Keresés

Részletes keresés

originalqszi Creative Commons License 1999.09.15 0 0 91
Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer egy kis veréb. Gyoernyoerue volt, de mégis csak veréb volt.........
KisCsaavoo Creative Commons License 1999.07.23 0 0 90
(a kislánynak üveghegy komplexusa van?)
Poedle B. Creative Commons License 1999.07.23 0 0 89
...nagy vihar! Mert kozben hatalmas vihar kerekedett es kikapta a pizzasuto kezebol a pizzat csomagoloanyagostul!
- A het meg a nyolcat neki! - kialtotta a kislany - Na mindegy, ez ugysem a kurtafarku pizza volt, ami nekem kell! - es elszaladt, vissza az Uveghegyhez. Ott aztan...
Archi Creative Commons License 1999.07.23 0 0 88
Bicskamaxi, méghozzá hatodmagával...
Gofry Creative Commons License 1999.07.23 0 0 87
-Szar ügy! -húzta szét száját bestiális vigyorral a pultoskisasszony -Elfogyott a csomagolóanyag!
-A kislány egy pillanatra megtántorodott (persze lehet, hogy a viszkitől), de nem olyan fából faragták, hogy ilyen kisstílű ármánykodás kifogjon rajta. Gyorsan odahívta magához múmia barátját, és letekert róla néhány méternyi textíliát. -Tessék! -nyomta oda az elképedt pultos kezébe. -Aztán csomagoljad, de üstöllést, mert különben arról kódúlsz! -Így is történt. Minden a legnagyobb rendben ment volna, ha nem jön közbe a....
KisCsaavoo Creative Commons License 1999.07.23 0 0 86
...Elhatározta, hogy nagy példaképének útjára lép. Beöntött magába egy kis VISZKIT(!) és elindult, hogy kiraboljon egy PIZZÉRIÁT.
"Márpedig én pizzát fogok zabálni! Ezért szedtem azt a sok galócát hogy mind a hálózsákszagú táskámban rohadjon meg? HÁT NEM!"
Meg is állt az első PIZZA HUT-nál.
"Ide az összes sajtos pizzát kisanyám" csicseregte a pultos lánynak.
"Csomagolva kéred?"
"ööö...öö..ö.." nyöszörögte a kislány zavartan
"Csomagolva!"
....
KisCsaavoo Creative Commons License 1999.07.23 0 0 85
:D
Gofry Creative Commons License 1999.07.23 0 0 84
-Milyen furcsán visszhangzik itt minden, milyen furcsán visszhangzik itt minden! -gondolta a kisleány, majd újfent nagy elhatározásra szánta el magát...
Gofry Creative Commons License 1999.07.23 0 0 83
A fagyi minannyiuknak nagyon ízlett, de a kislány szájában valahogy megkeseredett attól a gondolattól, hogy bár ő csodával határos (és dramaturgiailag nem is teljesen indokolható) módon kikerült az Üveghegyből, de a fagyasztott pizza, az bizony bent ragadt.
-Nekem küldetésem van! -döbbent rá a kisleány -Én pizzaügyileg orientálva vagyok! Ekkor nagy elhatározásra szánta el magát....
Gofry Creative Commons License 1999.07.23 0 0 82
A fagyi minannyiuknak nagyon ízlett, de a kislány szájában valahogy megkeseredett attól a gondolattól, hogy bár ő csodával határos (és dramaturgiailag nem is teljesen indokolható) módon kikerült az Üveghegyből, de a fagyasztott pizza, az bizony bent ragadt.
-Nekem küldetésem van! -döbbent rá a kisleány -Én pizzaügyileg orientálva vagyok! Ekkor nagy elhatározásra szánta el magát....
KisCsaavoo Creative Commons License 1999.07.23 0 0 81
"Jaj, a pizza benntmaradt!" kiáltotta ekkor a torzszülött múmia-pupák
De az üveghegy ajtaja többé nem nyílt ki, beragadt, hiába infra ide vagy oda.
"Sebáj, májd észünk egy fágyit a bürgerkingben" kacagott a gombaszakértő.
És mind elmentek fagyit zabálni, ami akkor éppen akciós volt és 128 HUF helyett csak 127.50 HUF volt.
Archi Creative Commons License 1999.07.22 0 0 80
Nem beszélve a négyszögletű kerek erdőről.....
szoo5 Creative Commons License 1999.07.22 0 0 79
... és kiszabadította szorult helyzetéből a kislányt. Csatlakozott hozzájuk a szfinx is, de ő nagyon furcsán tudott beszélni, mert közben dorombolnia kellett. Elmesélte, hogy a macskák akkor is dorombolnak, mikor fáj valamijük vagy vigasztalni akarják magukat. A fáraóivadék és a kislány érdeklődve hallgatták a szfinxet. A kislány nem is gondolta, hogy az egyiptomiak piramis alakú üveghegyeket vagy üveghegy alakú piramisokat is építettek...
KisCsaavoo Creative Commons License 1999.07.22 0 0 78
TESSÉK FOLYTATNI!
KisCsaavoo Creative Commons License 1999.07.21 0 0 77
"Kismalac Kismalac engedj be!"
...ja..nem...
"Kislány kislány engedj be minket" kiabálták
"Sok neked az a pizza"
A kislány hallotta a kiabálást, és rohant vissza a bejárat felé (időközben ugyanis az üveghegy belsejében kószált, ami egy labirintus volt, teli csapdákkal a sírrablók ellen, mivel III. Antef torzszülött fiát, kiről nem tesznek említést a papiruszok, ide temették el) de beleesett egy csapdába. Tulajdonképpen egy gödörbe. najó inkább mélyedésbe és beszorult a szája.
"Jól vagy kislány?" kiabálták kintről, merthogy a kislány nem válaszolt.
A kislány eszeveszettül rázni akarta a fejét, jelezvén hogy nem.
A kintiek elkezdtek dörrömbölni, erre felébredt a torz fiú...szarkofágja megrázkódott...
utnapistim Creative Commons License 1999.07.21 0 0 76
Szóval a kislány mível nem tudott felkúszni az üveghegyen, ezt motyogta magában:
- Lennie kell itt egy ajtónak, lennie kell itt egy ajtónak...
És ahogy ide-oda lépdelt az üveghegy aljában eccercsak az infra észrevette őt és hooopsz máris kinyílt az üveghegy oldalán egy ... na micsoda? Nem, nem a bicska a zsebemben, hanem egy rejtett üvegajtó.
- Yuppi! - kiáltotta a kislány s azzal uccuneki, berobogott az ajtón, ami rögtön be is csukódott mögötte. Ekkora ért ide az Avon Tündér, Piroska, a Hóherélte is a hét sörtével, nomeg Brian...
KisCsaavoo Creative Commons License 1999.07.21 0 0 75
Kezdjünk egy újat? :)
Poedle B. Creative Commons License 1999.07.21 0 0 74
OFF
Most akkor mi van???
Kicsit mintha osszetortenetet a kevertuk :-))))
ON
szoo5 Creative Commons License 1999.07.21 0 0 73
... és a tüzet is otthagyták a reszelt sajttal, oregánoval egyetemben. Azért ennyire nem kell rohanni. (A tésztának is meg kell kelnie.)
Viszont jó az üveghegyi pizza, amit a fagyasztóból kivesznek, és úgy kell fogyasztani.
off: folytassátok, én megyek
Poedle B. Creative Commons License 1999.07.21 0 0 72
Igen, ugy lepett le, hogy megvarta, amig a tobbiek figyelme lankad. De a gombaszakerto hamarosan eszrevette a kislany eltuntet es nyomaba eredt, a tobbiek pedig kovettek. A kislany kozben megprobalt felmaszni az Uveghegyre, de nem sikerult neki, mert tul sikos volt.
-Jaj, most mi lesz?- kialtotta.
Ekkor ertek od a gombaszakerto vezetesevel a tobbiek.
KisCsaavoo Creative Commons License 1999.07.21 0 0 71
Poedle B.
És mindenkit otthagyott???
Poedle B. Creative Commons License 1999.07.21 0 0 70
-Gumba nuku, itten csak gomba van!- mondta a kislany es elindult, ment, mendegelt es meg mindig mendegelt. Egyszer csak kiert az erdobol es megpillantotta az Uveghegyet!
- Na, arrafele lesz a kurtafarku pizza! - kialtotta es...
KisCsaavoo Creative Commons License 1999.07.21 0 0 69
...reszelt sajt következett.
"Hát ez mind nagyon fincsi," szólalt meg a hét sörte (kórusban), "de pizza nélkül nem sokat ér."
"Igen," sóhajtott a kislány "vajon egyszer rábukkanok?"
A gombaszakértő megjelent a nagy fa tövében, ott ahová...
Kezében a NOKIA mobiljával mély, ultra-bass hangon megszólalt.
"Nu, hol is az a gumba?"
szoo5 Creative Commons License 1999.07.21 0 0 68
off: azt hittem itt valóban mesét szövünk - ha nem is olyan jót, mint Csukás István tenné. Ezek szellemtelen disznóságok lettek. No, próbáljuk meg mégegyszer - utoljára.
on:
Édes lelkem - szólította meg az Avon-tündér - megmostad-é a kezed. Mi nemcsak a szépségre, de a higiéniára is ügyelünk. Rögtön hívon a gombaszakértőt, vizsgálja meg a gombáidat, ehetőek-e.
Miután a tűz már égett, a gombákat fogyaszthatónak ítélték, elkezdték előkészíteni a hozzávalókat. Legelőször a füszereket kezdték el kivenni az Adidas hátizsákból. (Szerzői kiszólás: nekem jobban tecc.) A bazsalikom, oregáno után a ...
KisCsaavoo Creative Commons License 1999.07.21 0 0 67
"Rendben" szólt a kislány. "Végezzük azt, mire a természet (és az anyagcsere) kényszerít"
Azzal mindenki túlesett a dolgokon....
"Most hogy kész vagyunk" szólt a kislány "Bemutatkoznék. Én Bauknecht Szilvia vagyok és a kurtafarkú pizzát kutatom. Szedtem rá gombát. Szerintetek mit kéne még rá....?"
KisCsaavoo Creative Commons License 1999.07.21 0 0 66
Kezd elgusztustalanodni a mese
gargoyle Creative Commons License 1999.07.21 0 0 65
- én ugyanis kakilni akarok, mert reggel ettem egy csomó büreket egy albán étteremben és így dél felé már nagyon szorít a dolog
a kislány türelmetlenül legyintett
- na jó, kakilhatsz, de csak ott az évszázados tölgy mögött, úgyis mindig panaszkodott, hogy öt senki nem trágyázza
- micsoda szerencse - mosolygott hóherélte - hogy itt van ez sok finom AVON kölni, parfüm meg minden...így ha nagyon büdöset kakálsz, jól lepermetezzük, egyébként ki a rosseb vagy?...
utnapistim Creative Commons License 1999.07.21 0 0 64
-Hát nem tudod miért jöttünk ide? Azért amiért te...
- Ti is mind pisilni akartok?
- Igen, mi mind pisilni akarunk!
Mire egy hang hátulról:
- Nem, én nem...
KisCsaavoo Creative Commons License 1999.07.21 0 0 63
Azért ne térjünk el a tárgytól....khhmmmm khmmmm....
Szóval.
Miután a szpenszer kirúgott mindenkit, elküldték őt a jó....szóval oda.
Helyére a legtehetségesebb rendező került : A TÜKÖR. Ettől kezdve mindenkin AVON smink volt. Még a fákon is.
Tehát. Miután a kislány peepshow-ja (iit a borda hol a borda) véget ért, megkérdzte a társaságtól.
- Már megbocsássatok, de ti mi a francot kerestek itt az erdő púderes közepében éjszaka?
Ekkor a bagázs, piroskával az élen összenézett...
gargoyle Creative Commons License 1999.07.21 0 0 62
OFF
yes, a cher...de a bíró ica is, legalábbis úgy tudom
ON

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!