Keresés

Részletes keresés

PrInCe Creative Commons License 2005.09.02 0 0 5

Eddig türelmesen vártam, de a hamarosan szerintem már letelt :)

Elő azzal a történettel! Hátha feléled ez a topik!

Előzmény: arccal az izé felé (4)
arccal az izé felé Creative Commons License 2001.09.29 0 0 4
Egyébként én is adós maradtam a részeges borkóstoló történeteivel, de ami késik, nem múlik. Azaz igen, hamarosan:-))
arccal az izé felé Creative Commons License 2001.09.28 0 0 3
Még, még, még, ennyivel akarjátok kiszúrni a szemem? Csak így tovább, történeteket! Hol vannak ilyenkor a lerobbant piás tasztalosok?
Monthy Creative Commons License 1999.07.10 0 0 2
Az egyém most történt. Én még csak megyek egy saját szervezéső vizitúrára és egy kocsmába találkoztam néhány cimborával megbeszélni a részleteket. Közben valahogy rábeszéltek hogy kártyázzunk egyet. Az egyik srác talált otthon fütyülős barackpálinkát amit jó előrelátólag lehozott a krimóba. Minden kör végén ittunk egy felest. Másfél liter fogyott el hármunk között. Az uccsó busszal elindultam hazafelé. Szerencsére találkoztam egy ismerőssel, akit rögtön meg is kértem hogy nyomja meg a gombot majd ha nekem le kell szállnom, mert én valahogy elfelejtettem hogy hol is lakom. Minden gond nélkül eljutottam az ajtónkig ott azonban elfogyott a tudományom. Egyszerűen kiment a fejemből hogy egy olyan bonyolult szerkezet mint a zár miképp működik. A lukba még beletaláltam de onnnan nem tudtam továbblépni. Kiálltam a kert közepébe és hangosan próbáltam (szavaltam) hogy mit mondok majd a szülőknek a csöngetés után. Negyed óra múlva azonban valahogy eszembe jutott hogy forgatni kell a kulcsot.
Monthy
larzen Creative Commons License 1999.06.29 0 0 1
Az igazsághoz hozzátartozik, hogy jó múltkor történt.
Beteglátogatóba mentünk egy barátunkhoz. Szíves vendéglátás keretében jóféle házipálinka is járt. Később úgy mesélték, hogy minden felest egy pohár borral kísértem le. Arra még emlékszem, hogy elköszöntem, hogy nekem már ideje hazamennem.
A következő emlékkép, hogy arra ébredek, hogy fázom. Kellett kis idő, mire rájöttem: egy busz egy hátsó ülésén aludtam el. Megnéztem az órámat: hajnali fél három. A busz tök sötét, és benn áll a garázsban. Megvizsgáltam a cuccaimat, mindenem megvolt, csak annyi pénzem hiányzott, amennyiből jegyet vehettem. Pár percig vizsgálódtam, de sem őrt, sem kutyákat nem vettem észre. A busz ajtaját kézzel ki tudtam nyitni (szerencsére), majd a kerítésen áttornázva magam hazafele indultam. Még szerencse, hogy két sarokra lakom a garázstól.
Amúgy érdekes kérdést vet fel, hogy miért nem a detoxban kötöttem ki?
Nem vett észre a sofőr? Úgy tudom, mielőtt lerakják a buszt minimum végignézik, hogy nem maradt-e ott valami. Meg takarítani sem árt. A másik
érdekes dolog, hogy egy buszt általában reggel nem az viszi el, aki este leadta. Lehet, hogy csak "ajándékként" hagyott ott a váltótársának? Passz.
Mindenesetre örültem, hogy nem lett balhé a dologból.
Arghonaut 2 Creative Commons License 1999.06.29 0 0 0
Azt kiváno' hogy megi' nagyon álllat legyen. Ez + 1 0.
MrPete Creative Commons License 1999.06.29 0 0 topiknyitó
Ez a topic elsosorban reszegen megesett, tobbe-kevesbe vicces tortenetek gyujtohelye.

Na itt jon az enyem:
Ez mar jo regen volt, tavaly nyaron voltak a haverok Tisza-turan (evezni), aminek a vegpontja, termeszetesen Tokaj volt. Egy campingben volt a taborhely. Az egyik gyerek jol berugott, asztan el is vesztettek szem elol. Masnap megint elkezdtek keresni a gyereket, asztan a tabor bufeje elott talaltak meg egyszal vizes alsogatyaban es vizes cipoben :). Na innentol realtime-ban irom:
Haverok:- Te Bela, te hogy kerulsz ide?
Bela:- Hat nemtom, aszittem majd megmondjatok... :)
H: es hol van a ruhad?
B: nemtom, de jo lenne ha meg lenne, mer abba van a penzem, meg minden iratom...
Ahogy igy beszelgetnek, odajon 2 vadidegen lany:
L: Bocs, nem te aluttal a satrunkban?
B: Haat, akar en is lehettem :))))
Kiderult, hogy reszegen bemaszott a satrukba, levetkozott, elotte valoszinuleg belement a Tiszaba, mert tiszta viz volt mindene, asztan reggel kimaszott a satrukbol, es csak a bufetol emlexik a dolgokra. Eleg meredek, de telleg ez volt. Jovo heten megyunk megint a Tiszara, biztos megint allat lesz

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!