Mi értelme van annak, hogy néhányan csak egy (vagy több) youtube linket írnak, cím nélkül? Hogy ne az legyen, hogy a fórumozó azt nézzen meg amit akar, hanem hogy ha kíváncsi akkor nézze meg? Már nem csinál ilyet az index fórum, hogy a link alá rak egy képet címmel.
Én pl. odaírom az előadót és a számcímet is a linkek fölé:
Lenne egy kérdésem. Hogyan lehetne megoldani - ha mondjuk nyitnék erre egy fórumot - hogy, saját zenéket lehessen betenni? Képeket, videókat lehet, azt látom. Tudom, hogy szinte mindent meg lehet találni a neten, igen ám ha az ember be tudja írni miaz!! De ha csak hallok egy zenét, nem feltétlenül tudom mi is az! Hogyan lehetne megoldani, hogy pl Mp3-akat lehessen feltenni (nyilván rövideket!) amiről valakinek beugrana az előadó esetleg a cím is..
Mit gondoltok??? Segítsetek az újjoncnak! :)) Előre is köszönöm a gondolataitokat!! :)
Egy kis segítségre lenne szükségem! Meg tudja valaki mondni, hogy mi volt annak a számnak a címe, amit Rick Astley énekelt egy ősz hajú faszival és kb a nyolcvanas évek közepén volt nagy sláger az MTV-n?
Már mindenhogyan próbáltam keresni, de sajnos nem emlékszem sem a dal címére, sem a másik előadó nevére, csak az maradt meg, hogy Rick Astley meg egy feltűnően fehér hajú faszi adják elő.
A 80-as évek legnagyobb slágereinek összegzése. A 10 legjelentősebb nemzetközi slágerlista Top 10 dalai az első helyen töltött hetek száma szerint. Összesített lista a 40 legtöbbet az élen töltött zeneszámokkal:
Help!....egy 1990-es evek beli zenei videonak az eloadojat keresem...a klip nagyon hires,sokszor ment a tv-ben,szinte sokkolo volt.A klipben katonak esznek az esoben es az asztalrol meg a csotanyt is felfaljak...melyik eloado volt az?
Keresek egy számot, pontosabban egy videoklipet. Olyan '85 környéke lehet, és annak idején a Zenebutikban mutatták be itthon. A klipben cipőket mozgattak "stop-motion" technikával, tehát az animált részek igazából fotókból álltak, ahol a képkockák között mozgatták a cipőket. Ebből állt a klip jelentős része, és ha jól emlékszem fiatal női előadó volt. Már százféleképpen próbáltam rákeresni a youtube-on, de nem találtam meg. Nem ismerős véletlenül valakinek?
D-3 Music Klub / Dos Dios-Retro étterem (ex Árpád-ház étterem) (Bp. V. Kossuth Lajos u. 20.) 1. terem: Retro party - 70-80-90 évek legismertebb, legnagyobb slágereivel 2. terem: Bonanza Banzai, Ákos és az elmúlt három évtized magyar alternatív, New Wave zenéi 3. terem: Depeche Mode,The Cure, New Wave, Dark Wave (Dj-k: Face-x, Falconlaci, Józan-Géza) Extrák: - 3 db projektor - ingyenes Welcome Drink és pezsgő éjfélkor - retro konyha ingyenes szendvicsbárral és mérsékelt italárakkal - csocsó - nyereménysorsolás éjfél után melyen utazást, illetve 2 db 2 személyes vacsorát lehet nyerni! Belépő: - elővételi jegy korlátozott számban 2.490 Ft/fő - helyszínen 2.990 Ft/fő 10 db fölötti jegyvásárlás esetén csoportos kedvezmény! Azok, akik dec. 19-ig megveszik a jegyüket, könyvet kapnak ajándékba! Infó és jegyelőrendelés: 06-30/439-7770, info@newlife.hu
Bocs a spamért, de szeretném körbetrombitálni, hogy a Crowded House nevű, szép emlékezetű zenekar újjáalakulása alkalmából meghívunk mindenkit a hasonnevű topikba! Minden igényes popzene-kedvelőt szeretettel látunk, aki emlékszik még a Weather With You-ra és a Don't Dream it's Over-re, tudja ki Neil Finn, és szeretne a jövendő új lemezről és turnéról beszélgetni.
Sziasztok, láttam páran kerestek 80-as ,disco zenéket. Van egy ismerősöm. Nyeste Zsoltnak hívják és használt bakelitekkel, cd-vel foglalkozik. Ha gondoljátok,nézzetek rá a honlapjára: www.wondervinyl.hu De foglalkozik lemez detektíveskedéssel is,beszerez bármit, bárhonnan :) Hívjátok nyugodtan. Üdv,Juice