Akik megcsinálták egykoron az iNteRNeTTo-t, azok csinálták meg az Indexet (is). A szakításra azért történt, mert az IDG kinevezett főnöke (akihez tartozott az iNteRNeTTo is formailag) egyszer csak ki akarta sajátítani az iNteRNeTTo hasznát. (Amihez pedig egy fűszálat sem tett hozzá.)
Így tehát az indexesek nem nyúlták le az iNteRNeTTo fórumainak szövegeit, hiszen azok minig is az ő birtokukban voltak. A probléma az volt, hogy az "iNteRNeTTo" elnevezés viszont az IDG tulajdonában volt. A "dolgozóknak" ezért kellett kitalálni és bevezetni egy új nevet ("Index") ahhoz a munkához, amit korábban is ők végeztek.
>Andressew Iván (már ez a név is sokat sejtető...)
Mi ez a hulyeseg, hogy a nev sokat sejteto? Mit sejtet? Ugy tudom, hogy nevezett szemely negyedreszben bolgar szarmazasu, s onnan van a neve. En is bolgar szarmazasu vagyok es az en nevem is Ivan, sot az en vezeteknevem is szlav.
Egyebkent en nem ertek egyet az Andrassew Ivannal.
Sziasztok, régóta figyelem ezt az Internetto-Index cirkuszt, eddig itt nem szóltam hozzá. (Az esetet ősztől tanítani fogom Kanadában).
Fordulat az Internetton: Andrassew kiüldözte a Politikai Üldözöttet.
(Legalábbi egy topicon PÜ bejelentette, hogy saját weblapot indít.)
Tudod, az internetto itt nem nagyon érdekli az embereket. Legfeljebb ezt a felhúzós tamagocsit... Valamiről meg csak kell beszélgetni, ha már itt van ez a szép topic... Amíg el nem süllyed. De, hála Neked, nem fog elsüllyedni. Viszont talán jön majd ez a tamagocsi, aztán politizálhattok kedvetekre...
Kedves Mindnyajatok,talan ebben van a problemank.Van egy erdekes tema es mar is elhajlik a vita fegyelem hianyabol a noi emancipaciohoz.
Ami a temat illeti,igenis politikai forumok amedig mi is politikusan gondolkozunk.
"De azért, mert valaki nő, azért elmondhatja a véleményét és beleszólhat férfidolgokba, nem? "
De. Bár azt nem egészen értem, hogy miféle férfidolgokról beszélsz, szerintem itt nemigen szoktunk olyasmiről dumálni. Meg néhány egészen speciális dologtól eltekintve nincs is olyan, ha jobban belegondolok... :)
Off:
Legaranyosabb a Hadészban, IRL volt egyik kedvenc Tasztaltársnőnk. Arról beszélgettünk, hogy az abortusztörvényeket kiknek kéne meghozni. Szerinte (mindkét vélemény az övé, én csak somolyogtam... :) a férfiak a büdös életben nem tudják átélni a terhességet, úgyhogy nekik semmiképp. A nők meg túlzottan érzelmi alapon állnak hozzá, úgyhogy nekik végképp nem... :)
TE hol elsz ? Vagy nem ismered az "objektiv" szo jelenteset ? Esetleg a "kritikat" ? Szolj, megmagyarazom. Ha kell, ketszer is.
Nicked egy öntelt, arrogans ferfit sejtet. Ne nyomd ezt a Miepes szöveget, nem kell meg jobban lejaratni a jobboldalt. A presztisuk igy is a magyar foci a szexualais kultura alatt van.
1. ponthoz : Magyarorszagon a ferfiak szexualis kulturaja - stilszeruen - a beke feneke (:-))) alatt van.
2. ponthoz : A magyar focit sehol sem jegyzik, talan 50-60. a ranglistan (20. helye fölött mar senkit nem erdekel.)
3. ponthoz : Rad bizom a következtetest. (:-)))))
Írod: "Egyetlen nőt nem olvastam itt ezen a fórumon olyan gyűlölködve írni, mint néhány "kedves" férfi teszi. "
az azért van, mert nem nagyon régen vagy itt...
A nők okosak és kedvesek -legtöbbször. De néha épp úgy, vagy még jobban tudnak gyűlölködni, mint a férfiak.
Stimm! Az úgy is van! Ottan van az a Szentivánéj, na, az is egy randa ősorgija, és a Söröt sem találom olyankor sehol, pedig ilyen nem is szok lenni nálam... biztosan a kamenisták dugják el mindig előlem, vagy azok a liberósokk, na!
Tudod Andrassew Ivan egy eleg kritikus lelek. Fiala musoraban szokta a kormany munkajat objektiven kritizalni. Az Ivan nevbol nem lehet messzemeno kovetkezteteseket levonni, mert mar az edesapjat is Ivannak hivjak.
Amugy sokat tesz a magyarsagert, rendszeresen jar Erdelybe, o rendezte kotetbe (?) az erdelyi koltok verseit (de az interneten valahol az elender vagy datanet lapjain tutti megtalalod), valamint ott volt a marosvasarhelyi forradalomnal is.
Remelem az en szavaimnak is hitelt adsz :P