Legjobb internetes befektetés! Már nekem fizetett! Fél éve használom és stabilan fizet!! https://dolgozzaneten.wordpress.com/2016/12/16/merchant-share/
Hatékony angol és magyar nyelvű állásinterjú felkészítés üzletembertől Csillaghegyen ill. egész Budapesten, személyesen és online bevált, hatékony módszerrel. Húszéves nemzetközi vezetői, HR management, cég-pszichológiai és angol nyelvű főiskolai oktatási gyakorlattal személyre és bármely szintű pozícióra szabott felkészítés, szituációs gyakorlatok, szakmai nyelvezet, társalgás, kifejezések, beszédkészség. Komplett, ingyenes, személyre szabott álláskereső csomag. Kereskedelmi, gazdasági, üzleti, marketing, idegenforgalmi, HR interjúk és szaknyelv. Tel.: +36-30-9-777-107. E-mail: travelsystem@t-online.hu Skype: managerconsulting Felkészítési módszer, részletek, árak és elérhetőség: http://allasinterjuk.weebly.com
Tanácsot és segítséget kérnék. 39 éves vagyok, és hiába pályázok meg rengeteg állást az elmúlt félévben közel 250 helyre adtam be pályázatot, azokra 99%-ban annyit sem mondanak, hogy: uram, ön nem kell nekünk. Oké, nem vagyok túlképezve a szakmámban (pénzügy/számvitel, csak közgáz érettségim van a rendesen túlmenően), de elég nagy tapasztalattal rendelkezem, ami másfél évtizedet ölel fel. Apám korai halála miatt fiatal koromtól dolgozni kellett, sanszom se volt egyetemre menni meg energiám se maradt.
Teljesen tanácstalan vagyok hogyan tovább. Továbbképzésre nincs esélyem, mert az is pénzbe kerül (rengetegbe) a munkaügyi központ nem tud támogatást fizetni (és ha adnának 20000-et havi kajára lenne elég), meg amilyen állásokat ajánlanak pl köztisztasági vagy adminisztratív közmunka (kb nettó 45-50000) annyit se fizetnek hogy a rezsimre elég legyen. Mivel van egy krónikus betegségem, ami bármikor előjöhet, így gépek közelébe sem mehetek, értsd gyártóüzem, szalag, építőipar stb és jogsim sem lehet emiatt.
Nagyon szeretnék dolgozni, de olyan alibi munkák, mint a callcenteres dolgok vagy alig fizetős alkalmi munkák nem tudnak rajtam érdemben segíteni.
Budapest ide vagy oda, egyszerűen képtelenség munkát találni. Ja! Még utcaseprőnek se vesznek fel, mert szerintük ahhoz meg túlképzett vagyok, oda első körben 8 általánost sem végzetteket vesznek fel. (a fizetés meg semmire sem lenne elég)
Szeretném kérni, aki tud, az segítsen pár ötlettel vagy korrekt irodai munka ajánlattal. Könyvelő a szakmám. Sürgősen munkába szeretnék állni és dolgozni valami rendes, normális állásban AZONNALI kezdéssel.
állás keresés vagy váltás esetén szívesen merem ajánlani Széniat! :) Karrier tanácsadással és tréningekkel foglalkozik. (http://www.commitmentskills.com/)
Szeptember 23-24.-én lesz a HVG Állásbörzéje! Ingyenes regisztrációval látogatható az összes előadás és rengeteg lehetőséget kínálnak a kiállítók. Mindenképp gyertek el ha állást kerestek!
Sziasztok! Tapasztalt Drupal fejlesztőket keresünk, akár azonnali kezdéssel. távmunkában is, vagy a Budapesti irodánkban fiatalos és profi csapat, modern és izgalmas projektek nemzetközi sport területen: autósport, foci, kosárlaba, úszás stb stabil pozíció és háttér folyamatos fejlôdés, előrelépés + cafeteria Fizetés: bruttó 560.000 Ft. Munka jellege: Végezhető távmunkában Munkavégzés helye: Otthonról vagy irodánkban Nyelvtudás: Magyar Idő igénybevétel: Teljes munkaidős Szükséges tapasztalat szintje: középhaladó, haladó Szervezet megnevezése: Penceo Hungary Kft. Jelentkezz: gabor (kukac) penceo (dot) com
Sürgősen keresek másodállásban végezhető munka lehetőséget Budapesten. Főként délután 4-5 órában, a IX. kerülethez közeli kerületekben. Érdekel takarítás, idősgondozás, gyermekfelügyelet, esetleg korepetálás.
Nagyon szívesen segítenék olyan személyeknek főzésben, vasalásban, házvezetésben is, akik elfoglaltak, vagy esetleg nem értenek ezekhez a munkákhoz. Megbízható, leinformálható, lelkiismeretes, barátságos és jóhumorú igényes 49 éves nő vagyok.
Várom szintén korrekt, becsületes személyek jelentkezését.
Sziasztok! Budapesten keresnék részmunkaidős bolti eladó, babysitter, kutyasétáltató, vagy bármilyen ezekhez hasonló rugalmas időbeosztású állást! Hétköznapokon tudnék csak dolgozni, főleg napközben, de szükség esetén az este is megoldható. 21 éves vagyok, 9 év lovasedzői tapasztalattal és 5 éves színistúdiós/színházi tapasztalattal rendelkezem, tehát a kommunikációval, csapatmunkával, az emberekkel és állatokkal való együttműködéssel nincs gond. Imádom a gyerekeket, nem csak lovasedzőként, hanem a színistúdióban is tanítom őket! Érettségim, középfokú angol nyelvvizsgám van, és 3 félév egyetemi tapasztalatom magyar és színháztudomány szakon. Minden káros szenvedélytől mentes vagyok!
Idén is lesz HVG állásbörze, rengeteg lehetőséget és ajánlatot lehet ott találni. Még nem késő regisztrálni se, én tegnap tettem meg, mert február 25-26-án lesz a SYMA-ban!
210 fős cégünk fémmegmunkálással és felületkezeléssel foglalkozik, üzletberendezések, irodabútorok ill. autóipari termékkörben. Magyarországon, Kecskeméttől 30, Dabastól 20 km-re lévő Ipari Parkban, tömegközlekedéssel is jól megközelíthető helyen, de Lajosmizséről céges buszt is biztosítva működünk stabilan immár 16 éve. Folyamatosan keresünk szakembereket, jelenleg az alábbi munkakörbe:
SZERSZÁMKÉSZÍTŐ és GÉPBEÁLLÍTÓ (PRÉSGÉP)
Mit keresünk: a szerszámkészítőt szakirányú tapasztalattal, a gépbeállítót lakatos, forgácsoló , végzettséggel, mindkettőt fémipari területen szerzett min. 2 éves tapasztalattal. Fejlődőképes, jó hozzáállás, precíz, önálló munkavégzés szükséges
Mit kínálunk: versenyképes, rendezett fizetés és munkaviszony, kulturált, családias munkakörülmények. Messzebbről jelentkező leendő kollégáinknak az elszállásolásban és beilleszkedésben aktív segítséget nyújtunk. Megfelelőség esetén, akár másnapi kezdéssel
Pályázni lehet az alábbi elérhetőségeken vagy személyesen a Rega-Metall Kft. portáján zárt borítékban leadott részletes és lehetőség szerint fényképes önéletrajzzal. Kérjük e-mailben a tárgy címszóba ill. zárt borítékos pályázás esetén a borítékra a megpályázott munkakör nevét és a "INDEX" szót írni. A pályázatokat beérkezési sorrend szerint bíráljuk el és a potenciális jelölteknek adunk visszajelzést.
210 fős cégünk fémmegmunkálással és felületkezeléssel foglalkozik, üzletberendezések, irodabútorok ill. autóipari termékkörben. Magyarországon, Kecskeméttől 30, Dabastól 20 km-re lévő Ipari Parkban, tömegközlekedéssel is jól megközelíthető helyen, de Lajosmizséről céges buszt is biztosítva működünk stabilan immár 16 éve. Folyamatosan keresünk szakembereket, jelenleg az alábbi munkakörbe:
HEGESZTŐ és FORRASZTÓGÉP-KEZELŐ
Mit keresünk: a hegesztőt AWI tapasztalattal (végzettséggel vagy anélkül), a forrasztógép-kezelőt hegesztő, műszaki, műszerész, technikus végzettséggel, mindkettőt fémipari területen szerzett tapasztalattal. Fejlődőképes, jó hozzáállás, precíz, önálló munkavégzés szükséges (van próbahegesztés).
Mit kínálunk: versenyképes, rendezett fizetés és munkaviszony, kulturált, családias munkakörülmények. Messzebbről jelentkező leendő kollégáinknak az elszállásolásban és beilleszkedésben aktív segítséget nyújtunk. Megfelelőség esetén, akár másnapi kezdéssel
Pályázni lehet az alábbi elérhetőségeken vagy személyesen a Rega-Metall Kft. portáján zárt borítékban leadott részletes és lehetőség szerint fényképes önéletrajzzal. Kérjük e-mailben a tárgy címszóba ill. zárt borítékos pályázás esetén a borítékra a megpályázott munkakör nevét és a "INDEX" írni. A pályázatokat beérkezési sorrend szerint bíráljuk el és a potenciális jelölteknek adunk visszajelzést.
Tapasztalt (elsősorban telefonos) értékesítőket keresünk. Citi bankos, Telekomos vagy bármely Aktív, akvizíciós - call centeres tapasztalattal felvértezett emberek jelentkezését várjuk, új szemléletű pénzügyi tanácsadó cégünkhöz. Amennyiben az értékesítés a kisujjában van, de nem szereti a kötöttségeket, de szeretne magasabb jövedelmet úgy várjuk jelentkezését. Feladatok: Telefonos, időpont egyeztetés vagy akár személyes tanácsadás. Bővebb információ: hello@mo-net.hu
Én a párommal együtt keresek munkát Angliában, főként Cornwall megyében. Szállodai illetve éttermi munka lehetőség érdekel minket. Ha valakinek van valamilyen ötlete,hogy merre felé érdemes keresgélni akkor azt szivesen venném.
Én épületasztalos vagyok, munkát keresnék Kecskemét Kiskunfélegyháza körzetében. Természetesen bejelentett munkára gondolok. Ez csak pusztába kiáltott szó tudom......
Gazdasági Informatikus végzettséggel (érettségihez kötött OKJ, 2 éves, régebben "felsőfokú OKJ-nak" csúfolt (van belőle 1 éves változat is, az "középfokú") keresek Budapesten, vagy Pest megyében, vagy akár a Balatonig bezárólag (eben az esetben legyen vonattal megközelíthető) állást.
5 éves munkatapasztalat a számvitel és az informatika területén (rendszergazda is voltam, számlavezető is, adminisztrátor is). Hasonjellegű állások érdekelnének.
Minden létező portálon regisztráltam már, minden létező álláslehetőséget megpályáztam, sőt, bankokat ostromoltam, de egyelőre sikertelenül, immár fél éve, és kezd felkopni az állam...
Budapesten 4-5-6 órában végezhető telefonos call centeres, vagy back office , helpdesk ügyintéző, diszpécser, kintlévőség kezelő,behajtási területen telefonos ügyfélszolgálati asszisztens vagy irodai munkát keresek.
Telefonos ügyintézőként (8 év), valamint irodavezetői munkakörben (5év) szakmai tapasztalattal rendelkezem. Nem szükséges a bejelentés.
Aki esetleg tud valamit kérem értesítsen a bozsikmonika@freemail.hu címen
Persze, ezzel egyet értek, csak mivel eljöttem otthonról, így albérletet kell fizetnem, és rezsit, ami elviszi a fizetésem egy nem kis részét, kajával mindennel együtt. Ami marad elmegy egy rossz döntés miatt kényszerűségből felvett személyi kölcsönre, és a diák hitelre. Így kb. nem marad semmi.... :S Ez a baj, ezen szeretnék változtatni.