Az én kedvencem az a ?friss? felirattal ellátott tej ami magától ki szokott mászni a hűtőmből.:)) Lehet, hogy fakulos felirattal kene ellatni...
Amikor rairjak, meg lehet hogy friss, de amikor ket het mulva +nezed a hutoben, hogy erzi magat... Hmmm...
Na igen! Két hete behalt a vasalóm. Nosza, indulás új szerkentyért!
Akár hiszitek, akár nem, még a 10 évvel ezelőtti széria is ott lakik a boltban, dobozán NEW! felirattal.:))
Ja! Én az OLD sportszeletet szeretem!:)) NYamm
Persze hogy nem dőlünk be mert tudjuk hogy az "új" dolgok többségénél csak a csomagoláson változtatnak, ha pedig mégsem, akkor az új kevésbé tartós, hatásos,stb. És drágább mint a régi.
Ez a marketing része.
Ha nagyon nagy a választék egy termékből, miért vennéd pont azt meg?
Így hívják fel a figyelmedet, hogy ez valami "különleges", más, mint amit eddig haűsználtál.
Az más kérdés, hogy mennyire dől be ennek az ember, de a tapasztalat azt mutatja, hogy megéri.
Engem inkább az bosszant, hogy állandóan angolul írnak mindenhova mindent. Mert ugye ennek is külön lélektana van. Tele vagyunk Irish pubokkal (pedig mennyivel jobb, hogy ír kocsma), és ocean fresh, és green power és stb. Na de ez már off volt, bocs.
Üdv:Kispocak
Ui:Kíváncsi vagyok, ez a topiccím mennyire lesz figyelemfelkeltő...
Kis butus! Hát ha nem írnák rá, akkor senki nem venné meg, mert azt hinnék, hogy ez egy olyan régi, amit már eddig is azért nem vettek meg, mert szar:))
Gyakran találkozom szinte mindenhol akár a real life -ban, akár a neten a kis feliratocskával NEW! (És akkor villog meg minden).
Az összes reklámban, az új fogkrém, új sampon, új pelenka.
A Koostoló az RTL -en, megújult, teljesen új (hogy mitöl azt nem tudom, mert egy az egybe ugyanaz szerintem) a Fábrifirderikusz (utóbbi amikor még volt) show is minden alkalommal új. Ha bemegyek egy boltba minden új. Égyetlen dolog aminek örülök, hogy a RÉGI sport szelet (ugyan már nemugyanazok gyártják, de nagyon közel áll az eredetihez visszajött).
Miért kell mindent úgy eladni, hírdetni, reklámozni hogy új ???
Én pl. kifejezetten bosszantónak tartom, hogy egy csomó régi dolog, amit teljesen jó volt, mindenki szerette eltünik, és helyette jön valami NEW ami sokkal sz*rabb mint az elöző...