dehogy van lefujva!!! legfeljeb egy subtalit fogunk rendezni :)) jön aki akar, aki meg nem, az meg nem jön... népliget vagy városliget legyen ? szerintem a városliget annyiban mindenkeppen jobb, hogy gyalog is hazatudok cikkcakkolni :)))
Nem rossz, nem rossz. Csak jó idő legyen. Mit fogunk még csináli? Vki megtervezhetne egy jó kis számháborút vagy gyilkososat.. BÁr én még nem gyilkolásztam veletek ezirányú topicban.
Hozhatsz halozacsit is, de en arra gondoltam, hogy egy kellemes szombat delutan kimehetnenek valahova, ennenk-innank, beszelgetnenk es ha lenne foci, tollas akkor lehetne jatszani is.
jo_lenne_tudni olyan hálózacsis dologra gondoltál mert az nagyon teccene, mondjuk ez a Fonós sem volt rossz a kétféle zenével/kultúrával.
Hálózsákos üdv:
soltika/dohányzó/ + Finci kutya nemdohányzó szabadtér szerető, olyan futikálósféle
Ez volt a RendkiBuli - legalábbis majd ha meglesznek a képek, akkor ezzel a címmel fogom őket felnyomni az Iszoldába.
A 8. Tasztalos Találkozót pedig szerintem ettől függetlenül meg kell tartani, talán a gyertyás cilinderem és a kékszakállam is meglesz addigra.... :)))