Bár én nem voltam törzsnézője a sorozatnak, héb-hóba láttam JB alakításait különböző produkciókban, engem sokkolt a halála, főleg a módja...hol vannak ilyenkor a barátok, a család?
Hogy hagyhatták ennyire magára ezt a srácot, aki egykor minden kiscsaj falán ott vigyorgott a huncut képével? Soha nem fogjuk megtudni, h mi vitte rá erre a szörnyű tettre.
Állítólag az utolsó hónapjaiban már keményen ivott, szerintem az is elképzelhetp, h szinte öntudatlanul cselekedett...
JB halála intő jel mindannyiunknak: sokkal, de sokkal jobban oda kell figyelnünk egymásra, a szeretteinkre, mert nem lehet tudni, kiben milyen problémák rejtőzhetnek... :(
Megdöbbentem, amikor hallottam Jonathan Brandis haláláról. Számomra felfoghatatlan, miért öli meg magát egy fiatal, tehetséges színész. Azt mondják depressziós volt, de kérdem én: az ilyesmin nem lehetett volna segíteni? Teljesen felesleges és értelmetlen a halála!! És lesúlytó...
Pár évvel ezelőtt nagy szerelmem volt a srác, most meg már koporsóban fekszik. Ne csodáljátok, hogy ma pocsék a kedvem. (Ma tudtam meg)
Bau:
Az Urhaboru 2063-at en is neztem anno.
Es bar sci-fi volt, roppant valos temarol szolt, a haborurol.
Engem a legtobb resz ujra es ujra meggyozott arrol, hogy milyen szornyu egy haboru. Pedig tudtam, hogy ott az csak egy mese...
Ha jól sejtem akkor az utolsó rész az RTL klubbon az "An Ocean On Fire" volt. Ez az első széria utolsó epizódja. Ilyenkor pihentetni szokták a sorozatot pár hónapig aztán el kezdik adni a következő szériát. Összesen 3 széria van. Minőségben egyre jobb lesz csak a kapitány fog kiszállni belőle asszem már a második szériában :(( Pedig nagyon illet rá a szerep.
Ennél sokkal tragikusabb számomra hogy a Ürháború 2063 (vagy mi) teljesen befejeződött a TV3-on mert egyszerüen _nincs_ több része :(( Pedig szerintem nagyon jó kis sorozat volt....
üdv,
Bau, a sci-fi őrült :)))
(aki nagyon boldog lenne ha szeretné a buta brazil sorozatokat de sajnos ez nem megy neki :)))) pedig olyan sok van belőlük..)
A népnek esmeralda kell me' azon lehet sirni, a SeaQuest pedig az alsóbb IQ osztályban nem nézték eleg, a nézettség szerint (saját feltevés).
Bravó RTL, rem' legközelebb saját magatokat veszitek le a műsorról
Meglepődve tapasztaltam, hogy a megkedvelt sorozatom minden életjel nélkül elhalt a mélyen tisztelt kereskedelmi csatornán.
Ennek lehet valami mélyebb oka, vagy Isten útjai kifürkészhetetlenek ?
Mit mondtok erre , Okosok ?