Még tizenéves koromban láttam, annyi maradt meg belőle hogy tök nyomasztó volt az egész, egy ponton meg emberek fekáliába fulladtak. Egy temetésen meg felborult egy koporsó és bél meg minden darabokban ömlött ki belőle.
Persze, ez valami cult film, de valami ritka ocsmány és undorító.
Mondjuk a Requiem egy álomért is "hú, milyen tök jó" állítják sokan, de én annak a filmnek se láttam semmi értelmét...
Édes Slyka fijjam! Te jól eltévedtél.
A Brazil minden idők egyik legjob filmje, nálam.
Bürokratáknak, minőségbiztosítási szakembereknek (ISO Gyuláknak) melegen ajánlott.
Lenne egy dedikált Nike labdám, amit a BRAZIL válogatott számos tagjával sikerült aláiratnom /többek között: Ronaldinho, Roberto Carlos, Alex Cafu.../, amikor játszottak a magyarok ellen...ha szükség van rá képekkel tudom igazolni, hogy szinte egész nap velük voltam...
Ha hozol magaddal videómagnót, szívesen bármikor (sopronban lakom). Egyéb esetben egy igényesebb videokölcsönzőt javasolnék, mert hidd el, nem szívesen bízok a postára ilyen bonyolult és sérülékeny szerkezetet, mint a vhs kazetta. Bocs...
Ha sikerül digitális formában beszerezni (DC++), elsőként neked továbbítom cd-re írva.
Nagy hajcihő volna neked lemásolni egy másik kazira (csak van otthon egy régimárnemkell kazid) és elküldeni nekem postán(kb. 150 HUF)??? Mert én akkor ollyan nagyon hálás lennék.
A Brazil-t asszem 4. nekifutásra sikerült végignéznem anno. Első körben 10 percig bírtam, utána fél órát, legközelebb kb. 40 percet, végül végig. Ezek között a próbálkozások között több hónap telt el. Valahogy nem egy pillekönnyű film -- de amint leülepedett, rájöttem, hogy jó, nagyon is jó. :-)
Ha megvan valakinek a film, nyugodtan jelentkezhet, én még nem láttam ugyanis, és hogyha tényleg olyan yó, hát akkor szerezzen már nekem valaki egy kis filmes örömet. Kösszi.
Szerintem jó lett, sőt a tanár szerint is. Találtam hozzá pár kritikát is a neten, bár volt azokban marhaság is. Az egyik szerint a Tuttle-lel való találkozás után Sam hőssé válik, a rendszer tudatos rombolójává.
Mit szólnál ahhoz, ha valakik szétoffolnák az egyetlen topikot, ahol még normálisan szólsz hozzá (Műholdak árnyékában, amatőr film,stb.). Úgyhogy "amit nem kívánsz magadnak, azt te se tedd mással" alapon állj le a topikrombolással.
nem kene ertened a matrixot.. en emlexem, mikor 1x lattam moziban korulottem senki nem ertette, hogy most akkor mi a matrix, ki honnet jott, es mi van a vilagban, es miert alltak meg a golyok.. nem vagy te igazi tomegember! butuljal!! meg rugjal be, mert csak ugy igazi.
"(Mrs. Terrain, amint az áruházban tolószékben ülve egy piros monokinit lobogtat):
"ó, Sam, képzelj el engem ebben!""
Na igen, de ennek biztos valami mely ertelmu mondanivaloja van, amit en tomegember nem erthetek meg. Es ezert igencsak mar a gyulolet a Brazil keszitoi fele.
A Matrixot ertem teljesen, es ott egyertelmu es vilagos a szexi neni szerepe is.