Keresés

Részletes keresés

kisbetu Creative Commons License 2025.01.01 0 0 215
Előzmény: setzer (214)
setzer Creative Commons License 2025.01.01 0 0 214

Köszönöm, segített.

Előzmény: kisbetu (213)
kisbetu Creative Commons License 2025.01.01 0 1 213

Törölj kukikat.

Előzmény: setzer (212)
setzer Creative Commons License 2025.01.01 0 0 212

Hello, iMac, Firefox, és csak az Index fórumnál csinálja:

"Your browser sent a request that this server could not understand. Size of a request header field exceeds server limit."

Mi a megoldás?

rfc Creative Commons License 2024.12.22 0 0 211

Az iMac-nek nincs display bemenete, tehát sehogy.

Előzmény: rumm-cajsz (209)
északMACedón Creative Commons License 2022.02.02 0 0 210

az összes MACintosh topic halott itt a Fórumon. Hiába kértek itt segítséget...

Előzmény: Vivamax (208)
rumm-cajsz Creative Commons License 2021.11.26 0 0 209

sziasztok! adott egy macbookpro 2019 és egy imac 2011. azt szeretném elérni, hogy az imac legyen a kijelző. van valakinek kipróbált megoldása erre? hálásan köszönöm, ha van!

Vivamax Creative Commons License 2021.11.04 0 0 208

Sziasztok!
“Örököltem” egy Macbook Air 2013-as (A1466) gépet…Mivel még sose használtam Macbookot így nagyon kezdőnek számítok…Windows-ban teljesen otthon vagyok,Iphone-ba is,de ez most kifogott rajtam rendesen…Pár napja már szenvedek vele,Kb 50 videót megnéztem róla,olvasgattam is utána,próbáltak segíteni is, de nem sikerült megoldanom a problémám hátha itt:

Valami régi Os volt rajta,aminek a száma 10.8.1 (807) ezt le frissitettem El Captainra-ra hogy egyáltalán egy safarit tudjak használni…
Ezután leszedtem a Big Sur-t a Store-ból, Mac-en megcsináltam pendrive-ra hogy bootolható legyen…
Mikor be bootolok és rá megyek a pendrive-ra (Install macOS Big Sur) akkor elkezd tölteni és pár perc után bejön egy fekete kép közepén egy áthúzott körrel… Utána olvastam és ez azt jelenti hogy a pendrive tartalmaz egy macOS operációs rendszert,de nem olyat amit a Mac használni tud…
Oké. Akkor el el inditottam újra a Captaint,pendrive-ról le frissitettem Big Sure-ra,simán fel is ment… De ha Bootolni szeretnék róla,hogy egy tiszta rendszerem legyen akkor a hibát írja ki…

Bocsánat ha kissé zavaros az írás,de ha már van egy ilyen gépem,még ha nem is egy mai darab,meg szeretném tanulni!!
A válaszokat előre is köszönöm!!

vjazemskij Creative Commons License 2020.03.13 0 0 207

Sziasztok!

Érdeklődnék, hogy 2010 mid iMac macOS Sierra 10.12.6 rendszert, hogyan tudok frissíteni? Pl.: High Sierrára

Ha belépek a app store-ba, ott azt kapom hogy nincs elérhető frissítés.

Ez azt jelenti, hogy ennyi és itt megrekedt ennél a típusnál a frissítések? Csak mert jogtiszta adobe progikat használok és ott már nem tud frissíteni a legújabbra, mert azok meg nem kompatibilisek a sierra 10.12.6-tal. 

Van valakinek tapasztalata, ötlete??

Köszi előre is!

GSMring Creative Commons License 2019.07.18 0 0 206

Nagyon kíváncsi leszek erre a Huawei féle HongMeng-re. Állítólag még a MacOS-nél is gyorsabb lesz. Bár szerintem ez kamu, csak azért nyilatkozták ezt, hogy felfigyeljenek rá jobban.

IDottore Creative Commons License 2017.04.19 0 0 205

Time capsule-os kérdés.

Csak mentőhelyként szeretném használni,wi-fiként nem.Eredeti routerről jobban mennek a dolgaim,

de először minden eszközöm ezt érzékeli - rosszabbul/lassabban.

Át tudom állítani és csak ment v.időnként kapcsoljam ki teljesen?

Bangyi140 Creative Commons License 2017.02.09 0 0 204

Sziasztok!

Tegnap megvettem első apple laptomat. Ma felakartam rakni a doksiaimat, de most nem ismeri fel a külső vinyómat. 

Először felismerte, de most már nem mit lehet tenni? Finderben be van jelölve a külső merevlemez.

Előre is köszi!

Borzolt kedély :) Creative Commons License 2016.11.07 0 0 203

Kérnék egy kis segítséget... 

Van egy 2 éves macbook air-em, most vennék egy újabbat.

Melyik típusnál hidetik, hogy most fog megjelenni sok újítással?

Mert ha az air, akkor várok még vele, de ha a sima mac, akkor elgondolkodom... pro-t nem vennék :) 

Honnan tudom, hogy amit látok, az a legújabb széria?

peu206 Creative Commons License 2016.10.18 0 0 202

Sziasztok!

Segtségeteket szeretném kérni.

Hol , hogy találhatom meg a 8.95Giga képet az SSD-n? És mi ez az 54Giga egyéb? 

SSD-n nem mentek képeket arra ott a másik winyó ezért nem értem mi lehet ez a közel 9Gb ott.

morcosmarci Creative Commons License 2016.09.16 0 0 201

igen, ez jo lesz most 

Előzmény: GeriSoft07 (200)
GeriSoft07 Creative Commons License 2016.09.15 0 0 200

menumeters

Előzmény: morcosmarci (199)
morcosmarci Creative Commons License 2016.09.15 0 0 199

Nagy a csend. 

Valakinek egy otlet arra, hogy el capitane alatt, milyen progival vagy rendszer beallitassal tudom lathatova tenni a rendelkezesre allo szabad helyet a gepemen? Az asztalon vagy a felso savban lenne a legjobb ahol ora, meg egy ket dolog van.

Ero legyen veletek 

morcosmarci Creative Commons License 2016.09.10 0 0 198

2014-es Macbook Pro, fiber optic, de nem ezekkel van a problema mert idaig mukodott es idaig is ezek vagy rosszabbak voltak a parameterek. 

Szoftveres problema van vagy szoftver hianya inkabb. 

Előzmény: GeriSoft07 (197)
GeriSoft07 Creative Commons License 2016.09.09 0 0 197

Esetleg ha tudnank, mikori macbook, milyen net, milyen felbontas, talan lenne tippunk

Előzmény: morcosmarci (196)
morcosmarci Creative Commons License 2016.09.09 0 0 196

Udv Mindenkinek!

Macbookon mit javasoltok ha mikor youtubot vagy valamilyen videot nezek vagy akad a kep es a hang tokeletesen megy vagy betolti a videot de vagy nem megy cak ha belekattintok akkor arra a kepre ugrik. 

El Capitan van a gepen, de oszinte legyek virus vedelmet nem hasznaltam, ami idaig nem okozott problemat. Godnolom lustasagom ara most ert utol. 

Mit javasoltok illetve mi okozhatja a problemat a videokkal?

Koszonet elore is

Morci

PearliePianos Creative Commons License 2016.07.31 0 0 195

Sziasztok,

Egy gyors tanácsra/ötletre volna szükségem. A 2012-es MBP-m a minap minden előzetes hibajelenség nélkül nem bootolt be az SSD-ről. Kérdőjeles mappa ikon, se kép se hang. Nem látja a meghajtót. Kivettem az SSD-t, USB külső meghajtóként viszont látja és fel tud vele állni, tehát az SSD nem hibás. Megpróbáltam egy másik HDD-vel azt sem látja a gép ha bele van szerelve. Ebből azt következtetem ki, hogy a szalagkábel lehet a ludas….(?) Valakinek volt már hasonló problémája?

Köszi a segítséget,

Gábor

a1hitelcentrum Creative Commons License 2016.06.01 0 0 194

Sziasztok! Hogy tudom egyszerüen áthuzni a fotóimat egy külső meghajtóra? Mac Os x el Capitan

GeriSoft07 Creative Commons License 2016.05.11 0 0 193

üdv

handbrake :)

Előzmény: morcosmarci (192)
morcosmarci Creative Commons License 2016.05.09 0 0 192

Szevasztok! 

Goproval szoktam filmezni, de rengeteg helyet foglalnak es tudni szeretnem mennyire lehet tomoriteni oket.

Mcbookra keresek valami egyszeru ( csak kicsi valtoztatasokra, vagasokra) ingyenes egyszeru tomorito progit keresek. Lehet ket kis progi egyik vagasra, masik meg tomoritesre. 

Otletek?

Koszi

Borzolt kedély :) Creative Commons License 2016.04.04 0 0 191

Megoldódott :)

Előzmény: Borzolt kedély :) (190)
Borzolt kedély :) Creative Commons License 2016.04.04 0 0 190

Mit állítottam el? A kijelzőm még reggel full erős, kontúros volt, mostanra olyan, mintha függönyön át nézném. 

aazimi Creative Commons License 2016.04.04 0 0 189

Sziasztok! Vettem egy imac g5-ot, ami a vetelkor mukodott is. Most elindulasnal az almaig jutok, ott porog alatta a varakozas korbe, de nem megy tovabb. Mintha lenne a cdromban lemez, amit egy ido utan elkezd porgetni, legalabbis a hangja alapjan az, mert en ventit igy porogni meg nem hallottam. A lemezt, ha van benne, nem tudom, hogy kell kivenni. Ami megy, az a bekapcsolo gomb hosszu nyomasa utan egy szoveges uzemmod, ahol kiirja, hogy irjam be a "mac-boot", illetve " shut down" is lehet beirni. Esetleg ha van veszpremi valaki, annak szemelyesen is megmutatom... Koszi!

Borzolt kedély :) Creative Commons License 2016.02.11 0 0 188

Tudja valaki, hogy hol lehet a macbook töltőkábelét javítani? Ami bemegy a gépbe kis fém izé mögötti részről elkezdett felfoszlódni a műanyag borítás a zsnóron. Az iphone-omnál egy ilyen után rövid időn belül lehámlott az egész és azért egy ilyen kábel 30e... ha javítható, megpróbálnám.. 

jopek13 Creative Commons License 2016.02.08 0 0 187

Tiszteletem tudna valaki ajánlani egy programot IOS ra ami a memoriát és az előzményeket pucolja? Úgy mint a w.. nál pl. a CCleaner.

GeriSoft07 Creative Commons License 2015.12.04 0 0 186

Szerintem jok az ertekek

ppc minimet pasztáztam, imacet soha, uveget nem szedem le :)

restoreban jart minim reballon, ok

Előzmény: marcelpres (185)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!