Keresés

Részletes keresés

0101011 Creative Commons License 2020.08.05 0 0 142
0101011 Creative Commons License 2020.08.03 0 0 141

Ahhoz, hogy megértsük mi a baj az Új Évadokkal, meg kell néznünk az eredeti Évadokat.

https://hungariananarchy.blogspot.com/2020/08/x-aktak-1-evad.html

Jeto Creative Commons License 2000.04.04 0 1 140
Bar X-phile vagyok, de azert van egy kerdesem a mult vasarnap estehez. Van ugye ez az UFO, amely
1. megallitja az idot
2. messzirol kikapja a veszkijarat ajtajat a repulobol
3. messzirol kikapja Maxot a repulobol
4. 2,3-at visszateszi
5. 2,3,4-tol a gep nem zuhan le.
Namost, ha ennyit tud, akkor az F-15-ost, amelyik lelotte, miert nem csapta le, mint a legyet? Vagy valtoztatta habostortava? Hmmmmm?
Blindmouse Creative Commons License 2000.03.19 0 0 139
Pááálinkát idesanyáám! :))
Előzmény: Kiss Rozália (138)
Kiss Rozália Creative Commons License 2000.03.19 0 0 138
Hja, levesbe a csőrit? neeeeeeee
a végén vodkaízű lesz az egész

Blindmouse Creative Commons License 2000.03.19 0 0 137
hogy a kokas csípja meg.. letörjük a csőrit :)
Előzmény: Kiss Rozália (136)
Kiss Rozália Creative Commons License 2000.03.19 0 0 136
Végy 1 db kokast...
Előzmény: Blindmouse (134)
Irnik Creative Commons License 2000.03.19 0 0 135
értemjöttek.. most visznek el.. a laptopo....
Blindmouse Creative Commons License 2000.03.19 0 0 134
tyúk-hús-le-vest-a-ka-runk!
Előzmény: Kiss Rozália (133)
Kiss Rozália Creative Commons License 2000.03.19 0 0 133
Imént épp a szomszéd szürkékkel találkoztam, hát nagyon elvoltak keseredve...valami levegőminta kipusztította bolygójukat és kénytelenek leszenk új után nézni...
Asszem a Föld nevű planétára fogják ledobni Atomnyúl nevű kémüket, hogy kiderítse, érdemes-e betelepíteni saját fajtájukat...
Én, mint zöld űrharcos ezt csak támogatni tudom. Segítettem is ózonlyukat csinálni a légtérbe, hogy a kockásfülű űrjárgány sikeresen landolhasson.
....kkkkkrszszzszz....cccccszzzzzzszszszsz
affene üzenetem érkezet az Orionból. minnnyá meg is nézem

Neeeeeeeeeee! A marslakók megkopasztották a fiastyúkot!!!!

Irnik Creative Commons License 2000.03.19 0 0 132
Blind: igen, azt hiszem ez tényleg azt követően történt az elvtársakkal, de segített Ashym nevű élien is (legalábbis én így értettem a nevét) és kiosztottuk a szalonnasütő kisgyerekeknek az éleslőszert, meg a multiventillációs degradátort, amit megszabadítottunk a lézerirányzéktől... drága játék lett volna a kis csíráknak és Ashymmal karöltve és vállvetve kacagtuk ki a kis félkarúakat:)
Blindmouse Creative Commons License 2000.03.19 0 0 131
És utána részegen bepattantatok néhány Kalasnyikov társaságában a szolgálati Volgába és legyilkoltátok a fél falut :))
Előzmény: Irnik (130)
Irnik Creative Commons License 2000.03.19 0 0 130
Elég magas intervallumban mozog az élienek és a földi teremtmények viszonya. Egy este éppen Muldival boroztunk Oroszbéláék frankó tabblettásbor készítő műhelyében Pusztazámoron, mikoris elmesélt nekem 1-2 dolgot az idegenek szaporodási szokásairól. Azt is megtudhattam, hogy milyen pozitúrákat alkalmaznak mikor szílicum alapú tstüket továbbfejlesztik az emberiség magasabb rendű tudatával, mert egy szuszmákolással, amit üvegcsőbe fognak fel iszonyat kísérletek végrehajtása után 5D-s agyat tudnak fejleszteni maguknak... Kisvártatva megérkezett Szkálim és KissRozi is és egy hatalmas ivópartit rendeztünk az aranyháromszeg fincsi készletéből!
Szandej pradip Creative Commons License 2000.03.19 0 0 129
Hat persze, hogy levegomintat vettek, mert ezek szársiptrúper űrrendorok voltak...hazavittek a levegot, a szaglenyomatbol klonoztak a vakegeret, aztan felhasznaltak genetikai kiserleteikhez. Uj kis vakegerek szulettek, akiket a D, az S, es az M kulonbozo permutacioirol neveztek el.
Előzmény: Blindmouse (126)
Blindmouse Creative Commons License 2000.03.19 0 0 128
most kell megtudnom az igazságot? jaaaaj.. jajj nekem.. ezeréves tradíciót törtem meg!!

jaaaaj nekem.. most kecskévé fogok meeeeeee......

Előzmény: Kiss Rozália (124)
Irnik Creative Commons License 2000.03.19 0 0 127
Kissrozália: Semmi baj, igaz Szkáli jobb nálad, de amint akkor említetted, nálam is jobb... SzandéjPradip meg aznap egy Vakegérrel randizott, akivel már issrozál bemutatkozási alaphelyzetbe került!
Blindmouse Creative Commons License 2000.03.18 0 0 126
nem szemtanú vagyok.. hanem áldozat nem mindegy.. negyedik típusú találkozásom volt!!
amúgy meg a margithídra szállt le a ufó.. megyek kényelmes tempóban.. erre kék fényt észleltem mögöttem. gondútam mögállok mer ez tuti nem neonreklám megnézem miaz.. hát ott egy fehér tárgy az úton.. csodálkozva pislogok.. erre a fényárban kirajzolódik három szürke sziluett a fejükön glóriával.. ilyen randa csúszómászó lények.. majd amikor közelebb értek recsegő hangon mexólalt valamelyik.. mindenféle hülyeségeket kérdeztek.. meg vettek tőlem levegőmintát.. meg ilyenek.. rémes volt. hú.. most is beleborzongok!!
Előzmény: Irnik (121)
Kiss Rozália Creative Commons License 2000.03.18 0 0 125
Irnik....bocsesz, olyan szürkének néztél ki, aszitttem földi vagy, csak üdvözöltelek..
Kiss Rozália Creative Commons License 2000.03.18 0 0 124
Szóval tehát fijaim. Naggyon tévedtetek ám. Mivel a mi dimenziónkban az űrharcosok át tudnak alakulni bármivé, az a kutya én voltam, és bepaliztam azt a vak egeret...ti azt láttátok kutya, miközben egy agyfrekvencia-fogó készülékkel elhitettem vele,hogy egy halott yak vagyok...
Így aztán végre úgy üdvözölt, ahogy az nálunk szokás...:)))
Irnik Creative Commons License 2000.03.18 0 0 123
Szandéj Pradip: Azon nem csodálkozom, mikor én megtudtam, csak lemerevedtem, és kissrozál 1ből ki is használta a helyzetet és alámtolta magát...
Szandej pradip Creative Commons License 2000.03.18 0 0 122
Egyszer egy élilyen megsugta, mit jelent a nevem, de ugy elpirultam, hogy hosugarzonak hittek es engem lottek fel a Lajka kutyaval, hogy melegitsem. Az volt am a kejutazas, csak Muldi hianyzott!
Irnik Creative Commons License 2000.03.18 0 0 121
Vakegér: Te is szemtanú vagy. a minap 3 glóriás idegennel futottál össze.. meséld csak el a sztorit bő lével (bő nyállal:))
Irnik Creative Commons License 2000.03.18 0 0 120
Szandéj Pradip!
Máskül tom mit jelent a newed élienül, de sajnos nem mondhatom el. Az az élien aki átadta nekem a titkot, most egy feketelyukba jár ki be és nyögdécsel, azt hiszem. ez valami rituális szertartás náluk.
KissRoziról meg azt hallottam, hogy őt már rendkívül soxor üdvözölték az idegenek testi kontaktussal...
Blindmouse Creative Commons License 2000.03.18 0 0 119
Irnik! Hagyd Aludni a mamát!
Előzmény: Irnik (118)
Irnik Creative Commons License 2000.03.18 0 0 118
Ó mami egy vakegér! Ő volt a kutyával! De a yak sem kutya! Igaz Mulder megmondta, hogy akutya az ember testilegjobb barátja! Ő tudja, hiába ajánlottam fel neki egy ezresért Szkálisót, neki nem kellett, pedig 1000.-ért mindenki szeretheti!
Szandej pradip Creative Commons License 2000.03.18 0 0 117
Igen, mert a Rozit frusztralja az idegenek testenek kiparolgasa, ugyhogy csak vegyvedelmi ruhaban szokott veluk szeretkezni, de igy nem jut el az orgazmusig, ugyhogy duplan frusztralt...
Pedig a szerkojanak ezustos szine hihetetlenul izgatja a kis szurkeket, ok ilyen szint csak fenyevekig tarto szolariumozassal tudnak elerni.
Blindmouse Creative Commons License 2000.03.18 0 0 116
amióta tudom azóta érzek különös, és megmagyarázhatatlan vonzalmat a halott yakok iránt :)
Előzmény: Szandej pradip (114)
Irnik Creative Commons License 2000.03.18 0 0 115
Látom fejlőcc! Egyébként pont nem volt vén kecskénk, mikor szkálival ágynakestünk, de volt nutella meg kutya, amelyik egy vakegéren ugrált erőteljesen. Kiss rozi meg egy videókamkorderrel rögzítette az esetet és otthon masztizott a randira..
Szandej pradip Creative Commons License 2000.03.18 0 0 114
A motoreger meg a vakegerrel jart regebben.
Viszont hallottam egy intergalaktikus kozmondast, miszerint ven kecske is megnyalja a Szkálisót.
Irnik Creative Commons License 2000.03.18 0 0 113
Pedig az egér a marsról a motoregér unokatestvére anyai ágon, anyjuk kissrozál született cafkamargit... Én nem vagyok gátlásos az élienekkel, Szkálim sokat mesélt róluk téli estéken, mikor a meleim sátoroztam és kakaót ittam...

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!