Biztosan az új piacra költik a pénzt, de én nem hinném.
Egyébként tényleg igazad van, hogy a környező települések klassz aszfaltburkolatot kaptak. (- megjegyzem, nagy örömömre, ugyanis én halásztelki vagyok.)
Talán az lenne a megoldás, hogyha falugyűlésen felvetnétek a problémát, ezt megelőzőleg pedig aláírásgyűjtést lehet végezni. Ez csak egy ötlet, lehet hogy nem így műxik az egész.
szigethalmot is szépítik. Ültettek fákat, díszparkot csináltak szép emlékművel. Ez utóbbiról színesfémgyűjtők levandálkodták a feliratot, már másodszor. Az utak azért nem olyan rosszak, minden tavasszal kátyuznak. A pénz tényleg kevés, de van csatorna, víz, gáz, telefon. Egyre több a szilárd burkolatú út. Eső után sajnos dagonya van a földutakon, de nem csak Szigethalmon.
lolka_bolka> teljesen igazad van. De ha már a dollárhoz viszonyítják és annak alapján állapítják meg a benzin árakat akkor úgy volna igazságos, hogy a FIZETÉSÜNKET IS A DOLLÁRHOZ VISZONYÍTSÁK!!!!!
Ne félj, nem csak szigethalmon.
Menj végig, akár Bp-n, a Bartók Béla úton, vagy a Dózsa György úton.
De nem feltétlen kell macskaköves út ahhoz, hogy sza* legyen, van egy pár sima műút is, ami elég rossz...
Egyébként igazad van. Hogy akkor hova lesz a benzin pénz 70 (ha nem több) adója, hova lesz a súlyadóm ?
Érdekes, hogy amikor mindenhol ZUHANT az olaj ára, nálunk akkor is emelték a benzin árakat...
Kötsög korm.
KÉRDEZEM ÉN MIÉRT NINCS SZIGETHALMON, NORMÁLIS ÚT AMI AUTÓVAL JÁRHATÓ.MÁR ÉVEK ÓTA LOCS-POCSBAN, A RETEKBEN JÁR SZIGETHALMON MINDENKI, TÖBB MINT 20 ÉVE LAKOM OTT ÉS SENKI NEM TESZ AZÉRT VALAMIT HOGY JÓ UTAK LEGYENEK.20 ÉVE NEM GYŰLT ÖSSZE ANNYI PÉNZ HOGY AZ ÚTHÁLOZATOT MEGCSINÁLJÁK, DE SAJNOS MÉG A JAVÍTÁSRA SINCSEN PÉNZ! AKKOR HOL VAN!!! NAGYON ÉRDEKES DOLOG VISZONT HOGY, SZIGETHALMOT KÖRÜLVEVŐ TELEPÜLÉSEK FEJLŐDNEK, SZÉPÍTIK.SZIGETHALOMT MIÉRT NEM???