szivesen segitenek feleleszteni a dolgot ha ugy akarjatok, mondjuk beszallnek a szervezesbe kezdve azzal hogy megvan a negy alien DVD-n, most mar csak hely kell es cucc...
udv
PhX
ps:mivel a forumot ritkan olvasom, ha erdekel a dolog dobjatok meg egy maillel phoenix@alpha.sch.bme.hu
Na szoval - ALIENS: falcon
first hungarian alien conference
( elso magyar alien talalkozo )
Keszitettem egy honlapocskat egy otletem alapjan, nezzetek meg es mondjatok velemenyt.
A reklam a mar emlitett ket szolgaltaton keresztul megy, a HLE es a NetBannner csikjain lathato.
A reklamlogo amugy a honlapon is ott van.
Ezt csak ugy osszeraktam a hetvegen, ugyhogy barminemu hozzaszolas javaslat valtoztatas lehetseges, vegulis nem en vagyok itt a foszervezo, en csak felajanlottam a reklamlehetoseget ilyen uton.
A honlapra a 2000 eleje datumot raktam, mert ha most tenyleg komolyan elkezdodne a szervezese akkor annal hamarabb ugyse jonne ossze...
A lenyeg hogy nezd meg itt:
http://web.externet.hu/aliens/falcon vagy itt:
www.aliens-falcon.ini.hu - ez lehet, hogy meg nem mukodik, de ha elvetitek a 'falcon'-ra epulo dizajnt akkor torlom is a cimet!
Mozi: szerintem az Alien es az Aliens jogai lejartak mar, mar ami a mozivetitest illeti, ugyhogy ezeket legalabb egy intercomnak irt mailben meg kellene kerdezni...
Azt, hogy mozit lehetne e berelni, legalabb annyiba kerulne, mintha minden szeket megvennenk nem? Az meg kisse sok nem?
Terem? Valahol, valaki itt lejebb mar emlitette, hogy csak tv+video+videokazi kellene, es lehetseges hogy tenyleg az lenne a legegyszerubb...
Egy kisebb terem es t+v+v. Nemtom hogy kinek hogy merre meddig, de szetnezhetek itt Miskolcon, hogy akad-e ilyen, mert ha igen az biztosan olcsobb, mint a fovarosban.
Kerdes az, ki hol akarja megtartani rendezni stb... Elerhetoseg szempontjabol persze Pest lenne jobb...
Asszem mara ennyi. Irjatok.
bye
manoo
Én is itten vagyok ám, és figyelek...
azért a csíkért ott fenn fizetnek sajna de a hle jó 5let.
Manoo meg tudnád ezt oldani?
De terem híjján még mindig itt állunk egy helyben...
nincs valakinek valami ismerőse? Egy elfelejtett mozigépész rokona??
:-)))
De pölö kedves főszervezők...lehet írni emilt is a moziknak..legalább megmongyák hogy mért nem adnak termet...:-)) persze ha válaszra méltatnak(hű azt az optimista mindenemet)
- Hírek röviden: AvP kiegészítő csomag, TFAW és Amazon leértékelések, Megint Supernova, Soha El Nem Készülő Filmek: AvP.
- AvP képregények: A Préda, XeNoGeNeSiS, The Web.
- Alien Scream: Egy élethű 3D játék, ahova ha "egyszer belépsz, soha nem térsz vissza."
- Aliens Szerepjáték: Az Alien- univerzum tényeihez sok helyen nem ragaszkodó szerepjáték leírása megkíséreli bemutatni a világ történelmét, kultúráját, és képet aduni a kialakult politikai, társadalmi helyzetről...
Mi ismerjük egymást, tudod-e???
Egyébként jó az ötleted, mikorra tudnád megcsinálni? (Persze előbb az IDŐPONT és a HELYSZÍN megbeszélése a legfontosabb!)
Reklamsavos dolgot lehetne ugy is intezni, hogy letrehozni egy ideiglenes honlapot, es a reven a hle es a numero7 reklamcsikjait lehetne hasznalni...
A lapon meg lehetne jelentkezesi cimet megadni, meg ennek a forumnak a cimet is!
Csak szoljatok es meglesz!
Szervezzük, szervezzük, csak nincs elég publicitása a dolognak. Talán fel kéne vinni az eseményt arra a reklámsávra, ami ott fönt villog. No, ki beszéli meg a Nyírővel? ;))
Bonsay, kedves, merre vagyol? Hírbe hoztak minket, oszt' meg se mukkanol? ;))
És ki mondta, hogy ne lenne az? Bár ez offtopic. Szervezgess nyugodtan, csak ne felejts el körülnézni a buli után, nem maradt-e ott egy Alien véletlenül.