Keresem az EDDA KARAOKE albumát. Kb. 10 éve adták ki, és az addigi legnagyobb EDDA nóták voltak rajta karaoke (ének nélküli) változatban. Na ez
kellene nekem, már régen kutatom. Ha megvan, vagy tudsz róla valamit írj ide, vagy a danhauser@drotposta.hu -ra Előre is köszi!
Hella!
Közzéteszem technopage-em, ahol csak techno zenéket tölthetsz le mp3-ban, de valami eszméletlen mennyiségűt!! Tehát ha szereted a techno zenét, akkor ki ne hagyd!
http://www.extra.hu/DjTommyGun/index.html
Kalmo!!!
Nemtom mióta vadászom Joe Satriani Always with you, always with me-jét..., varázslat hogy ide keveredtem ma hajnalban...és a honlapodon megtaláltam... egyszerűen nem térek még magamhoz most se, hogy 4x hallgatom...:))
KÖSZÖNÖM
Ha egy kicsit jobban odafigyelne mindenki, rájönne, hogy ennek a qrva topic-nak mi a címe. Nem itt kellene zenéket írni, meg baromságokat. Ez nem kívánságműsor, írjatok arról ami a címe.
A 24.110. stb magyar szerver tényleg yó én most is
onnan szedek le cuccokat. DE valaki azon kívűl hogy leírja mit szeret írhatna MŰKÖDŐ MAGYAR
MP3 SZERVER CÍMET IS !!!!!
na elvégre erről akar szólni ez a topic vagy mi a fene.... Grrrrr !!!!!
Amugy a www.hirnet.com ott a fenti címsorban a fórumot választod ott is van MP3as topic de valamivel több hozzászólás meg értelmesebb/használhatóbb dolgok is vannak benne..
Na én voltam ....
Sziasztok,
nagyon nagyon keresem:
2001 Space Odissey
nekem mar van egy 1.8 megas valtozatom de kellene vagy az egesz cd, vagy valami kb 10 perces mix!
Nagyon fontos lenne, koszonom
KEwin
Most töltöttem le a Napstert, IMHO ez a jövő. Nagyon hatékony. Mindent megtalálsz, amit a Neten, sőt többet is, és nem kell tökörészni az FTP-progival meg a ratiokkal.
http://www.napster.com
Ez biztosan nagyon klassz, csak éppen feljutni nem lehet rá, reggel óta bróbálom, de mindig "too many users". Ajánlom inkább én is a winfos-felhasználóknak a Napster v2.0 -át keresgélésre, nekem nagyon bejött, egy csomó olyasmit találtam vele, amit már régóta keresek. Valaki kérdezett Jazz + Az után - imho keressen rá a Napsterrel 1-2 nap múlva... ;-)
Egy hazai MP3 szerver (Gyuszi anonymous FTP-je), melynek címe: 24.114.46.10
1:5 ratioval csipegethetsz róla.
Néhány megjegyzés az eddig elhangzottakhoz:
Dr.W.Gy.-nek: Nem az a baj, hogy a progid automatikusan próbálkozik helyetted bejutni az adott szerverre, hanem az az 5 másodperces időköz a durva, amit beállítasz e funkcióra. Ezt hívják 'hammer'-nek, ami miatt az ftp-üzemeltetője bizony egy-kettőre kitilt a szerveréről. A szervergazdák által is elfogadhatónak tartott újrapróbálkozási idő általában 30 mp.-1 perc körül van.
Mindenkinek: * Komoly mp3-vadász nem foglalkozik web-oldalakkal: napi betevőjét leginkább ftp-szerverekről szerzi be! ;-)
A web-lapokra felrakosgatott, szedett-vedett, gyakran halott linkeket tartalmazó 'gyűjtemények' időtöltésnek jók ugyan, de komolyabb zenei igények kielégítésére a legtöbb esetben teljesen alkalmatlanok.
* A magyar Anonymous ftp-kereső mp3-keresésre valóban _használhatatlan_! Helyette ajánlom a Kermit, vagy az összes ismertebb ftp-keresőt magába foglaló 123Get használatát.