Keresés

Részletes keresés

csirkecsőr Creative Commons License 2000.12.23 0 0 27
Úgyhogy ez a nikkem is bóvli:-))))
Előzmény: csirkecsőr (26)
csirkecsőr Creative Commons License 2000.12.23 0 0 26
Én is:-)))Mégis leha nyert.Meghajtom előtte a fejem.Monjuk rájött a turpisságra balfaszságomból eredően:-)))
Előzmény: A hely szelleme (24)
trancsiloz Creative Commons License 2000.12.23 0 0 25
A bóvlinak nem az a legfontosabb ismertetőjele, hogy nem működik, esetleg nagyon hamar elromlik, hanem az, hogy nem adnak mellé garancialevelet. Persze, elsősorban azért nem, mert maga az eladó is tisztában van vele, hogy a bóvli esetén sokkal nagyobb a selejt aránya. Közgazdászként vizsgálva tehát a kérdést, megállapíthatjuk, hogy a bóvli vásárlás ideális analógiájaként a pénzpiaci spekuláció kínálkozik. Nagy kockázatot vállalunk (könnyen lehet, hogy semmiért dobtunk ki egy viszonylag nagy összeget), de ennek megfelelően a nyereség is jelentős lehet - harmad-negyedáron jutottunk hozzá egy olyan eszközhöz, amely a többszörös árúhoz hasonló hasznossággal bír a számunkra.
Remélem ez is kellően komolynak találtatik.. :)
Előzmény: leha (20)
A hely szelleme Creative Commons License 2000.12.22 0 0 24
Az instállóját neki, ki lettem moderálva!!! Wow! Ez az első alkalom. Egészen fantörpikus érzés! Vhogy most többnek érzem magam általa :-)))
Kíváncsi vagyok, eztetet mikor szedegetik kifele.
deltoid Creative Commons License 2000.12.22 0 0 21
Émmá csak ilyen vagyok.
leha Creative Commons License 2000.12.22 0 0 20
WAOWWWWWWWW!

ONTOPIK HOZZÁSZÓLÁS!

deltoid Creative Commons License 2000.12.22 0 0 19
Na akkor most komolyan.
Kb 1 hónapja vettem egy TIP márkájú ütvefúrógépet a Praktikerben, 6450 forintokért. A gép a feliratozás szerint eredetileg német volna, ámde persze: kélnai. Gondoltam, biztos azé ennyire nem drága, mert se nem szép, se nem túl nagytudású, plusz kvára nem svájci. De nekem éppen jó lesz arra az évi tíz lyukra, amire kell - eképp elmélkedtem.
A harmoncötödik lyuk tájékán aztán egyszer csak lejött róla a tokmány. Csavarok lemaródtak, szóval kész volt: minden irányba jeleztem, hogy többet nem veszem a kezembe. Az eset végül - persze nem a Praktiker miatt - jól végződött, de ez már másik sztori.
Tanulság:
1. a szegény ember nem engedheti meg magának, hogy szart vegyen.
2. Kerüld az olyan árut, amire ez van írva: Made in China. Minden tisztelem a konyha- meg a harmcűvészetüké, de ha olyat csinálnak, amiben bármilyen motor berreg vagy finommechanika van, az hitvány kacat. (bóvli)
Előzmény: Törölt nick (-)
leha Creative Commons License 2000.11.29 0 0 7
vagy kínai cipő, vagy fröccsöntött szandál, vagy ilyesmi

ahogy egy kiskrapektől hallottam: gagyidasz : )))

wga Creative Commons License 2000.11.29 0 0 6
Bovli? Ugy erted: Adibas, Puwa, Somy PolyStation2 ....?
Sárkány Creative Commons License 2000.11.29 0 0 5
Ha a drága minőségi lenne azt venném. De nem az.
Sajna minden kínában készül. Vagy a környékén. Jön a sárga veszedelem. Kb. 500 mes körben innen 10 kínaibót van. És legalább 5X annyi kínai.
Előzmény: Frank (4)
Frank Creative Commons License 2000.11.29 0 0 4
...a kertitörpék között meg a menő a Jenő...

(Osztrák Kertiek)

Előzmény: leha (3)
leha Creative Commons License 2000.11.29 0 0 3
ez a topikom fiatalon meghalt ...
Frank Creative Commons License 2000.11.29 0 0 2
Ne edd magad, a bóvli az bóvli. Úgy hallottam ma a kerti törpe a menő...

:P

Előzmény: Törölt nick (-)
Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 1
K**** elet!!!!
Ha nem nulla, akkor ezennel bevezetem az 1 fogalmat:
EEEEEEEEEEEEEGGGGGGGGGGGGGY!!!!!!!!
Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 0
az első topikomba nem nullásozik senki!
Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 topiknyitó
érveket, ellenérveket! ellene, mellette! tapasztalatokat! miért jó, miért nem jó olcsó vackokat venni, hordani? tényleg drága dolog olcsón vásárolni, vagy van, amire nem szabad sokat áldozni?
meséljetek, mikor vettetek vackokat, mi volt az? ismertek valakit, akinél ez életforma? mondjátok L!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!