Keresés

Részletes keresés

darima Creative Commons License 2010.09.04 0 0 60
Sziasztok, új vagyok még itt és vízöntő vagyok én is. Elég nehéz válaszolni erre a kérdésre, hogy milyen a vízöntő párjának lenni? Ezt a vízöntők párjai tudnák megfogalmazni igazán.:) Bár én is úgy vagyok vele, hogy vízöntő és vízöntő között is lehetnek hatalmas eltérések.
És úgy tudom, hogy nálunk még az is szerepet játszik, hogy Januári-e a vízöntő vagy Februári? A januáriak állítólag a komolyabbak, a februáriak pedig a játékosabbak.
Szóval elég nehéz kérdés:)

Hogy hogyan lehet hatni a vízöntőkre észérvekkel?
Szerintem türelemmel és kedvességgel. A vízöntők szeretik megismerni a párjukat. Mindig keresnek benne valami újat, amit addig még nem ismertek benne. De (legalábbis nálam így van) nekünk is tetszik ha a párunk oda figyel ránk, ha érdekli mit szeretünk, mit hogyan gondolunk? Szeretünk mesélni és szeretjük ha nekünk mesélnek. Ha látjuk a párunkon, hogy érdekli őt is az, amit mi szeretünk. A vízöntőnek (bár független) sokszor szüksége van megerősítésre, pl. olyanra, hogy jó az, amit csinál.
Egyelőre ennyi:)
szem telen Creative Commons License 2010.09.03 0 0 59
Én ugyan nem foglalkozom horoszkópokkal, de tudom vízöntő vagyok. Szerintem változatos életem során egyetlen jegy sem maradt ki. Nem volt könnyű dolguk.
Öntörvényű, erőszakra hajlamos, diktatórikus vagyok mi kell még a szép élethez, meg a tökéletes párkapcsolathoz.

Üdv. szem telen
Barbie girl10 Creative Commons License 2010.07.07 0 0 58
sziasztok!
Én szerintem egy tipikus vízöntő vagyok...szabadságra vágyok sokat bulizok barátaimat is imádom...a lényeg h most egy mérleg fiuval kavargatok ahogy elnézem eléggé oda van értem de nem tudom h mit is várjak ettől az egésztől...szal ha vki mérleg vízöntő párosban él akk légyszi írjon vmit..kapcsolataimról annyit hogy egy ikrek jegyű fiuval voltam együtt 9 hónapot nagyon szeretett engem és mindent megtettvna értem de szakítottam vele...pedig jo páros volt ez is..aztán egy rákkal voltam együtt fél évet de nem ajánlom egy vízöntőnek sem a rák pasit mert nagyon érzelgős és tök nehéz otthagyni ....aki kíváncsi még valamire ezekkel kapcsiban írjon nyugodtan:)
Barbie girl
én sem Creative Commons License 2006.08.28 0 0 57
Az úgy van, hogy az Internetes hozzászólásaim Virág- ként szoktam aláírni, mivel a nevem, a Hajnalka az egy virágnév, és szeretem is ezt a nevet. Úgy látszik, oylan mértékben tört fel belőlem az őszinteség előző hozzászólásomnál, hogy elfeledkeztem a Virágról, és Hajniként írtam alá :-)
Előzmény: én sem (56)
én sem Creative Commons License 2006.08.28 0 0 56
"Az aszcendens nagggggyon javít vagy ronthat a helyzeten.

Üdv:Dittka"

Szia Dittka:-)
Én azt gondolom, hogy a gyermekkori élmények meghatározzák miylen is lesz egy felnőtt, akármiylen jegyben is született. Én pl Vízöntő vagyok, de mióta az eszemre emlékszem, mindig korlátozva voltam, mindkét szülőmtől. Meg kellett felelnem a normáknak, még csak nem is öltözködhettem úgy, ahogy szerettem volna. Sosem fogadtak el a szüleim, és hatalmas csalódás voltam számukra, - pláne, hogy egyedüli gyermek vagyok, - mert én nem tudtam megjátszani azt a szerepet, amit elvártak tőlem. Persze igyekeztem, mert muszáj volt, nem ritkán testi fenyítéssel kényszerítettek, hogy azt tegyem, amit akarnak. Rengeteg keserves emklékem van, amiket ma sem tudtam még kiheverni, pedig már mindennel próbálkoztam, megbocsátás, kitörlés, stb. De mindig előjön valami új. Tehát mivel ők azon voltak, hogy minél jobban elfojtsák a személyiségemet, ez sikerült is nekik. Évekig éltem úgy, mint egy bábú, és tettem azt, amit ők akartak. Mivel én megalkudni nem tudtam, így két esély volt, vagy megtörök, szívvel- lélekkel, vagy meglógok hazulról. Sajnos ez utóbbira nem volt merszem, hiszen ők éveken át azt táplálták belém, hogy nem vagyok jó semmire, és senki nem szerethet kiállhatatlan természetem miatt. "Nincs neked sem ember, sem isten", mondogatta anyukám, aki a legkisebb ellenállásra is kitört.
Elég későn bukkant fel bennem a Vízöntő újra, de annál elszántabb voltam. Egy Skorpió jegyű ember volt, aki felszította bennem a szikrát, és elmagyarázta, hogy nem vagyok olyan elveszett, mint amilyennek magamat éreztem, és hogy igenis én is sokat érek.
Fenekestől forgattam fel a világot, amibe belekényszerítettek, és ez sajnos nagy összeütközésekkel járt. Szinte minden naposakká váltak anyukám sírós jelentei. Nehéz korszak volt, talán mostanra vége.
Amúgy az én aszcendensem Bak.
Azt hiszem, hogy ha a szüleim megengedték volna, hogy saját utamat járjam, ha nem tiltottak volna el a pszichológia egyetemtől, és ha egy kicsit is figyeltek volna arra, milyen is vagyok én, meg tudtam volna alapozni a saját életemet, és nem rontottam volne el úgy, amiben most élek.
Minden jóval:
Hajni
Előzmény: Dittka (38)
én sem Creative Commons License 2006.08.28 0 0 55
Szia forspond, és szia midnenki:-)

Nekem Rák és Mérleg szerelmem is volt, mindkettő évekig tartott, de mégsem lehetett olyan intenzív egyik kapcsolatom sem, mint a tied, hiszen egyikőjükkel sem éltem együtt.
Személyes tapasztalom az, hogy a Mérleg az számomra tökéletes volt. Sajnos véget ért a kapcsoaltunk, és sajnos nem mi akartuk így, de ez nem ide tartozik. Miután elmaradtunk, ő 7 évig nem állt szóba mással. Ma is úgy érzem, hogy még mindig szeret. Nagyon jól kiegészítettük egymást. Azonban a te Mérlegedhez hasonlóan ő sem hangoztatta állandóan, hogy szeret, és valahol ő is tartózkodó volt. Ha azután kellett volna mérnem szerelmünket, hogy ő mennyit mondogatja, hogy szeret, sokkal kevésbé éreztem volna azt, hogy mennyire kiegészítjük egymást. Mi egy hullámhosszon voltunk, és mindketten éreztük a másikat. Nem ismerhetlek, tehát nem tudom mennyire figyelsz az árulkodó apró jelekre, de mivel Vízöntő vagy, valószínűleg meglátod ezeket a dolgokat. Próbáld őt ezek utána za pró kis megnyilvánulások után megfigyelni, és azután értékelnia viselkedését.
A Rák szerelem az elsöprő volt, hirtelen jött, és mindent hozott. Úgy éreztem magam, mint akit a tenyerén hoordoznak, akinek a csillagot is lehozzák. De 4 év után épp ilyen hirtelen ért véget, egy harmadik miatt. Igaz, amit rólunk, Vízöntőkről írnak, nem bírjuk, ha felcserélnek. A gondolat, hogy pótolhatóak vagyunk megöl. Furcsa, hogy csak ezután jöttem rá, hogy tulajdonképpen mennyire is nem illenék össze egy Rákkal, és csak ekkor nyílt fel a szemem, hogy a Rák tulajdonképpen azt csinált velem, amit akart... Valahogy megérezte, hogy nem szabad korlátozva éreznem magam, és olyan ügyesen terelgette a dolgokat, hogy önszántamból csináltam azt, amit ő akart.
Lehet, hogy nem tudtam segíteni neked, de úgy éreztem, jólesik ezt leírnom.
Minden jóval:
Virág
Előzmény: forspond (52)
Törölt nick Creative Commons License 2006.08.25 0 0 54

Kedves Béla!

az, hogy szűz létedre ennyire foglalkoztat ez a téma, hogy feleséged megértésére nyitottad ezt a topicot, nekem azt bizonyítja, hogy vízöntő szemmel se vagy egy elveszett figura. :)

nyilván a feleséged is így gondolja. nem hiszem, hogy a megoldást itt találnád meg. ha az első lépést meg tudod tenni, meg tudod tenni a többit is. Ő tudja, hogy ezt miatta nyitottad? pedig biztos lenyűgözné.

egyébként tényleg észérvekkel jobban lehet hatni a vízöntőkre, mint máshogy. az érzelmi zsarolást ki nem állhatják. és elég önfejűek is. de nem tudom, mivel kapcsolatban kell meggyőzni, azt nem írtad. úgyhogy csak általános dolgokat fogsz olvasni ezzel kapcsolatban. szűrd ki közülük, ami tényleg jellemző a kedvesedre.

Üdv: embim

Előzmény: béla007 (28)
Törölt nick Creative Commons License 2006.08.25 0 0 53
csak észérvekkel. de ez se tartós. :)
Előzmény: laca55 (-)
forspond Creative Commons License 2006.08.25 0 0 52

Én magam Vízöntő vagyok, Nyilas az aszcendensem. Tíz évet éltem együtt egy Rák jegyű sráccal, akivel rengeteg konfliktusunk volt. Ő lelkizett, hisztis volt, hihetetlenül vágyott arra, hogy körülugráljam, és gyakran veszekedtünk az én állítólagos nemtörődömségem, flegmaságom miatt. A következő mondat hagyta el sokszor a száját: "Tudom, hogy szeretsz, de nem érzem." Ezzel nem tudtam mit kezdeni, mert úgy éreztem, nagyon igyekszem, hogy a kedvébe járjak, de tőlem az áhitat, a majomszeretet nagyon távol áll. Úgy éreztem, hogy mindig előír valamit számomra, elvárásai vannak velem szemben, utasítani akar, ezért folyamatosan dacoltam vele, már csak azért sem tettem azt, amit ő elvárt. Pedig imádtam őt, és ő is nagyon szeretett engem, mégis véget értünk, mert totál más világban éltünk, számára és számomra is teljesen mást jelentett a szeretet.

Jelenleg egy Mérleg jegyű, szintén Nyilas aszcendensű férfit szeretek, hogy ő szeret-e engem, na most meg én nem vagyok teljesen tisztában ezzel. Nem mutatja ki az érzelmeit, nagyon magába forduló típus, néha rideg, szenvtelen, talán most én kapom vissza azokat a pofonokat, amiket anno a Rák jegyű páromnak adhattam. Ettől függetlenül nagyon jól kijövünk egymással, hasonszőrűek vagyunk, a legtöbb dolog hallatán, láttán ugyanarra gondolunk, bármiről jól tudunk dumálni, kivéve az ő érzelmeit. Az ágyban fenomenális, a humora kb. olyan morbid, mint az enyém, a zárkózottságát viszont nem tudom feltörni. Van valaki, aki ilyen Vízöntő nő-Mérleg férfi párosításban él? Kicsit mesélhetne a kapcsolatukról.

választásicsaló Creative Commons License 2006.08.19 0 0 51
"Túl" sokat agyal a Vizöntő és _szinte_ senki nem érti meg!" ezt a túl sokat agyal dolgot, pontosan ezekkel a szavakkal szoktak nekem emlegetni... és a megértés is hasonló...
egy vízöntő
Előzmény: Mindy (43)
gregab Creative Commons License 2006.01.20 0 0 50
Nekem volt egy nagyon jó barátnőm, ő is vízöntő, mint én. Tényleg olyanok voltunk, mint a testvérek, aztán fél éve nem is beszélünk, tökre hiányzik, és nem tudom, hogy hogyan romolhetett el annyira az egész. Valami ötlet, jobbá akarom tenni, de nem engedi, időt kért, de ez már fél éve tart.
gregab Creative Commons License 2006.01.20 0 0 49
A következő exed?
Előzmény: Vizontolany (48)
Vizontolany Creative Commons License 2006.01.19 0 0 48
A következő exemet kényszeríteni fogom, hogy írjon ide. :D
gregab Creative Commons License 2006.01.19 0 0 47

halihó! Egy újabb vízöntő jelentkezik, szóval milyen is vízöntő párjának lenni? :)

Mindy Creative Commons License 2004.09.14 0 0 46
Én is pont igy éreztem, lásd lentebb!:-))

Előzmény: Jokeva (45)
Jokeva Creative Commons License 2004.09.14 0 0 45
Atyavilág, mintha engem jellemeztél volna... no comment.
Előzmény: Dittka (29)
Dittka Creative Commons License 2004.09.10 0 0 44

Szia Ezüstcsillag!

Én meg pont a kos páromban találtam meg a lelki társam.Olyan,mintha mindíg is együtt lettünk volna a Világ kezdetétől...Minden gondolatunk egy,és a lelkünk is "egy húron pendül" Szinte hihetetlen számomra,hogy létezik ilyen mély Szerelem.Ha nem tapasztalom meg,talán el sem hiszem...Igaz,hogy így túl a 4-dik X-en az ember sok élettapasztalattal másképpen lát és értékel dolgokat.De biztosan tudom,hogy Ő a "másik felem"CSODÁLATOS érzés!Ezt a boldogságot kívánom mindenkinek!

Előzmény: Mindy (43)
Mindy Creative Commons License 2004.09.09 0 0 43
-()

Dittka, akartam irni magamról, nem hiszed el, de szinte pontosan ugyanazokat, amiket Te irtál, pedig nekem Skorpió az aszcendensem:-)

Minden esetre, ha én nem Vizöntő lennék, azt hiszem, nagyon nehéz lenne együtt élnem egy Vizöntővel. "Túl" sokat agyal a Vizöntő és _szinte_ senki nem érti meg! Nekem ezek a tapasztalataim!

Irtam már a másik topicba is, hogy magasan az átlag feletti az empátiakészségem, de mivel ugyanezt elvárom másoktól is (és nem értem, miért nem képesek rá??), ezért a legtöbb emberben csalódnom kell, vagy nem szabad túl közel engedni magamhoz. Érdekes, én egy Bikával jöttem ki életemben a legjobban,a Kos férjemmel pedig nem vagyunk egy hullámhosszon. Persze a házasság megy és szeretem, de akinek már volt lelki társa, az tudja, hogy milyen annak a hiánya.

Előzmény: Dittka (29)
lomposfarku Creative Commons License 2004.08.26 0 0 42

Az utólsó mondatod nagyon felviditott jót nevettem:))

10 évig bika majd 20 évig bak volt a társam..most vajh ha jő ki és milyen jegyü?:)))))))

A scorpiók vannak körülöttem nyüzsiben mert bika az ascim:)))

Kösz a nevettetést:)))))

Előzmény: Karma Ranjung Lhamo (24)
béla007 Creative Commons License 2004.08.26 0 0 41

nagyon béna vagyok :((((

ez már tuti jóóóóóóóó

kunbela007@freemail.hu

talán mert front van ??

béla007 Creative Commons License 2004.08.26 0 0 40

Bocsi Dittka ez a jó címem:

kunbela@freemail.hu

béla007 Creative Commons License 2004.08.26 0 0 39
automoso007@freemail.hu
Dittka Creative Commons License 2004.08.25 0 0 38

Oroszlán vízöntővel hosszú távon, tuti nem illik össze. Én 25 évig bírtam sok-sok kompromisszum árán, de előbb kellett volna változtatnom. Majdnem "megfulladtam" mellette :-(

Ellenpélda: ismerős házaspár, szintén a férfi oroszlán, a nő vízöntő, és több mint 25 éve jól megvannak. :-))) Az aszcendens nagggggyon javít vagy ronthat a helyzeten.

Üdv:Dittka

Előzmény: 0Venezia (36)
Törölt nick Creative Commons License 2004.08.25 0 0 37
Azt nem tudom, milyen a párjának lenni. De milyen jó vízöntőnek lenni! Egyébként tudjátok, hogy vízöntő lány jön legkevesebb a világra? Úgy, hogy kéretik megbecsültetni, akinek ilyen jut! Nálam a kos, bak, hal partner vált be.
0Venezia Creative Commons License 2004.08.25 0 0 36

ugyan már volt itt egy kedves hozzászóló, aki szűz és jól Lvan a párjával, viszont a szűz jegy nem illik össze a vízöntővel, az oroszlán pedig szintén nem

hosszútávon, együttélve

szal ez attól is függ, neki mi az ascendense, ill. h mennyire tudtok alkalmazkodni 1máshoz, főleg nélkül, h ezt különösen nagy áldozatként élnétek meg

mert ha nem sikerül, akkor nem valószínű, h tartós lesz a dolog

már ismered 1 ideje, tehát sztem neked kell döntened. remélem, nem arra vársz, h majd ő odadobja magát eléd ;) mert az nem szokásuk :(

Előzmény: béla007 (35)
béla007 Creative Commons License 2004.08.25 0 0 35

Dittka !!

hamarosan lesz címem és akkor "beszélünk" !!

előre is köszi :)

szia.

Dittka Creative Commons License 2004.08.24 0 0 34

Kedves Béla!

Semmi gond a nevem elírásával :-)))

"Olyan" érzéseket kaptál,amiket mástól soha, akkor nem értem miért e döntésképtelenség?

A vízöntő "általában" nem híres a türelméről :-) (én sem vagyok az!) Így a 4. x után ezt bátran kijelentem magamról. Tudok várni ha biztos vagyok abban (biztosítanak), hogy érdemes.  A szerelmemre viszont "képes" vagyok várni, jelenleg is ezt teszem.. A ködös "talán,egyszer,majd,valamikor" nekem sem elég indok a türelemre. Ragaszkodom a párom részéről a fontossági sorrend felállításához. Tudom, ez sokkal összetetteb dolog, és nem mindíg olyan könnyű az élethelyzetekben, mint azt szeretnénk. De hisz' nem igérte senki, hogy könnyű lesz :-)))

Egy döntésképtelenség számomra felér egy "nem tudom biztosan", tehát mégsem Te vagy a legfontosabb-al. Akkor inkább a "hirtelen halál", vagyis a szakítás az, amit választanék.

Ki tart vissza,hogy rászánd Magad a döntésre?

Ha tudod, hogy mindíg szeretni fogod, akkor....???

Van mail címed? Szívesen "beszégetnék" Veled.

Üdv: Judit

Előzmény: béla007 (32)
béla007 Creative Commons License 2004.08.24 0 0 33
Köszi JUDIT :)
béla007 Creative Commons License 2004.08.24 0 0 32

Dittka !!

bocsi az előző név elírásért :)

Csak remélni tudom hogy ő lesz az életem párja, sajnos jelenleg nem vagyok független :(( .Tőle olyan érzéseket kaptam illetve adott amilyeneket még senkitől nem volt szerencsém megélni pedig van némi tapasztalatom a 3. X után :)) Nagyon de nagyon félek attól hogy mire rászánom magam a döntésre addigra már késő lesz !! Ő nem vár rám , amit megértek , de ha nem tudok dönteni akkor bánni fogom egész életemben azt hogy nem tudok határozottabb lenni. Bár tudom azt is hogy őt mindig szeretni fogom mert már a kezdetektől bennem él.

Köszike a tanácsot és a sok jót neked Jutka.

Dittka Creative Commons License 2004.08.23 0 0 31

Kedves béla007!

Nem tudom,hogy szűz jegy oroszlán aszcendenssel jó-e. De remélem,hogy "jól kezeled" (ahogy írtad) a Kedvesed,és nagyon-nagyon Boldogok lesztek egymással életetek végéig :-)))

Szia: Judit

Előzmény: béla007 (30)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!