Keresés

Részletes keresés

Sgt. Elias Creative Commons License 2001.05.23 0 0 16
Egy kérdés mindenkihez. A tartalékos tisztire milyen eséllyel lehet bekerüni egyetem után? Kb. hány százalékot fogadnak el, és mi alapján szelektálnak? Esetleg mit lehet tenni, hogy jobb eséllyel oda kerüljön az emberfia? (Tapasztalatok?)

Előre is köszi,
A Sgt. aki Lt. szeretne lenni.

Puli Barát Creative Commons License 2001.05.21 0 0 15
A KÖTELEZŐ SORKATONAI SZOLGÁLAT = ÚJKORI RABSZOLGASÁG!!!
kzt Creative Commons License 2000.03.08 0 0 14
A kulfoldi munkara csak akkor adnak mentesitest, ha mar letoltotted a sorkatonai szolgalatot.
Nekem legalabbis mar el is kezdte mondani az ugyintezo, hogy mikor / hol vonulok be, mire
ellapozott odaig, hogy voltam katona. Akkor visszadta a katonakonyvet, es jo utat kivant.
Előzmény: Törölt nick (7)
Egységsugár Creative Commons License 2000.03.08 0 0 13
Tok jo buli az egesz... :-(
Szoval ez ugye egyreszt nem feltetlenul igaz, masreszt nem ez volt a kerdes. Kedves Tasztaltarsak, nem lehetne megis nehany trukkot itt osszeszedni, sallangoktol es vitaktol mentesen gyujtemenyt kepezni beloluk? Mert a polgari szolgalat meg rendben van, dehat az is folosleges kotottseg, papirmunka, stb.

En most hallottam egy olyatn modszert, hogy a haziorvostol kell kerni egy beutalot egy pszichiatriai kivizsgalasra. A vizsgalaton le kell szogezni (Oszinten!), hogy nem akarok katona lenni, ehhez kapcsolodoan gyakran vagyok ideges, ongyilkossagi gondolatok foglalkoztatnak, nem birom, ha valaki parancsol nekem es ideges leszek a horkolastol. Erre mentesiteni szoktak, mert mostanaban az a hozzaallas (allitolag), hogy aki nagyon nem akar menni, az ne is menjen, mert abbol csak baj lesz.

A pszichiatriai kivizsgalas tenyebol pedig nem lehet kesobb baj, mert azt a sereg elvileg koteles titokkent kezelni, ha pedig megsem, akkor barkinek meg lehet mondani, hogy csak a katonasag meguszasanak celjabol volt.
Ahol (pl. munkahelyien felveteli interju, stb) ezen kiakadnak, oda ugysem erdemes menni.

Előzmény: Törölt nick (8)
Malustyik Creative Commons License 1999.11.29 0 0 12
Szerintem az orvosos megoldás a lejobb, de nem olcsó mulatság.
Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 11
KOZO: 'Miért kéne megúszni szerintem tök jó buli az egész!?'

Mert van egy feleséged, épülő egzisztenciád, éppen kezdesz rálátni a dolgokra, éppen kezd minden klappolni, és akkor jön a kilenc hónap levélsöprés... utána kijössz és azt látod, hogy annyit fejlődött a világ, hogy a tudásod mit sem ér, a bizonyítványaid elavultak, mert a technológia változásával már csak folyamatosan lehet lépést tartani.

Az esztergályosokat meg a kőműveseket gondolom nem zavarja ennyire a téma :(((

[mICK] <

Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 10
H!

Szerintem nem lehet másképp, csak eszméletlen nagy mákkal. Amikor engem próbáltak sorozni, még az S, Y és # gerincűeket is bevágták. Aztán jöttem én. Igazából nem sok bajom volt, de mivel én voltam az utolsó aznap (!!!!!) a doki így szólt: "ez mehet, ma már elege soroztunk". Nem hittem a fülemnek. Ennyin múlt. B-)

Bye,

Filb.

Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 9
előbb a börtönt. :))
Különben hasonló cipellőben járunk. Tanultam, és mégis...:(
haj, de mennyit tanultam.
Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 8
Miért kéne megúszni szerintem tök jó buli az egész!?
Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 7
Surgosen keress kulfoldon munkat...

de komolyan, kulfoldi kikuldetes mentesit egy darabig. Asztan lehet, hogy ez az otlet mar szerepel valahol...

Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 6
E kategóriával.
hrehrehrehre...
De most megszigorítottak mindent. Szopacs. Születtél volna előbb.
Muahahahahaha!!!
Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 5
Orvos látott már ? :-))
Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 4
Talán nem túl eredeti ötlet, de próbálj meg tanulni.
Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 3
Kedves Előd, ha mind ezeket a topicokat végigolvastad, folytatjuk az ötletesőt :) -egyébként tényleg van egy pár használhaó is közöttük
Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 2
Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 1
Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 0
Na jó, kapsz egy nullást
Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 topiknyitó
Előfordulhat, hogy meghuznak az idén a suliban, akkor pedig október környékén megkeres a katonaság...
Hogy tudnék kibújni az elvitel elől...
Please Help me!!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!