annak a gyökérnek, aki felnyomta a kocsimat a kétezer(!) forintos napszemüvegemér'. vagy adnák még mellé egy fehér botot is. hátha szüksége lesz rá valamikor. rohaggyon meg.
Láttátok mán a kellyfemilyt amint orditják a tévében hogy: children of kosovooooo
Honnan van ezeknek bőr az arcukon ebből is pénzt csinálni ilyen undoritóan
aki éjjelente a kocsimhoz nyúl. belelépés mellett pajszeres szájsebészeti bemutató is lenne. meg vonóhoroghoz kötözéses furikázás. meg ujjperc-trancsírozás svédkulccsal, többet semmihez se nyúlna. achilles inak maradjanak? na jó, legyen. csak mert jókedvem van :-)
Én a Budapest TV azon musorvezetonojének a gusztustalan arcába szeretnék lépni, akinek nem jut eszembe a neve, de bizonyosan tudjátok, kirol van szó.
(naon csúf és bárgyún kedveskedo)
Szerintem eztet ne tedd, mer ugye, mint tuggyuk, kettőn áll a vásár: vagyis, ha a te voltbarátod nem akarná, nyilván nem lakna ott az a nőszemély :(((((
Én annak a nőnek, aki ott lakik a barátomnál és nem hajlandó elköltözni, és ezért a barátom már nem a barátom. Csak attól tartok, meg is fogom tenni. :-))
Háááát, most végignézve ismét kad pár aranypofa rájuk jellemző emillel, de vajon van-e a többségnek sejtése, mely - hála az Úrnak ! - kisebbségre gondolok ?
közgázra járok. 'szom kivan a szigorlattal.
Azt az urat aki a kertben feltörte a kocsit szivesen meglátogatnám és a magántulajdonról folytatnk eszmecserét plusz heves kézlábcsata
Én a Marson levő "Arc"-ba szeretnék belelépni, de attól tartok, hogy ebben az életemben mán nem jutok el erre a bolygóra.
(Amúgy meg csak azokéba, akiknek túl "nagy" az arcuk.)