300-as proci alatt Voodoo 2-t érdemes venni. Felette Voodoo 3-at. Egy Voodoo 1 166-os Pentiumon adja le a max teljesítményét. Tehát 250-es MMX-hez Voodoo 2-t, vagy Voodoo Banshee-t vegyél. A RAM úgy jó, ha sok van belőle.
De ajánlom a TNT2 vs. Voodoo 3 fórumot. Ott szerintem találsz a kérdéseidre választ.
300-as proci alatt Voodoo 2-t érdemes venni. Felette Voodoo 3-at. Egy Voodoo 1 166-os Pentiumon adja le a max teljesítményét. Tehát 250-es MMX-hez Voodoo 2-t, vagy Voodoo Banshee-t vegyél. A RAM úgy jó, ha sok van belőle.
De ajánlom a TNT2 vs. Voodoo 3 fórumot. Ott szerintem találsz a kérdéseidre választ.
Hát igen, kérdésem a címben foglalt lenne... Milyen gép hozza ki az igazi teljesítményt ezekből a fantasztikus uj 3d gyorsitokbol? Nyilván egy 133mas kozel sem tudja kihasználni a voodoo2 lehetőségeit, de a 233-mas sem a voodoo3-omét. Mik az egyes kártyákhoz a megfelelő konfiguráciok, itt nem csak processzorra, de a Ram-ra is gondolok. Speciel az én kérdésem, érdemes e Voodoo2t venni, ketto-otvenes pentium MMX alá, igaz e hogy csak a p2 tudja kihasználni rendesen, és ezért nem érdemes, csak woodoo1et használni?
Riva Tnt-hez mi az ajánlott. Kérem aki ezekrol tud valamit, írja már le, nem csak nekem segítene. Koszike