Megnéztem az utolsó 8 koncertet és azok alapján a várható összeállítás estére ez lehet:
That Was Just Your Life
The End of the Line
For Whom The Bell Tolls
Creeping Death
Fade to Black
Broken, Beat & Scarred
Sad But True
Wherever I May Roam
Welcome Home (Sanitarium)
All Nightmare Long
One
Master Of Puppets
Blackened
Nothing Else Matters
Enter Sandman
Am I Evil? vagy Die my darling
Motorbreath vagy Whiplash
Seek and Destroy
Komáromból induló autóban van 3 hely! 20/4601899 Belfastban ez volt a menu :
That Was Just Your Life The End Of The Line For Whom The Bell Tolls Creeping Death Fade To Black Broken, Beat And Scarred Sad But True Wherever I May Roam Welcome Home (Sanitarium) All Nightmare Long One Master Of Puppets Blackened Nothing Else Matters Enter Sandman Breadfan Whiplash Seek & Destroy
Eladó 2 darab limitált, kiemelt állóhely a 2010. május 14-i Metallica World MagneticTour 10 koncertre. A jegy közvetlenül a színpad elé szól: Front of Stage jegy: színpadhoz közel, zárt, limitált rész! Első nap elfogytak a kiemelt álló jegyek.
A jegyek garantáltan eredetik, hologrammal és hitelesített jegyirodai felülbélyegzéssel ellátottak.
Személyesen átvehető Debrecenben és környékén egy előre megbeszélt időpontban, valamint utánvéttel postázva Email: rockrajongo@gmail.com Tel: 20/44 349 hetvenhét
Ott voltak a szeren. Ami azt illeti, a dumákat el lehet felejteni, mindenütt ugyanazt mondják.
Mercyful Fate jó zene volt, de szarul szóltak. Monster Magnet primitív zene, de jobban szóltak valamivel (na de ez nem vigasztal, ráadásul unalmas volt, hogy az énekes orrbaszájba motherfuckerozott).
A Metallica pedig már nagyon profi, hibáztak párat, de összességében nagyon jó volt.
Sziasztok. Ki volt a koncerten? Szerintetek milyen volt? Plíz írjatok már valamit a www.metontour.com -on a fans review -be. (Ne "dicsekedjünk" a legkevesebb hozzászólással. :) )
Egy kis saját vélemény:
Szerintem nagyon jó volt a koncert. Majdnem telt ház volt az MTK stadionban. Az előzenekarokról (Monster Magnet, Mercyful Fate) nem tudok sokat nyilatkozni, mert későn értünk a helyszínre, s már alig láttunk valamit belőlük. Aztán jó 50 perces átrendezgetés, díszletfelrakás stb., és belépett a Metallica. A jól ismert filmzene csendült fel (ectacsy of gold), erre szoktak bevonulni. A számok sorrendjét szintén a MetOnTour -on lehet megnézni.
A koncert elég hangos volt, de szerintem nem volt valami tiszta. Ez volt a legnagyobb problémám. Ezenkívül egy kicsit sablonos, hogy James minden egyes koncerten szóról szóra ugyanazt mondja. (ismét lásd: MOT)
Egyébként eddigi legjobb koncertem volt, s a MetallicA szerintem még mindig a legjobb. Remélem Lars az igazat mondta a koncert végén, azaz hamarosan találkozunk. Csak az a hamarosan nehogy megint 6 év legyen!