Keresés

Részletes keresés

twenty Creative Commons License 2001.10.12 0 0 9
szerintem Neve magasan verte Salmát. jó kis film volt, a múltkor újra láttam az hbo-n.
Előzmény: Bond (-)
Bond Creative Commons License 1999.09.16 0 0 8
Ja, es szuletett egy konkurens topic is, ami nem lenne baj de meg egyre is kevesen vagyunk szinte...
Bond Creative Commons License 1999.09.16 0 0 7
Nekem is tetszett a film, habar meg jobb lett volna talan, ha Steve Rubell figurajara oszpontosit. Vegul is ez a film az o dramaja kellett volna, hogy legyen, nem a fiktiv szereploke. Myers szerepe (aki kitunoen alakit) adalek a fiatalok tortenetehez, talan ennek forditva kellett volna lenni.A filmet tovabba nagyon megvagtak, hianyzik belole szinte az osszes erotikus resz, ami igazabol jellemezte volna a Studio 54-et. Neve Campbell nyulfarknyi szerepe is kisse ertelmet veszti, miutan alaposan megvagdostak Shane (Philippe) es Julie (Campbell) szerelmenek a fazisait. Csomo olyan jelenet volt a trailerben, ami a filmbol tulajdonkeppen kimaradt.
Mindezek ellenere tenyleg egy JO film volt az 54.
csapnivalo Creative Commons License 1999.08.23 0 0 6
Az ember azt hinné, hogy elege van a 80-as évekből, amit ma már csak diszkókornak becéznek, a Wedding Singer és a Velvet Goldmine után már tényleg nem kicsi a negatív előérzet.
De akkor jön az 54, és azon kívűl, hogy nagyon jó film, és kiderül, hogy a 80-as években nem csupa idióta, rosszul öltözött ember lakott. Mike Myers tényleg zseniális benne.
Nemcsak jó film, de szép is, és nemcsak szép, de barátságos is, nincsenek benne a 80-as évek manapság elengedhetetlen kellékei, mint pl. aids, helyette az IRS, az adóhatóság, tényleg üdítő. Mellesleg az ember szébejuttatja az egykori Vén Diák nevű helyet, ami szintén kellemes élmény.
Anakin Creative Commons License 1999.08.20 0 0 5
Sziasztok!
Abban a szerencses helyzetben vagyok,hogy mar tavaly elott,mikor kijott lattam a filmet,amit 97 egyik legjobbjanak veltem.Oriasit jatszik benne Mike Myers,alias Austin "Dangerous" Powers.
Nagyon fogjatok szeretni.Egy New York-i klubrol szol,ahova nem kisebb hiressegek jartak,mint Karl Lagerfeld,Valentino,a Kennedyek,az osszes akkori sztar,stb.Majd meglatjatok miert.Egyebkent itt kint konyv is megjelent rola,eredeti kepekkel.Csak a kokorol szolt az egesz...Salma es Neve is jot alakit.N.C. hozza magat,gyonyoru,mint mindig.Nagyon-nagy poenok is vannak benne.Varom a reakciokat a film utan!Tenyleg jo zeneje van.
Feltetlenul ajanlom minden inyencek,nem is tudom miert csak most jon ki otthon?!
Kellemes mozizast!
May the force be with You!
A.S.
Bond Creative Commons License 1999.08.20 0 0 4
Már csak egy hét...
Bond Creative Commons License 1999.07.14 0 0 3
Most nézem a szereposztást. Játszik benne Cindy Crafford is. De mondjuk a legérdekesebb talán Myke Myers lesz drámai szerepben.
Egyébként látta már valaki a filmet?
csapnivalo Creative Commons License 1999.07.08 0 0 2
Aug 26, UIP DUNA,
feltehetően Salma miatt fogjuk megnézni, de jó kis zenék vannak benne,
amúgy a 70-es 80-as évek kerül terítékre ..
meklegy Creative Commons License 1999.06.19 0 0 1
lesz nalunk, ugy nez ki (bar neha meggondoljak magukat - lasd Oliver Stone: U-Turn), olyan boogie nights fele film, anelkul hogy annak a tollaival ekeskedne. kis 80-as evek, erotikus klubok, torekvo senkik, kellemes.
Timberwolf Creative Commons License 1999.06.19 0 0 0
.........null.... :))))

(de egyebkent nem lattam a filmet)

Bond Creative Commons License 1999.06.18 0 0 topiknyitó
Látta valaki az 54 című filmet? Én csak a trailert láttam és a soundtrack van meg. De biztos jó, ha a Neve Campbell meg a Salma Hayek együtt "rázza".
Nem tudja esetleg valaki mikor lesz a magyar bemutató?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!