Keresés

Részletes keresés

Wágner úr Creative Commons License 2001.01.24 0 0 52
Még szerencse, hogy volt Sör... hukk, bocsánat... így aztán ezt is túléltük... trallala.. vagy ilyesmi.. Egészség!
Előzmény: Törölt nick (49)
Törölt nick Creative Commons License 2001.01.24 0 0 51
Régi történet, meg egyébként is, hol van már Enter Edit...
Előzmény: Szabadelvue (50)
Szabadelvue Creative Commons License 2001.01.24 0 0 50
"régóta figyelem ezt az Internetto-Index cirkuszt, eddig itt nem szóltam hozzá. (Az esetet ősztől tanítani fogom Kanadában). "

- Bocs, de mit lehet ezen tanítani?

Előzmény: Enter Edit (39)
Törölt nick Creative Commons License 2001.01.24 0 0 49
Szomorú időszak volt. A magyar internet történelem első gyászát éltük meg akkor.
Előzmény: DcsabaS_ (48)
DcsabaS_ Creative Commons License 2001.01.24 0 0 48
Akik megcsinálták egykoron az iNteRNeTTo-t, azok csinálták meg az Indexet (is). A szakításra azért történt, mert az IDG kinevezett főnöke (akihez tartozott az iNteRNeTTo is formailag) egyszer csak ki akarta sajátítani az iNteRNeTTo hasznát. (Amihez pedig egy fűszálat sem tett hozzá.)
Így tehát az indexesek nem nyúlták le az iNteRNeTTo fórumainak szövegeit, hiszen azok minig is az ő birtokukban voltak. A probléma az volt, hogy az "iNteRNeTTo" elnevezés viszont az IDG tulajdonában volt. A "dolgozóknak" ezért kellett kitalálni és bevezetni egy új nevet ("Index") ahhoz a munkához, amit korábban is ők végeztek.
Előzmény: americanus (46)
Törölt nick Creative Commons License 2001.01.24 0 0 47
Jééééééééééééé egy régi topic :DDDD
NICK Creative Commons License 1999.07.11 0 0 45
Kedves Semmi Kozod!
Ortodox zsidó,mint a liberalizmus letétese?!Hmm.
Ez nagyobb hülyeség,mint a fából vaskarika.

Ja,és Te miért tartod Orbán Viktort "néphülyítőnek"?

Wishfor Creative Commons License 1999.07.11 0 0 43
Azért mert építő jellegű bírálatok hangzanak el, még nem kell a legdurvább megfogalmazást használni! Majd csak összecsiszolódnak.
Előzmény: bubu (34)
Wishfor Creative Commons License 1999.07.11 0 0 42
OFF!
Mi az? Folyosó végén két ajtó?
Labirintus nőknek!
On!
UFF! Kard ki kard! :)
Előzmény: kamu_ (40)
newsreader Creative Commons License 1999.07.11 0 0 41
>Andressew Iván (már ez a név is sokat sejtető...)

Mi ez a hulyeseg, hogy a nev sokat sejteto? Mit sejtet? Ugy tudom, hogy nevezett szemely negyedreszben bolgar szarmazasu, s onnan van a neve. En is bolgar szarmazasu vagyok es az en nevem is Ivan, sot az en vezeteknevem is szlav.

Egyebkent en nem ertek egyet az Andrassew Ivannal.

Előzmény: F-kulcs (11)
kamu_ Creative Commons License 1999.07.10 0 0 40
Ha mér eltérítettük a témát:

Mi az:
Sima A4-es lap félbevágva?
?
Puzzle férfiaknak.:)

Előzmény: eomer (29)
Enter Edit Creative Commons License 1999.07.10 0 0 39
Sziasztok, régóta figyelem ezt az Internetto-Index cirkuszt, eddig itt nem szóltam hozzá. (Az esetet ősztől tanítani fogom Kanadában).
Fordulat az Internetton: Andrassew kiüldözte a Politikai Üldözöttet.
(Legalábbi egy topicon PÜ bejelentette, hogy saját weblapot indít.)

Enter Edit

Abraka Dabra Creative Commons License 1999.07.10 0 0 38
hát amiröl csak szeretnétek:-)
Előzmény: Törölt nick (37)
Abraka Dabra Creative Commons License 1999.07.10 0 0 36
Érdekes téma? hááát... Tényleg inkább beszéljünk az emancipációról.:-)
bubu Creative Commons License 1999.07.10 0 0 34
egyebkent erdemes odaat korulnezni...
elszabadult a pokol ;-)))
Előzmény: eomer (33)
eomer Creative Commons License 1999.07.09 0 0 33
Kedves Mumu!

Tudod, az internetto itt nem nagyon érdekli az embereket. Legfeljebb ezt a felhúzós tamagocsit... Valamiről meg csak kell beszélgetni, ha már itt van ez a szép topic... Amíg el nem süllyed. De, hála Neked, nem fog elsüllyedni. Viszont talán jön majd ez a tamagocsi, aztán politizálhattok kedvetekre...

Előzmény: Mumu (32)
Mumu Creative Commons License 1999.07.09 0 0 32
Kedves Mindnyajatok,talan ebben van a problemank.Van egy erdekes tema es mar is elhajlik a vita fegyelem hianyabol a noi emancipaciohoz.
Ami a temat illeti,igenis politikai forumok amedig mi is politikusan gondolkozunk.
Kisgazda Creative Commons License 1999.07.07 0 0 31
Kedves Eomer!

Nálamnál senki nem tiszteli jobban a nőket, így "jogom" van ezt a viccet leírni.

Miért olyan okos a nő szeretkezés közben?
Mert összeköttetésben áll a központi aggyal.

Előzmény: eomer (29)
eomer Creative Commons License 1999.07.07 0 0 29
Apropó, Kedves SKing!

Tudod, hogy miért olyan rövidek a szőke nőkről szóló viccek?

- Hogy a férfiak is képesek legyenek megjegyezni őket...

Előzmény: Törölt nick (26)
Abraka Dabra Creative Commons License 1999.07.07 0 0 27
Én meg a magam és férfitársaim nevében utasítom vissza semmi közöd stílusát. bennünket is lejárat...
Előzmény: Törölt nick (25)
Trebitsch Creative Commons License 1999.07.07 0 0 24
Kedves SKing,

"De azért, mert valaki nő, azért elmondhatja a véleményét és beleszólhat férfidolgokba, nem? "
De. Bár azt nem egészen értem, hogy miféle férfidolgokról beszélsz, szerintem itt nemigen szoktunk olyasmiről dumálni. Meg néhány egészen speciális dologtól eltekintve nincs is olyan, ha jobban belegondolok... :)

Off:
Legaranyosabb a Hadészban, IRL volt egyik kedvenc Tasztaltársnőnk. Arról beszélgettünk, hogy az abortusztörvényeket kiknek kéne meghozni. Szerinte (mindkét vélemény az övé, én csak somolyogtam... :) a férfiak a büdös életben nem tudják átélni a terhességet, úgyhogy nekik semmiképp. A nők meg túlzottan érzelmi alapon állnak hozzá, úgyhogy nekik végképp nem... :)

Előzmény: Törölt nick (21)
Skorpió Creative Commons License 1999.07.07 0 0 23
Semmi Kozod !

TE hol elsz ? Vagy nem ismered az "objektiv" szo jelenteset ? Esetleg a "kritikat" ? Szolj, megmagyarazom. Ha kell, ketszer is.

Nicked egy öntelt, arrogans ferfit sejtet. Ne nyomd ezt a Miepes szöveget, nem kell meg jobban lejaratni a jobboldalt. A presztisuk igy is a magyar foci a szexualais kultura alatt van.

Előzmény: Semmi Kozod (17)
Skorpió Creative Commons License 1999.07.07 0 0 22
Kedves SKing !

A magyar ferfi harom dologhoz ert :

1. Nök,
2, Foci,
3. Politika.

1. ponthoz : Magyarorszagon a ferfiak szexualis kulturaja - stilszeruen - a beke feneke (:-))) alatt van.
2. ponthoz : A magyar focit sehol sem jegyzik, talan 50-60. a ranglistan (20. helye fölött mar senkit nem erdekel.)
3. ponthoz : Rad bizom a következtetest. (:-)))))

Előzmény: Törölt nick (21)
Trebitsch Creative Commons License 1999.07.07 0 0 20
Kedves SKing,

Írod: "Egyetlen nőt nem olvastam itt ezen a fórumon olyan gyűlölködve írni, mint néhány "kedves" férfi teszi. "
az azért van, mert nem nagyon régen vagy itt...
A nők okosak és kedvesek -legtöbbször. De néha épp úgy, vagy még jobban tudnak gyűlölködni, mint a férfiak.

Előzmény: Törölt nick (18)
Abraka Dabra Creative Commons License 1999.07.07 0 0 19
Kedves semmi kozod: szép indítás. beiratunk speakerhez, tamagocsihoz tanfolyamra. még fejlődhetsz.
mellesleg: picur neméhez: Semmi közöd:-))))
Előzmény: Semmi Kozod (17)
Semmi Kozod Creative Commons License 1999.07.07 0 0 17
>>Tudod Andrassew Ivan egy eleg kritikus lelek. Fiala musoraban szokta a kormany munkajat objektiven kritizalni.

Hol élsz? Mit nevezel objektív kritikának?

Lány vagy? A nicked legalábbis lányos. Ha igen, inkább ne is szólj bele férfidolgokba... és ne nyomd ezt az idióta liberálbolsi szöveget.

Előzmény: picur (13)
RAF Creative Commons License 1999.07.06 0 0 16
He-he! Arra gondoltam, hogy agyonlövöm, de maradok a bevált módszereknél!

BOOM, BOOM!!!

Előzmény: BOB (5)
Lajos bácsi Creative Commons License 1999.07.06 0 0 15
De ugye nem a hodákiak közt?
Előzmény: picur (13)
Wágner úr Creative Commons License 1999.07.06 0 0 14
Stimm! Az úgy is van! Ottan van az a Szentivánéj, na, az is egy randa ősorgija, és a Söröt sem találom olyankor sehol, pedig ilyen nem is szok lenni nálam... biztosan a kamenisták dugják el mindig előlem, vagy azok a liberósokk, na!
Előzmény: F-kulcs (11)
picur Creative Commons License 1999.07.06 0 0 13
Tudod Andrassew Ivan egy eleg kritikus lelek. Fiala musoraban szokta a kormany munkajat objektiven kritizalni. Az Ivan nevbol nem lehet messzemeno kovetkezteteseket levonni, mert mar az edesapjat is Ivannak hivjak.
Amugy sokat tesz a magyarsagert, rendszeresen jar Erdelybe, o rendezte kotetbe (?) az erdelyi koltok verseit (de az interneten valahol az elender vagy datanet lapjain tutti megtalalod), valamint ott volt a marosvasarhelyi forradalomnal is.
Remelem az en szavaimnak is hitelt adsz :P
Előzmény: tamagocsi szabadmadár (12)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!