Keresés

Részletes keresés

Szenzációhajhász Creative Commons License 1999.06.14 0 0 20
a Galla lépett ki anno a L'artból? Mert szerintem nagyon rosszul tette. Az eredeti felállás volt a legjobb. Azóta csak cseresznyétlenkednek.

Ez a Galla-mappa meg számomra teljesen érthetetlen. Kit érdekel a Galla kedvenc reklámfilmje. Mondjuk olyat csinálhatna, hogy a reklámok szövegét átírja a szokásos stíluban.

Bocs.

Csaby Creative Commons License 1999.06.14 0 0 19
Galla jó -volt, de egyre unalmasabb műsorokban egyre lejjebb adja a szintet. A Holló-színház sem a régi már. (És még finoman fogalmaztam)
Hellhammer Creative Commons License 1999.06.13 0 0 18
Szerintem eléggé bullshit az a műsor, bár a Gallát kedvelem. De valahogy nem az igazi.
Amantis Creative Commons License 1999.06.13 0 0 17
Most mér'?
Azért szerintem annyira nem szörnyű, ahhoz képest, hogy hetente van a műsor egész jó poénokat talál ki. Pláne ha összehasonlítjuk a Holló-színház újabb műsoraival. Talán nem ártana egy kis alánevetés +taps a poénok után, mert így tényleg úgytűnik mintha erőltetett lenne... A reklámok + szerintem majd csak lesznek újabbak is, elvégre ez még csak az első 1-2 műsor.
Törölt nick Creative Commons License 1999.06.13 0 0 16
Szerintem is jó Galla. Nem egy Monty-Python, de nagyon is jó. Csakhát szerintem maximum egy-két műsort fog kibírni még, mielőtt végleg megszokottá válik, és unalmas lesz. Meg hát nem is nagyon tud sok újat kiötleni így hetente.
csutak Creative Commons License 1999.06.13 0 0 15
Én háromszor is láttam: elöször, utoljára és soha többé.
Előzmény: leha (-)
leha Creative Commons License 1999.06.13 0 0 14
Hallottam, hogy milyen a műsor, és mivel ismerek egy ilyet valamelyik német adón, ott nagyon jó volt, gondoltam megnézem. Aztán csak ültem a képernyő előtt és ordítottam a fájdalomtól ...
Hirtelen felindulásból elkövettem ezt a topikot.
Némelyik poén jó lenne, ha pl kéthetente sütne el egyet-egyet, de így ...
bnoplwk2 Creative Commons License 1999.06.13 0 0 13
Háát..
10 gegből 8 nak izzadságszaga van és valahogy az egész a félidőnél már unalmasnak látszik. Egy ilyen mappásat láttam és azt hiszem, hogy a jövőben hanyagolni fogom.
E. Tamás Creative Commons License 1999.06.13 0 0 12
A Galla jó.
De a reklámok... :( Vacak, ósdi, szar minőségben. Nevetséges az egész. Ráadásul némelyik reklám teljesen értelmetlen. Bár lehet, hogy ez a célja?

E. Tamás

Törölt nick Creative Commons License 1999.06.13 0 0 11
Hi !

Tökjó a Galla ! Elég ha meg sem szólal csak csendben bámul a képernyőn, már röhögök. Az arckifejezése, a nézése már maga a humor. Szerintem grimasz és attitűd -zseni. A műsor amúgy tényleg eléxar.

Big

SIRály Creative Commons License 1999.06.12 0 0 10
Nekem tetszik a Galla humora. Mondjuk ehhez az is kell, hogy szeressem az abszurd humort. Aki ez utóbbit nem csípi, az Gallát se fogja. A reklámok a német adón sokkal jobbak.
Vajk Creative Commons License 1999.06.12 0 0 9
A kosjani rosszabb.
Meg ennel is.:)
RIC Creative Commons License 1999.06.12 0 0 8
Én a Koós Janit szeretem nagyon.
Juuuuuj de rossz vicccccc.
Vajk Creative Commons License 1999.06.12 0 0 7
A reklamok szerintem is katasztrofalisak, pontosabbn sokkal jobbak is lennenek. Mondjuk oregebbek nemnagyon:)
Galla pedig a fel oraban(nem tudom, mennyi pontosan) ket-harom, magahoz es eloeletehez kepest (is?) szar poent nyom.
Liquid_FX Creative Commons License 1999.06.12 0 0 6
Nohát. Szerintem a galla szar, a reklámok még szarabbak. Nem értem, a hasonló (német) műsorokban 100szor jobb(tényleg humoros) reklámokat szoktak volt nyomatni. Itt meg a 10-20 éves, ostoba hülyeségek... plusz átvezetésnek a galla mégostobább hülyeségei. Remek...
RIC Creative Commons License 1999.06.12 0 0 5
Véleményem ugyanaz.SZ@r.
Előzmény: Rastaman (3)
stevie wonder Creative Commons License 1999.06.12 0 0 4
Kicsit olyan nekem a l'art pour l'art feloszlasa, mint annak idejen a Beatles-e. Kulon-kulon mar nem alkotnak igazan nagyot a tagok. Bar a l-p-l TV-s produkcioiban is sok volt mar a toltelek.
Rastaman Creative Commons License 1999.06.12 0 0 3
haaat....
szerintem ugy szar ahogy van! na jo, azert ez igy nem igaz, mert a reklamok jok...de kulonben teljesen kommersz lett a Galla, sajna ...
:((
es ez meg rimel is!
:)
originalqszi Creative Commons License 1999.06.12 0 1 2
Sajnálom, hogy lemaradtam:(((((( Galla nem rossz, aki szereti az angol humort élvezheti. A szóvicceken kívül viszont mást nem nagyon fitogtat!
mulatt Creative Commons License 1999.06.12 0 0 1
Én a nullázást szeretem.
Hungary01 Creative Commons License 1999.06.12 0 0 0
0
leha Creative Commons License 1999.06.12 0 0 topiknyitó
Láttatok már Galla-mappát? A zertéelklubbon. Van itt valaki, aki bírja? Mit szeretnek rajta azok, akik szeretik?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!