Keresés

Részletes keresés

shepherd Creative Commons License 2000.05.02 0 0 20
Haló van még itt valaki?

Egy ideje már ugyan döglött ez a topik, hogy ugymondjam 0.
Nem kéne beszélgetnünk erröl-arról a telepátiával kapcsolatban?

Nekem például vannak élményeim, ha vkit érdekel...

(Remélem nem csak a kéj-bordot koptatom!)

Vajk Creative Commons License 1999.06.04 0 0 19
Egy Sotes ismerosom felajanlotta regebben, hogy helyet es bizonyos szakertelmet adna egy esetleges telepatia kiserletekhez.
Erdekel valakit?
Selindek Creative Commons License 1999.06.04 0 0 18
Nemreg kiprobaltam. elkepzeltem valakit, hogy hivjon fel, koncentraltam ra vagy egy percig... aztan nem tortent semmi...

Aztan eltelt kb 20 perc es hivott. Az elso kerdesem az volt, hogy mit csinalt 20 perce. Mint kiderult, ebedelt, igy nem tudott hivni, de amint befejezte, hivott. Hmmmm, a dolog tenyleg mukodik!

Akkor en most egy medium vagyok?

Előzmény: thanh (13)
nori Creative Commons License 1999.06.04 0 0 17
Köszönöm a kedves üzeneteket, de ezt a topicot tényleg nem én indítottam el
sas Creative Commons License 1999.06.04 0 0 16
Nori: mondjuk legyen kinderfigura-))

1x olvastam egy könyvet a telepátiáról. USA-ban már évek óta folytatnak kísérletek. Az már bizonyos, hogy létezik.Csakhogy azok a személyek, akiknek erős telepatikus képességeik vannak, sem tudnak mindig egyformán, egyenletes teljesítményt nyújtani. Namost tudjuk, hogy a tudomány csak akkor fogad el egy tételt, ha az kísérleti körülmények között bármikor reprodukálható. Szóval nem hiszem, hogy ilyen véletlenszerűen ki tudjuk találni nóri tárgyát, mikor azoknak sem sikerül mindig, akiknek ezzel mindennap foglalkoznak. Valószínüleg ezt a képességet is erősíteni, edzeni kell.Nekem szokott működni, de tényleg időszakosan. Van hogy hirtelen megjelenik előttem egy arc, olyan személyé, akit nem is ismerek,- csak mondjuk látásból az utcán szoktam összefutni vele nagy ritkán-aztán meg fél órán belül összefutok vele.

Mondja a kaloz Creative Commons License 1999.06.04 0 0 15
Azert gondolom masok is vannak akik latjak a gondolatot. Irhatnanak ide neha. (persze tudom, nem akarjak felfedni ezt a titkos kepesseguket)
De szerintem nyugodtan meg lehet mondani. En is ezt teszem.
Oborzil Creative Commons License 1999.06.03 0 0 14
Biztos nem hülyeség, csak most nincs kit elképzelni, amikor meg volt, nem hívott at ebadta, pedig másra sem bírtam gondolni, hidd el.
Valami más mágiát nem ismersz esetleg bajomra?
Előzmény: thanh (13)
thanh Creative Commons License 1999.06.03 0 0 13
Próbáld ki: becsukod a szemed, elképzeled azt a személyt, leginkább az arcát, akinek a hívását (is?) kívánod, és erősen koncentrálsz rá, miközben azt "mondod" magadnak, hogy hívni fogsz most!
Nem olyan nagy hülyeség, mint amilyennek elsőre látszik!!
Oborzil Creative Commons License 1999.06.03 0 0 12
Volt, hogy nagyon koncentráltam rá, de véletlenül sem hívott a nő.
Viszont az mitől van, hogy ha egyszer tévesen felhívnak, utána napokon keresztül sorozatban jön még három négy különböző téves hívás különböző emberektől.
Tegnap például egy nap alatt volt három, mindig más hang volt és mindig másik delikvenst kerestek. Máskor meg fél évig semmi.
Előzmény: thanh (11)
thanh Creative Commons License 1999.06.03 0 0 11
Próbálta már valaki közületek a telepátiát közvetlenül? Mondjuk úgy, hogy azt akartátok, valaki hivjon fel, éppen akkor. Prímán működik.
thanh
Mondja a kaloz Creative Commons License 1999.06.03 0 0 10
Kedves Nori!
Azok az emberek akik TV-musorokban szerepelnek kulonleges tavtelepatia kepessegukkel, vagy leghajobol szorjak az aldast a beteg emberekenek, csak penzt akarnak keresni. Igazabol nincs kepesseguk tavoli telepatiara. Persze ne keverd ezt ossze a hagyomanyos modon nevezett telepatia kerdesevel, ami mindenkiben megvan. Sokan kozullunk latjak masok gondolatait, csak nem olyan meghatarozhato vagy kimondhato formaban amit el tudnank fogadni magyarazatnak. Egy tapasztalt szakember mondott erre egy peldat regebben. Ha meg akarjuk tudni, vajon letezik telepatia, elobb a mertekegyseget kellene kitalalni. Bocs, hogy sokat irtam.

Mondja a kaloz

Oborzil Creative Commons License 1999.06.03 0 0 9
Ha így jobban belegondolok, egy piros katicabogarat látok fekete pöttyökkel. Nos?
Oborzil Creative Commons License 1999.06.03 0 0 8
Nem egy parancsikon volt, Nori?
eMM Creative Commons License 1999.06.03 0 0 6
A tárgy biztos hogy kétdimenziós,és valószínűleg színes.
Előzmény: nori (-)
Kham Creative Commons License 1999.06.03 0 0 5
Én szóltam elore az Oroszok már a törzsasztalon járnak.
pint Creative Commons License 1999.06.03 0 0 4
Itt most ki a skizofrén? Egyrészt nori=Járvány másrészt Járvány=/=Járvány. Ugh! Nem értem.
Dokumentátor Creative Commons License 1999.06.03 0 0 3
Cipőkanál?
Előzmény: Járvány (2)
Járvány Creative Commons License 1999.06.03 0 0 2
Őőőőő valami nagyon nagyon nem stimmel... Lehet hogy a Járvány megfertőzte a rendszert ?'
Járvány Creative Commons License 1999.06.03 0 0 1
Hová tűnt a régi topic ?

Szóval kitettem a desktopom tetejére egy tárgyat és ki kell találni, hogy micsodát. Uri Gellerek, sámánok, boszorkák előnyben !

nori Creative Commons License 1999.06.03 0 0 topiknyitó
Hová tűnt a régi topic ?

Szóval kitettem a desktopom tetejére egy tárgyat és ki kell találni, hogy micsodát. Uri Gellerek, sámánok, boszorkák előnyben

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!