30)
nemkell Creative Commons License 2000.11.21 0 0 30
Üdvözlet az oldalvizen :)) Vagy a fedélzeten?

PINGYI Creative Commons License 2000.11.21 0 0 29
praclee

Nem, Kreta fiú, legalábbis én úgy tudom. :)

Nem tartalak szétszórtnak. A többiek azért gondolják így, mert sietsz a válaszokkal. Sokszor már azt sem lehet tudni, mire is válaszolsz. Próbáld bövebben, vagy másold oda a mondatot, amire válaszolsz. Ne aggódj!

Erröl majd írok emilben is, de most megint nálam van gubanc, nem tudom kicselezni a levelezö programot, az meg nem küldi el a leveleket. Remélem, este a férjem megoldja a dolgot, mert már tegnap óta bosszankodok emiatt!

Előzmény: praclee (28)
praclee Creative Commons License 2000.11.21 0 0 28
PINGYI
Szétszórtnak tartasz?

Kreta lány??

Előzmény: PINGYI (27)
PINGYI Creative Commons License 2000.11.20 0 0 27
praclee
Arra céloztam, amit Kreta írt a másik fórumban Kijo hozzászólására. Kijo ugyanis azt írta, hogy a fiúk karatéznak, a lányok addig röplabdáznak, így nincs veszekedés. Erre válaszolta Kreta, hogy akkor ö most megy röplabdázni.

De én olyannak szeretlek, amilyen vagy!!!! (c:,

Előzmény: praclee (26)
praclee Creative Commons License 2000.11.20 0 0 26
PINGYI
Mi van???Én valahogy nem értelek!:(
Bár mindenki szétszórtnak tart!:(
Előzmény: PINGYI (25)
PINGYI Creative Commons License 2000.11.20 0 0 25
Sziasztok!
Csak felhozom, hogy aki a röplabdát választja, talán idetalál. :(

Folytathatnánk-e itt a beszélgetést? Tudom, hogy ez nem ugyanaz, de itt béke van és nyugalom. És talán ez meg is marad, legalábbis rajtam ez többé nem fog múlni.

Üdv az errejáróknak!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!