Keresés

Részletes keresés

dzsokijuing Creative Commons License 1999.07.04 0 0 17
Nem az a gondom hogy milyen fajta emberek árulják , hanem az ahogyan teszik. Többször láttam már amint kiborult a paprikás doboz tartalma egyenesen a kutya ürülékes járdára. Onnan vissza a dobozba majd a szép tiszta celofán zacskóba. Nem tudom de nekem semmi kedvem ezt a paprikát a vajas zsemlémre tenni még megmosás után sem. Nem vagyok egy zöldség szakértő, de hogyan jön ki az a 100Ft ? Beszerzési ár + zsigulisszállitófönök + eladó bére = 100Ft , vagy beszerzési ár = 0Ft ???
DomiG Creative Commons License 1999.07.04 0 0 16
Ne tedd! Néhány éve egy amerikai lemezkiadó tett hasonlót és a kissebbségi jogdíj-várományos akkora pert aqkasztott a nyakába amekkorát csak tudott. A végén kapott is valami lóvét
Előzmény: bogyó (15)
bogyó Creative Commons License 1999.06.29 0 0 15
A Kálvinon van egy nagyon vékony cigánylyány, aki fantasztikusan tudja énekelni a 100 forintért a paprika refrént. Gondolkoztam azon, hogy felveszem a gajdolását, rázúzom valami technóalapra, megmixelem, akkordok (esetleg), gruvboksz rulez, majd kiadom de legalább bakelitre felnyomom, hogy dj feketevonat tuggya játszani.
kukaca Creative Commons License 1999.06.29 0 0 14
OFF
Akkor már inkább 100 Ft-ért Pap Rita!
ON
rolling Creative Commons License 1999.06.29 0 0 13
Azt utálom, hogy egy valóságos kordont húzva elállják az utat. Ha meg lehetett tenni, hogy a hajléktalanokat kipucolták a metróból, akkor talán itt is lehet lépni.
Múlt hét, Nagyvárad téri aluljáró, reggel: a szokásos kép. Délután 5 óra körül: már csak két árus maradt. Egyszercsak hatalmas pufogások, hát két rendőr focizott az üres kartondobozokkal, a delikvensek pedig eltűntek. (De tényleg, félrerugdosták és összetaposták őket... mármint a dobozokat.)
De lehet, hogy mégis megindult valami? Ma reggel egy 6 rendőrből álló osztag tényleg szétzavarta őket, a szajrét pedig be kellett rakniuk egy mikrobuszba.
Attól tartok, holnap újra ott lesznek a paprikák.
enginer Creative Commons License 1999.06.26 0 0 12
Szerintem jó helyen vannak az aluljáróban, csak ajtókat kellene felszereltetni, hogy netudjon kijönni a mustárgáz.
Azt nem értem, hogy a havi 100000Ft amit az önkormányzattól kapnak családonként miért nem elég nekik.
Miért kell még parikázni és lopni is ???
Lehet, hogy a vérükben van ??
Törőlt_nick Creative Commons License 1999.06.26 0 0 11
Lassan a testtel Embörök!
Mivel a nagybani piac környékén szokszor megfordulok kocsival, szinte mindig látom, hogy a romák a piacon vásárolt zöldségárukat tiszta nejlonzsákokban cipelik a buszmegállóba és onnan a különböző "privát standokra" árusítani, de azért nem merném mindért tűzbe tenni a kezem.
-ofc-
Sokféle cigány létezik. A kerületben - ahol élek - elég szép számban képviseltetik magukat az emlitett kisebbség különböző tagjai és így teljes skáláját nyújtják a mai magyar cigányságnak. Van közöttük olyan réteg is amely távol tartja magát a bűntől és inkább a kereskedésben véli megtalálni a maga egzisztenciáját. A legtöbb probléma azokkal van inkább, akik el lettek szakítva a gyökereiktől és az egész világra haragszanak most emiatt.
Nem egy egyszerü eset ez!
-onc-
leha Creative Commons License 1999.06.25 0 0 10
fasza ez a hozzáállás! nem elég, hogy igazán nem üldözi őket a törvény, de még a morális támogatást is megkapják tőletek. loptad? nem baj! megveszem. tudod, hogy ez orgazdaság? persze törvényesen nem, mert nem bizonyítható, hogy tudsz az eredetéről, de ha azt hiszed, hogy azt a VIII-ker-i bérlakásban termesztik, akkor enyhe szó az, hogy hülye vagy.
Előre a nagy népi rablóbandáért!

Reklámáron a női bőrcipő!

Újlaki Creative Commons License 1999.06.25 0 0 9
Száz forintér'? Az nem lehet, csak a mínium 150!
fargo Creative Commons License 1999.06.25 0 0 8
A 'két tucat egy huszasé' cuccok nagy része úgyis lopott. Nem hiszem, hogy a koke maga termelné otthon, hisz' attól elfárad, meg koszos lesz a keze...
Csabus Creative Commons License 1999.06.25 0 0 7
Azt hiszem itt az igazság...
Ha én akarnék mondjuk paprikát venni, engem sem érdekelne, ki fizet helypénzt és ki nem. És hogy a kezük milyen, azon kár lenne vitatkozni. Majd megmosom azt a valamit, mielőtt megenném.
Előzmény: Nos (6)
Nos Creative Commons License 1999.06.25 0 0 6
Azért az eddig leírt vélemények alapján még nem érdemes statisztikát készíteni a jelentkező keresletről, ugyanis a potenciális (amúgy valószínűleg széles) vevőréteg nem tud bekapcsolódni a társalgásba: nincs neki ugyanis pénze PC-re, valamint havi 15-30.000 Ft-ja (előfizetés plusz vonaldíj) arra, hogy megossza velünk az elveit. Onnan másképp látszik az egész - lehet, hogy neki meg nincs kedve a zöldségest szponzorálni (a termelő abból úgyse lát sokat, a hasznot nem ő nyúlja), ha a megtakarításból esetleg jobban meg tudja adni a hóvégi tartozásait.
John Zero Creative Commons License 1999.06.25 0 0 5
Par eve volt egy nagytakariatas, rendorsegi akcio az aluljarokban.
(Demszky-szervezesben?)
Most miert nincs? Azert mert most ugyis ujravalasztottak, van meg 3 eve?

Jo, ez nem politika forum, de barki is a (fo)polgarmester, megint csinalhatna ilyen tisztogatasokat, mert tenyleg mar mozdulni se lehet...

Huskie Creative Commons License 1999.06.25 0 0 4
Felolem arulhatnanak TV tuner kartyat es DVD kitet is, akkor sem vennek... O:) .. Nnajo, lehet, hogy 100Ft-ert nemi mosogatas utan azert elmenne dekoracios celokra valami falra... :)
Szoval nem figyelek rajuk... Ugy tunik, mas vevoreteget celoztak meg a reklamkampanyukkal... :)

Előzmény: THEDRG (-)
svga Creative Commons License 1999.06.25 0 0 3
Az hogy undorito, csak az egyik szempont.
Engem inkabb az bosszant, hogy a draga helypenzt es berleti dijat fizeto zoldsegesekkel, viragosokkal, elemarusokkal es asztalteritoarusokkal szurnak ki. En nem csak az undor miatt nem vasarolok illegalis arusoktol, hanem elvbol sem. Inkabb kifizetek +20%-ot, de normalis helyen, normalis arustol veszem meg a betevo paprikamat.

svga

konor_ Creative Commons License 1999.06.25 0 0 2
Aki ezektol vesz megerdemli.
En nem tudom elkepzelni azt, hogy vegyek toluk vmit.
Kajat a retkes kezebol.
Ahogy Bessenyo Pista bacsi mondana: Undorito...

"100-er a csipos"
"100-er az illatos frezija"

Egérke Creative Commons License 1999.06.25 0 0 1
Kikerülöm őket. Úgy, ahogy a többit.
Arduán Creative Commons License 1999.06.25 0 0 0
0
THEDRG Creative Commons License 1999.06.25 0 0 topiknyitó
Ti mit szoltok az egyre novekvo 100Ft-ert a cuccos emberekhez? A forgalmasabb helyeken mar nem is lehet toluk mozdulni!

A legfelhaboritobb, pedig az, hogy a rendorok semmit sem tesznek ellene...

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!