Szóval KTM supermoto blokkok (600?, 625), négyütemű, vízhűtéses, 5 sebességes. Nem tudom van-e olyan kategória, ahol mehetnének, így a "versenygokart" reklámszövegnek tűnhet. A váza Alcart, elől-hátul tárcsafék, Dunlop gumik (elég puha, ha igazán megtépi valaki szó szerint füstöl megállás után). Esőben esőgumi (és fele tarifa!!!)
A váltót 2-3. fokozatba teszik indulás előtt (a pilóta gyakorlottságától függően), nem nagyon van szükség a kapcsolgatásra, ez a pálya nem erről szól.
Az instruktor segít, ha kell gyorsíttat(!), de szót kell fogadni, mert kilövi az autót a távirányítójával, ha valaki arcol.
Az 50 lóerõ nekem egy kicsit túlzásnak tûnik Igen erre a pályára az. De nem hétköznapi élményt hoz igen elérhető közelségbe...
Szentendrén.
Az Interspar mögött van egy épített, faburkolatú pálya. Csak körbe-körbe lehet menni. Gáz, nem? Viszont 50 lovas versenygokarttal. BESZARÁS! Hihetetlen élmény vezetni. Instruktori segítséggel, tanácsokkal (a bukóban van rádió). Ehhez képest _bármelyik_ másik bérgokart hely vicc.
A campona melletti semmi ehhez kepest...
Itt azonnal latod mar a palyan a köridő-det, a palya kb 2szer olyan hosszu...
amúgy itt a honlapjuk, itt meg is tudod nézni a gépeket..
http://www.budaring.hu/
Tegnap kiprobaltam a budaorsi uti palyat...hat sracok, jopar palyan voltam mar, de azt kell mondanom, hogy eddig ez a legprofibb...
Van sisak valasztek, minden meretben, adnak a sisak ala maszkot, hogy ne izzadjon bele a fejed a sisakba, a gepek is iszony jok...bar az enyemen a fek kicsit gyenge volt ;)
A palya is szuper, eleg szeles, tehat ha megpordulsz, akkor is vissza tudsz jonni anelkul hogy kiszallnal es tologatnad a gokartot..
8 perc 2000 penz, de 8 perc utan hulla voltam emikor kiszalltam...amugy meg a Moricz-rol piros 40-essel erdemes menni, a 3. megallonal kell leszallni.
A budaörsi pályára hogy lehet eljutni busszal?
Azt tudom hogy a Móriczról a 40-essel, de hol kell leszállni? Az már BP határán kivül van és kell plusz jegyet venni?
Ismeri valaki a Padlógáz nevű gokart-pályát? Valahol a Thökölytől kintebb van...
Ez eddig a legjobb pálya, amin voltam, igaz, kicsit rövid, de tényleg nem lehetett arra fogni a bénázást, hogy "igen, de a tiéd jobban gyorsul!", stb. :)
Ha van is különbség a gokartok között, az biztos, hogy kicsi. Ha nem tetszik valamelyik, kimész, lecseréled, aztán bejön vele a kiszolgáló-srác, és úgy lealáz, mint a szél :)
/haverom járt el így, nem kicsit röhögtünk utána :)/
Valamit csak elszúrtam!Azért erőlködnék a képbeszúrással hogyan oldottam meg én a gokartozást helyben.Gondolunk egyet,elfordítjuk a kulcsot és már GO! cart.
Komolyan! hol lehet egy jót gokartozni?Ismerőseim ma voltak Kecskeméten.Azt mondják még nézni is szenzáció volt.Na de alig van néhány pálya az országban!És mondjuk mit tegyek én Gyomán ha gokartozni van kedvem?Legközelebb Gyula alatt tudok aszfaltos pályát.Negyed óra kb 1300.vagy talán már több is.Ha viszem a fiamat is, tuti hogy 10 ezer alatt nem úszom meg.Persze számolnni kell még egyébb költséget is:üdítő, szendvics.