Keresés

Részletes keresés

MIHI Creative Commons License 2010.01.04 0 0 34
szíves tájékoztatásul:
holnap este a Klub rádió zenei műsorában a három énekesnő lesz a vendég.
Előzmény: Törölt nick (3)
MIHI Creative Commons License 2007.07.31 0 0 33
a Jazz+az első, Kalózok filmhez készült albumáról készült angol és magyar nyelvű maxi-CD-ket keresem.
lásd honlapom alján
amymistake Creative Commons License 2006.07.17 0 0 32
Benne van a nevükben.
originalqszi Creative Commons License 1999.10.01 0 0 31
Kell az erő,
Meg az erdő,
Kell a béke,
Legyen véled!
No és a gond?
Ne is mondd:DDDDDD
Előzmény: vitézlejszló (30)
vitézlejszló Creative Commons License 1999.10.01 0 0 30
Semmi gond. A béke legyen velünk. (Meg az erő.)
originalqszi Creative Commons License 1999.09.27 0 0 29
Itt is igazad van lejszló! Csak annyira a hatása alatt voltam az én jazzemnek, hogy kidudorodott belőlem a hittérítő, pedig nem vagyok vallásos:DDDDDD Bocsi, ismét:-)))
Előzmény: vitézlejszló (27)
vitézlejszló Creative Commons License 1999.09.26 0 0 27
originalqszi:
Most írtam duck barátomnak a jazz c. topicban az igazi és egyetlen jazzról, minden más, amit ma jazznak titulálnak, nem az!!!!!!! http://www.redhotjazz.com/cdo.html itt találhatjátok az igazi jazzt:-))))))

Látom itt is terjeszted az igét, hogy az igazi jazz az csakis a dixieland.
Gratulálok! George Benson meg azonnal monnyon le!

blasted Creative Commons License 1999.09.25 0 0 26
jahh" hälistennek.
Előzmény: originalqszi (25)
originalqszi Creative Commons License 1999.09.25 0 0 25
Igazad van, csak nem jól fejezed ki magad:(((( Neked a jazz nem tetszik, viszont más bizonyára tetszik, ami pl. másnak nem:-))))))) Nem vagyunk egyformák, hálistennek:DDDDDD
Előzmény: blasted (24)
blasted Creative Commons License 1999.09.25 0 0 24
az hogy a jazz is szar meg a jazzmegazisaz
originalqszi Creative Commons License 1999.09.25 0 0 23
Most írtam duck barátomnak a jazz c. topicban az igazi és egyetlen jazzról, minden más, amit ma jazznak titulálnak, nem az!!!!!!! http://www.redhotjazz.com/cdo.html itt találhatjátok az igazi jazzt:-))))))
Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 22
Hi.
Lejmolós vagyok..keresem a jazzmegaz house mixeit..nem téma,de keresem..

Egébként:Szövegileg jót lehet a Gesztin még mindig röhögni,zeneileg meg olyan amijen..hallgatható,de nem lesznek belőle örökzöldek...

s

Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 21
Várjatok!!!A KOcsor lett az év legszexiseb férfije a Popcorn köyv.kut szerint!!!!!Nna erre varjatok gombot...
A Dést meg ne báncsátok!Jó iparos őkelme,igaz,hogy mint zenész szr,de jó iparos.ha megerölteti magát,akkor naggyon jó dolgai vannak...most nem akarta.
Éjjjenek a Gesztis szóviccek!!!Píár szakember,ne bántsátok...ő is jó iparos...a zene meg olyan amilyen...vértelen...De ha én torokpolippal így tudnék énekelni,mint az Eszter,akkor törzsvendég lennék szent Antalnál...
Kocsorhoz meg nyitok egy új topicot,lesztek szívesek nem Titanicot csinálni belőle...
Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 20
Hehe azt is olvastam a Wantedbe bele, hogy miután szétkereste az agyát a pikásszó brancson, most egy rockbandán gondolkodik, amolyan kiss-szerűn. HAHAHA! Értik! Rockbandán! HAHAHA!
Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 19
>inkább a Kozsó által fénjelzett profi PR-os bandákhoz hasonlít

hát igen. ezután csak profi PR-es zenék lesznek, erre jobb, ha felkészülünk. legalábbis ezen a polcon (Magyar Pop A-Z)

Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 18
A Jazz+az-zal kapcsolatban meglehetősen ambivalens érzéseim vannak. A Rapülők annak idején jó bulinak indult. A Jazz.... inkább a Kozsó által fénjelzett profi PR-os bandákhoz hasonlít. Ennek már inkább üzletszaga van. Az is gond, hogy istenigazából nem tudott újjítani a Geszti, ez lehetne Rapülők MkII.
A Dés féle zene tulajdonképpen nem rossz benne van az (igényesebb) átlagban.
Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 17
Persze hogy nem jazz! De kellemes muzsika.
Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 16
Bogyó, csak annyit tennék hozzá Kozsóhoz, hogy nem csípem a palit, de mindenesetre pozitív dolog, hogy még "előző" életében diplomás aktív rockzenész volt! Csak amióta ezt a qrva vécélehúzót hordja a fején, azóta csinál ilyen zenének nevezett plasztiktaknyot!
Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 15
Talán Geszti új barátnôt keres... kell a publicitás.
Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 14
Miért, a filozofia szak elvégzéséhez is kell ész?
Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 13
Arról szó sincs hogy hülye lenne.
Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 12
Nemhallottam az ezmegmit, de azér hozzászólnék... A keverés ugyanis tipikusan nem magyar, tekintve hogy vmi holland csávó mixelte. A zene szar, éspedig azér mer Dés csiálta. Az összes zenész haknizik rajta.

Ja igen tudtátok azt, hogy kozsó FILOZOFIA szakot végzett az ELTÉn? Én majdnem eldobtam az agyam, mikor megtudtam...

bogyó

Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 11
A Kocsor egy szemét rablóvezér.
Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 10
Nade KK, ne mond mán hogy jó.
Tán ha van rajta 2 jó szám.
Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 9
Jazz-hoz annyi köze van hogy a zenészek (kiv. Geszti) válogatott jazzisták!:)))
A zene nekem teccik, csak a csajok nem érvényesülnek eléggé.
Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 8
>Egyébként Gesztiék most túldobtak a
>célon: megjelent egy Ez+Mi című album
>a Jazz+Az remixeivel. A hazai sztár
>D.J.-k sora mutat be rajta magasfokú
>fantáziátlanságot. Ezt kár volt!

kinek a pap, kinek a kutyája. nekem például teccik, nem az összes, de kifejezetten húzós-zúzós, táncos őrületek is vannak rajta, pl a Brian Randall vagy a Neo darabjai marha jók. elektronikus tánczenei próbálkozásból pedig egyértelműen ez a legkomolyabb próbálkozás eddig ebben a fasza országban.

szerintem az alapanyag pedig nagyon ócska, egyszer hallgattam csak bele fejhallgatóval egy lemezboltban, de tele van ócska midi-hangokkal az egész, tipikus magyar keverés, és egysíkú fanki témák (van 4-5 szám, ami totál ugyanolyan)

szal szerintem a mixek yobbak lettek, mint az eredeti. én a csajok hangjától sem vagyok elájulva, nem rossz a Váci Eszter hangja, de nem is valami nagy egyéniség.

ja, és a Pain-es összehasonlítással én is egyetértek, szerintem is kirájabb a kopasz fogatlan ecseri úti reppercsávó!:))

off: halacska, te nem voltál véletlenül ott a Károli egyetem kollégiumának buliján kb 1hónapja? Géprongy, Vinyó, stb...

offoff

Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 7
Ugyan miért bántod Kozsót? Szerez ő zenét, miért zavar hogy mástól?
Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 6
halacska: és mi köze van a mai jazznek az igazi jazzhez???? Jó, nem szabad általánosítani, de a mai jazz 95%-át nem nevezném jazznek, mert megnyilvánulása nagyon pejoratív fényt vet az egész jazzre:(((((( Találni kellene neki, más nevet, pl. instrumentálispróbálkozások, egy és több szólamra:DDDDD
Geszti?
Minden guru így kezdi:-))))
Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 5
A Jazz+Az lényege: pontosan olyan üzleti vállalkozás, mint amilyen a Rapülők lettek az első sikerek után.
Hogy a produkció nevében miért szerepel a Jazz szó? Ez is csak egy Geszti szófricska, illetve a lemezen szereplő zenészek elég gyakran megfordulnak jazz-körökben is. Az egész produkció a mai zenei gennypatakban az igényes slágerzene kategóriájába sorolható. Geszti egyébként csak a Rapülőket szüntette meg véglegesen, hiszen azóta is itt-ott feltűnt egy-egy szótekeredésben.
Arról nem is beszélve, hogy ha a Jazz+Az nem tartozik majd a zenei kultúra alapművei közé én azon sokkal jobban felháborodok, ha valaki a Kozsót és társait zeneszerzőnek hívja!!
Egyébként Gesztiék most túldobtak a célon: megjelent egy Ez+Mi című album a Jazz+Az remixeivel. A hazai sztár D.J.-k sora mutat be rajta magasfokú fantáziátlanságot. Ezt kár volt!

hc

Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 4
A jazz-hoz semi koze nincs a zenenek. Amugy nekemsem nagyonteccik, de hat ugye nem szabvanyra vagyunk gyartva.
Amugy meg a Geszti ety naty marha, mar egyser megmondta, hogy abbahagyja a zenelest. Akkor tessek is abbahagyni, mert kulonben az az erzsem lesz, hogy valamiert megvaltoztatta az elveit...

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!