Beee nekem egy megás a tridentem!
Bizony milyen nagy szám volt ez akkor!
az ára meg 10000 pénz volt.
Viszont szép echte doboz dokumentek meg minden ahhogy kell van hozzá.
HA VALAKIT ÉRDEKEL AKKOR A www.apronet.com -RA FELTETTEM EGY CSOMÓ CUCCOT NAGYON JÓ ÁRAKON! Proc, modem, CD-D, printer, patron, stb. Nézzétek meg a ma reggel feltett cuccokat!
Pá!
Itt van a kezemben egy agyonhasznált múzeumi darab, nevezett Trident "antique" kártya. Soha vissza nem térő egyszeri alkalom a vásárlásra!!! Itt figyel rajta talán 1/2 mega memory, nem tuningolható nincs rajta ventillátor meg borda sem csak egy kis por... A pentiumokkal valahogy nincs kibékülve de egy 386-os-ban vígan elcicereg !
Szóval a kikiált. ár: 10 Ft azaz tíz forint !!! Lehet licitálni !!!
Eladtad már? Ha nem, szerintem ne is add el, valamikor nagy értéke lesz, mint az első gyorsítók egyike :). Az enyém is itt figyel a V3 mellett, a régebbi játékokhoz használom időnként.
Latom, az istennek sem tudjatok eladni.
Akkor mondok en valamit:
Diamond Monster I. 5e-ert elado, de csak ma, hajanal 3-ig. Aki kepes irni nekem mail addig, az kaphat egyet.
Na de mar hogyne ismernenk egymast! Meg a regi PC-X FORUMROL a mamar "legendas" Vader korszakbol. Meg a mai napig nem kertel bocsanatott tölem a sertegedesed miatt. Meg mindig az velemenyem hogy ez a kartya nem er többet 10 ezer olasz liranal!
Én speciel poenbol irom duplavével, mint minden szot, ami v vel kezdodik :)
Ez néhány házidolgozatnál már gondot okoz, meg az is, amikor megkérdezi a magyartanár hogy mi az a kettospont, vizszintesvonal, és egy zárojel az egyik mondatom mogott...
Egyébként mért lennék cikkiro?? Nem tudom bot, honnan veszed???
Perry Mason...nem tudom honnan ismersz engem, nem tul ismeros a neved, és én a Guruba szoktam csak irogatni, na mind1.
Emlékeztek mennyibe kerult a woodoo1 amikor kijott? Haverom anno 48ezerert vette... Woodoo2 amikor kijott, 55+áfa volt, most 1évvel rá a woodoo3 3ezres harminc 1-2ezer forint, és tobbet tud mint a dual woodoo2-es, tehát eg év alatt négyszeres volt az árzuhanás...
Egébként szerintem megér egy tizest 1 jo wooddo1es kártya, foleg mert minek vegyen mást mondjuk az, akinek csak p1ese van, hogyha az mást ugsem használ ki....
Lehet hogy kilencért odaadom...
ez nem vicc, a kártya tényleg jó, de 10 rugó + egy rendes vga, helyette inkább egy vudu3-2000 25 -ért nem ?
egyébként azért ajándék , mert IMHO nincs ára, csak értéke, és még használható, főleg ha semmilyen 3dfx-es kártyád nem volt elötte. nagy eg yilyen haveromé ez most már és különbenis megbeszéltük elmegyünk inni , azt' ő fizet :)
na ennyit ez ellenreklámról, kivánom h találj egy balekot 10 ért.
M.