6-0 - val nyitott a Celts. Amilyen eros a 2. sora a csapatnak sokan Beantown-ban mar a lehetseges 70 gyozelemrol beszelnek a szezon vegen, persze az icing on the cake-en a 18 bajnoki cim lenne.
valóban tud harmincakat dobálni, nekem az a "bajom" vele, hogy mást nem igen tud :) bár ez se kevés, sőt! csak én jobban bírom a sokoldalúbb játékosokat, ahogy Ámerikában mondanák az all-round playereket :) Denver azóta tovább szárnyalt, csak még várnia kell a Lakers-Houton párharc győztesére, aki nem biztos hogy a Lakers lesz :P
Kipukkad a Lakers lufi? Brooks (Rondohoz hasonló sebesség) sokkal jobb volt Fishnél, Yao meg Gasolnál. Artest is hozta magát. Kobe első félidőben nem volt olyan jó, a 3. negyedben jól nyomta, de a 4. negyedben szerintem túl hamar becserélték.
Gondoltam, hogy a túlsztárolt Lakers ellen van esélye a Rocketsnek, örülök a győzelmüknek.
Cavs tényleg szárnyal James-el,Denver,meg szépen csendben 2. nyugaton,örülnék,ha lenne egy sikerélménye Carmelo-nak is.Tudna ő is 30-akat dobálni,de szerintem rájött,hogy nem kell.
Erre azért ne vegyél mérget :) én szeretem őket, de ebben a szezonban nem sok esélyt adok nekik. Szerintem a Lakers, Celtics, Cavs hármasból kerül ki a győztes, de ezzel nagy okosságot nem mondtam :) És nagyon-nagyon kiváncsi vagyok, hogy ilyen lehengerlő alapszakasz után mire lesz képes LeBron és a Cleveland!
Én San Antonio fan vagyok ! DE soha sem szabad ilyeneket mondani ! A végén még kikap
a texasi csapat ! Sajnos ott van a Lakers és a Blazers , na meg keleten : Heat , Pacers .
GO SPURS !!! -or- I love my spurs !!!
Szerintem a Spurs lesz a bajnok akar valaki fogadni? Ja egyebkent bassz*k meg en a Knicks nek szurkoltam Spreewell Cunby (felteve hogy igy irjak) nagyon pengek voltak
Na ki lesz a bajnok??
Szerintem a twin towers-nek nem tud ellenálni senki swem ebből a négyesből.
Szívem szerint azt szeretném, hogy a Knicks legyen a bajnok, annyit szívtak Jordan egyeduralma alatt. Csak azt sajnálom, hogy már nincs közöttük a jó öreg Starks.