Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 4
Kedves Viz (H2O) (:-),

Megfigyeltem, hogy majdnem mindig valami Nyirő propaganda van mögöttük.

Latom, hogy kulonos hangsulyt fektetsz a "Nyiro-ellenesseg"-re, es az Internetto-Index ugy polarizalasara. Es nem vagy egyedul, sajnos mindet oldalon letezik a jelenseg. Nem is foglak probalni meggyozni az ellenkezojerol, csak egyszeruen elmondom az en allaspontomat:

Nekem Nyiro se kutyam, se macskam, nem is ismerem szemelyesen. Nem is elek Magyarorszagon 26 eve. Ratalaltam az Internetto-ra, nagyon tetszett. Mivel en is vezettem egy hasonlo forumot het evig, tudom hogy mitol fugg a minosege.
Es az ritkan a program (amit latsz), vagy a nev, sokkal inkabb az vagy azok akik csinaljak. Ezert hataroztam el hogy "jovok veluk". Ennyire egyszeru.

Ga

Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 3
nnyira azért nem demagóg.
Meg eztet valalkinek meg kellet fogalmazni ami annak a jele hogy odát is dolgozik valaki.
Talán kifejlődik 1 egézséges konkurrencia,mert hogy it béke nem lesz,az biztos.
Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 2
Nekem nagyon gyanusak ezek a szamozott nickek, mint pl. H - 2 - O...

(Bocs, lehetetlen volt kihagyni...)

Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 1
Nekem nagyon gyanúsak ezek a számozott nickek, mint pl. rad84.
Megfigyeltem, hogy majdnem mindig valami Nyirő propaganda van mögöttük.
Ez vajon a T.szerkesztőség igyekezete, hogy helyes mederbe terelgesse a báránykáit?

És hogyan készititek őket? Mindenkinek van külön betüje, csak hozzáteszi a számot, vagy valami más módon?

Szóval, kiváncsi vagyok erre mit mond pl. 40-ik Rácz Laci? RL40 (?)

Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 0
Erről indult már egy másik topic vérgyenge címmel. Gyere oda!

(Ugye nem sértődsz meg, hogy így lelőttelek, de ott már tényleg beindult egy kicsit a dolog...)

:)))

Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 topiknyitó
Láttátok az internetto.hu-n azt a demagóg szöveget ?

"A sötétben lába kelt az "információtenger világítótornyának" s állítólag valahol másutt felállították. Pedig tudhatnák, hogy egy ilyen torony már sohasem lesz képes tiszta fényeket adni. Aki csak ránéz, vagy veszi a jelzéseit, arra gondol, vajon e csalfa szignál nem zátonyokra vezet-e?

Megfeszítetten dolgozunk, hogy új fényt gyújtsunk. Olyat, ami mellett nem kellenek világítótornyok, s a valós dolgok világosak, az álságokra pedig fény derül.

A tiszta elméknek nem puszta útmutatásra, hanem hasznosítható, feldolgozható, aktuális és magas színvonalú információra van szükségük. Az iNteRNeTTo átmeneti nehézségek után ezt kínálja azoknak a józanul gondolkodó olvasóknak, akik bízva az IDG kiadó közismert jóhírében és szerkesztőinek kvalitásaiban kivárják, amíg az iNteRNeTTo szerkesztőségét újjászervezzük."

Az újítás meg annyi, hogy ezentúl a hírek teljes terjedelemben kerülnek a főoldalra. Undormányos ... (SZVSZ)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!