Nekem is tetszett a film, habar meg jobb lett volna talan, ha Steve Rubell figurajara oszpontosit. Vegul is ez a film az o dramaja kellett volna, hogy legyen, nem a fiktiv szereploke. Myers szerepe (aki kitunoen alakit) adalek a fiatalok tortenetehez, talan ennek forditva kellett volna lenni.A filmet tovabba nagyon megvagtak, hianyzik belole szinte az osszes erotikus resz, ami igazabol jellemezte volna a Studio 54-et. Neve Campbell nyulfarknyi szerepe is kisse ertelmet veszti, miutan alaposan megvagdostak Shane (Philippe) es Julie (Campbell) szerelmenek a fazisait. Csomo olyan jelenet volt a trailerben, ami a filmbol tulajdonkeppen kimaradt.
Mindezek ellenere tenyleg egy JO film volt az 54.
Az ember azt hinné, hogy elege van a 80-as évekből, amit ma már csak diszkókornak becéznek, a Wedding Singer és a Velvet Goldmine után már tényleg nem kicsi a negatív előérzet.
De akkor jön az 54, és azon kívűl, hogy nagyon jó film, és kiderül, hogy a 80-as években nem csupa idióta, rosszul öltözött ember lakott. Mike Myers tényleg zseniális benne.
Nemcsak jó film, de szép is, és nemcsak szép, de barátságos is, nincsenek benne a 80-as évek manapság elengedhetetlen kellékei, mint pl. aids, helyette az IRS, az adóhatóság, tényleg üdítő. Mellesleg az ember szébejuttatja az egykori Vén Diák nevű helyet, ami szintén kellemes élmény.
Sziasztok!
Abban a szerencses helyzetben vagyok,hogy mar tavaly elott,mikor kijott lattam a filmet,amit 97 egyik legjobbjanak veltem.Oriasit jatszik benne Mike Myers,alias Austin "Dangerous" Powers.
Nagyon fogjatok szeretni.Egy New York-i klubrol szol,ahova nem kisebb hiressegek jartak,mint Karl Lagerfeld,Valentino,a Kennedyek,az osszes akkori sztar,stb.Majd meglatjatok miert.Egyebkent itt kint konyv is megjelent rola,eredeti kepekkel.Csak a kokorol szolt az egesz...Salma es Neve is jot alakit.N.C. hozza magat,gyonyoru,mint mindig.Nagyon-nagy poenok is vannak benne.Varom a reakciokat a film utan!Tenyleg jo zeneje van.
Feltetlenul ajanlom minden inyencek,nem is tudom miert csak most jon ki otthon?!
Kellemes mozizast!
May the force be with You!
A.S.
Most nézem a szereposztást. Játszik benne Cindy Crafford is. De mondjuk a legérdekesebb talán Myke Myers lesz drámai szerepben.
Egyébként látta már valaki a filmet?
lesz nalunk, ugy nez ki (bar neha meggondoljak magukat - lasd Oliver Stone: U-Turn), olyan boogie nights fele film, anelkul hogy annak a tollaival ekeskedne. kis 80-as evek, erotikus klubok, torekvo senkik, kellemes.
Látta valaki az 54 című filmet? Én csak a trailert láttam és a soundtrack van meg. De biztos jó, ha a Neve Campbell meg a Salma Hayek együtt "rázza".
Nem tudja esetleg valaki mikor lesz a magyar bemutató?