Keresés

Részletes keresés

Coolboybadboy Creative Commons License 2001.12.08 0 0 50
Nem...
Cs. Elod Creative Commons License 1999.06.03 0 0 49
Én megvettem - mármint a maxit..
Szerintem tök jó, legalábbis a 2. track, a remix...
/Gratulálok Darth/
Red Dawn Creative Commons License 1999.06.02 0 0 48
Ja az utolsó 3 sor persze Előd lemezére vonatkozik! :)
Red Dawn Creative Commons License 1999.06.02 0 0 47
Nem, nem veszem meg császár előd lemezét. Nem vettem meg eddig sem, mert egyrészt sz@r, másrészt elődöt egy kis nyálgépnek tartokm (többek között a zenéje miatt is). Majd ha Marilyn Manson-stílust vesz fel (I don't like the drugs but the drugs like me :). Az legalább igaz lesz talán és nem ilyen műanyagsláger mint amit eddig produkált. Marilyn Manson a tipikus példa arra, hogy lehet egy ember (?) akármilyen, ha penge zenét nyom akkor megveszem...
Ja és aki viszont megveszi, az jó esetben egy rózsaszín-világoskék lelkű tinilány (amely esetben ugye érthető :) vagy kicsit ízlésficamos (igaz, én beszélek Manson-nal :), továbbá faszán bedőlt ennek a kis népszerűsítésnek. Ha nem is annak indult (még ő se üt el direkt senkit :) azért a hasznára vált a kis lapostetűnek...
vsz Creative Commons License 1999.06.01 0 0 46
Igaz az alkohol és a kékfény nélküli
vezetés...Biztos lehetsz benne!
Előzmény: Törölt nick (29)
Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 45
Mondok egy plasztikusabb peldat:
Elod, ilyenkor sok mindenki mondhatja, hogy az elet
megy tovabb, de toled ez nem illdomos.
Ha mejd megorekszel, es a halalos agyadon poenkodsz
hogy ne sirjatok gyerekek, ez az elet rendje, te is furan nezel,ha az unokaid
azt mondjak:" igaz nagyapu, nem sirunk, vegulis tokmindegy valtoztatni
nem lehet rajta, a metallica meg csak ritkan jar itt ugyhogy a temetesedere nem tudunk elmenni, megerted, ugy
Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 44
Valamit szeretnek mondani mielott veresszajunak tartanatok:
Lehet hogy velem is vagy barkivel elofordukhat ami
az Eloddel (mar ez is elmelet de tegyuk fel).
Az viszont biztos hogy en kaptam eleg nevelest ahhoz
hogy tudjam ilyenkor mit illik es mit nem.Peldaul:
Nem azt kerdeznem hogy mi ertelme elmnni a csaladhoz ugyis
kidobnak. Nem azert kellett volna elmenned Elod, hogy jo
legyen, hanem mert vannak kellemetlen dolgok az eletben amivel szembe KELL nezni. De ok, lehet hogy ehhez nekem sem lett volna lelkierom,
de hogy utana erre nem lennek buszke az tuti. Szerintem egyebkent csinaljon amit akar, ha nem erzi, hogy o hibazott es neki kellene kicsit hallgatnia, akkor azert mert ez sert masokat, esetleg a halott csaladjat, ne is tegye. Ez vagy jon belulrol(otthonrol) vagy nem. En nem is haragszom az Elodre, bar teny hogy elegge patkanynak tartom, akinek semmi nem eleg ahhoz hogy rajojjon, mikor nem rola szol a tortenet.
Halacska
Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 43
Crysos rulez ("Előd csak egy kis nyálas fasz"), az a gagyi "zene" meg sux.
1szóval nem.
Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 42
Persze. Már vettem két pótkocsival, ott áll lezsírozva a szobámban.
vsz:
Igen, a rendőr volt a hibás. Nem kék fénnyel ment, és a megengedett 50km/h helyett 80 km/h-val hajtott, ezért állt ő elsőnek a piros lámpánál, amikor Előd nekiment. És egy igen erős mágnes is volt nála, hogy áthúzza Előd kocsiját, amiben sok a vas, több, mint egy tonna, a másik sávba.
Az annya rendőr istenit, hogy ez mit meg nem engedett magának! Ha ő áll leghátul, most semmi baja se lenne!
Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 41
Hali!

Annyit tennék a dologhoz, hogy nem egyszerűen egy balesetről volt szó. Az elmúlt pár évben Császárnak igen sok "közlekedési kihágása" volt, a legtöbbje súlyos gyorshajtás volt és egyszer már elütött egy embert. Legalább hat esetről számolt be a Magyar Nemzet.

Egyetlenegy esetben sem kapott semmilyen büntetést. Vagy ejtették a vádat, vagy "elévült" az eset.

Üdv,

Nurej

Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 40
ennel frappansabb en sem lehettem volna
Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 39
Oppardon, kedves Indiánom, most kapcsoltam csak, hogy itten nem egy kézről van szó, ami ír! Hiába, kimaradt nálam a Nagy Indiánkönyv.

Így már érthetőbb a stíl (egy indián legyen kemény!), de azért az én kifinomult lelkemnek egy kicsit sok volt.

Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 38
<OFFTOPIC>
Igen, juci, a jólfésültség nekem egy permanens erényem. Apropó, te mindig hibásan írod a nevem? :-)
<\OFFTOPIC>
Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 37
Hogy megveszem-e?
Jobb később, mint Előd!
Vagy inkább soha.
Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 36
Kedves Irókéz,

mindig ilyen jólfésülten fogalmazol?

Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 35
Na ne b@sszunk lovon! Szóval egy részeg ámokfutó rendőr gázolta halálra Császár Elődöt? Az anyósülésről!! Persze, nem olyan az Előd, de azért nem ártana, ha jól megdögölne a kis nyálas takonypóc. Temessék mellé az összes lemezét. SUXXX.
Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 34
Szerintem az volt az indító kérdés, hogy megveszem-e a lemezét, nem volt szó arról, hogy itten gondolva van-e a megelőző sajnálatos eseménykre.

Szóval én sem veszem meg, és egyetértek azzal, aki értetlenül áll azelőtt a jelenség előtt, hogy valaki egyáltalán megveszi. Pláne kéri a kívánságműsorban (és üdvözlöm a Juventus rádió hallgatóit!) Ezt én már a Kozsó-féle topicban is felvetettem és magyarázatot kértem, de nem kaptam. Lehet, hogy UFO-jelenséggel állunk szemben?

Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 33
akármilyen szépen van is melírozva roadkill utcai harcos hősünk haja, én akkor sem veszek tőle semmit.
mer szar a zenéje :)
Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 32
Nem!!!
Én is hasonlóképpen, kis nyálas majomnak titulálnám, aki a korosztályának a szégyene!
Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 31
Nem. Sőt, a rádiót is kikapcsolom, ha őt adják. Igaz, ez már a baleset előtt is így volt.
Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 30
Nem. Elotte is utaltam ezt a nyalas kis g.c.t, most is utalom, csak most mar jobban. Nem figyeltem a hireket a baleset ota, en is csodalkozom a rendorokkel kapcsolatos hireken. En csak azt tudom, hogy az eset utan kb. 4 honapon belul 3x voltam a Szieszta pizzeriaban, es ebbol 2x lattam ott az Elodot is. Akkor meg igen sokan anyaztak ot, ezert csodalkozomom, hogy lehet valakinek ennyi bor a pofajan, hogy nyilvanos "szorakozohelyen" megjelenjen. Oruljon neki, hogy nem csuktak le, fogja be a szajat, uljon egy ideig otthon, elmelkedjen a sajat hulyesegen, aztan szevasz kozelet.
Ugy csinalnak, mintha valami sztar lenne! O egy kis jelentektelen f.sz, maximum a tinilanyok izzadnak tole forro nyari ejszakakon.
Engem meg cseszegettek a rendorok az 5 honapja at nem iratott szakadt Ladammal, hogy foljelentenek. Most mondjam azt nekik, hogy ha a CS.E. meguszta a dolgot, akkor en miert fossak? Kar, hogy itt nem precedens jogrendszer van. Na, mindegy 1000x bocs az offtopic-ert, de ez mar regota gyult bennem.
Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 29
Itt egyre többen beszéltek ittas, gyorsan hajtó rendörröl. A nem bekötött övet tudom, de ez a másik kettö biztos ? eSPé
Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 28
Halacska!

Feluletesen itelkezel.
Az ket kulonbozo dolog, hogy mit erez az ember belul, es mi az amit a kulvilagnak mutat. Azt nem tudhatod, hogy belul mit erez, de az talan jelez valamit, hogy "Elég, hogy ott lakom nem messze a baleset helyszínétől. Naponta többször megyek arra." vagyis erezhet valamit....

A masik dolog pedig az, hogy mit mutat kifele. Szerinte Te max ezt erzekelheted, es ez az amit hianyolsz. Nos az tenyleg megerolteto lehet egy kozeleti embertol, ha minden pillanatban azt varjak el toled, hogy kifele is mutasd amit erzel.

Szoval nem kell rogton erzestelen bunkonak titulalni, mert nem tudhatot, mit is erez valojavban.

Amugy meg mit vagytok oda, nem embert utott el, hanem rendort, aki ittas volt es gyorsan hajtott. Ha en tehetnem vadasznek az ilyenekre. (tudom, ti meg ram :)

Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 27
Ezt mos mé csinájja? Az igazi előzmény az előzőre: Munchausen 1999-05-31 21:41:08
Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 26
Munchausen: Azér mer piszok yo! Meg dupla meg kis füzetke van benne meg minden!
Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 25
Egészen pontosan annyi lemezét fogom megvenni, mint eddig. De ha a balesetről akartok vitázni, arra van külön topic.
Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 24
Kedves MINDENKI!

Megértem mindenki felháborodását, (megvetését nem) de várjunk még Előd
teljes megvetésével! Tény, hogy meghalt egy ember, baleset volt. Lacának igaza van, bárkivel előfordulhat, veletek, velem, mindenkivel...
Az ügyet nem fogják eltusolni azért, mert az Elődről van szó! Ha el lesz tusolva, akkor nem Előd miatt, hanem a következő, nem a közönség elé tárt tények miatt:
1., A rendőrben 2 ezrelék alkohol volt/nem kevés...
2., A rendőrautó nem kékfénnyel közlekedett, és a megengedett 50Km/h helyett 80 Km/h volt a sebessége.

Ezeket a dolgokat is vegyétek figyelembe, mielőtt ítélkeztek!

Ui.: A zenéjének nincs semmi baja, lehet, hogy én megveszem.

Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 23
JA.

Nehogymá' a tűz oltsa a vizet.

Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 22
Nem is ertem hogy kepzelem, hat ki vagyok en?!
Assziszem hogy en talan hibatlan vagyok?
Hat szalljak mar magamba, en is (majdnem)
megolhettem volna egy embert. (jo, nincs kocsim,na es,
ez nem ment fel)
Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 21
Halacska.

Ne csináld már megint "anyázzol".
Ne mondj olyat , hogy az ELŐDNEK nincsenek érzései.
Igenis Van neki .
Nem lehet ilyen durván neki esni egy embernek.
Vegyél példát Lacától.Legyél te is olyan tárgyilagos.

Ui: :-)))))

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!