Ja, igazad van. Csak a leendo miniszterelnoknek feladata a ballagasi ebeden kampanyolni...
Akkor meg munkatarsam egy ebedet fogyasztott OVi urral. Eleg morcosan jott haza. Nem igazan ertette, hogy miert kell egy kellemes holgy ballagasan valasztasi beszedet hallgatnia...
Reklamálj ott ahol megvágták!
A TV2-őn _ezt_adták_le_!
Ha nem tetszik a "szöveg" akkor még a "forás"-nál is reklamálhatsz!
;-)
Én "csak" felvettem, tömörítettem és felraktam a net-re.
Nem titkosan, nem törvénytelenül és nem közpénzen!
;-)
Ez igaz volt Kovács László fél évvel ezelőtti kihívására. Ezt a műbalhét viszont Orbán Viktor robbantotta ki, és úgy keveri a lapokat, ahogy neki teccik.
És ahogy nekem nem. Hát, lássuk a medvét. Aztán eldöntöm, a továbbiakban kit "fikázzak". Addig sajna egyértelmű...
Azért érdekelne, hogy tényleg komolyan gondoljátok, vagy csak lyó az Orbánt fikázni?
Mert ha ma kiáll a Keletivel, akkor mit mondjon holnap a többi ellenzéki képviselőnek, aki kihívja, vagy parlementen kívüli politikusnak? És akkor most három évig csak nyílt vitázzon??
Én csak azt tudom,hogy hogy készül a Tv műsor, hogy kell egy jó , érdekes, szaftos hírt csinálni a legkisebb eseményből is és azt, hogy kell beadni a népnek úgy , hogy mindenki a saját szájíze szerint értelmezhesse !
Én csak az elvakult, gyűlölködők ellen szólok.
Hogy lehet egy rablót a médiának ilyen ügyesen megvédeni csak azért mert van politikai háttere a dolognak.( politikailag hasznot tudnak belőle húzni )
Ha nem az Orbán családdal történik, hanem például egy népszerű színésznővel, akkor most mindenki a testőrt ünnepli.
Számomra hihetetlen undorítóak ezek a bértolnokok !!! ( Direkt nem nevezem őket újságíróknak...)
Ahhoz kepest megis leszerepelt tavaly....:)
Emberek! Jo hogy nem all ki!
Piti kis provoacio ez mar megint a maszop reszerol... Semelyik (belerte az osszes eljovendot!) miniszterelnoknek nem feladata kiallni barmelyik ellenzeki kepviselovel nyilt vitara ket valasztas kozott ! (Joval kozotte)
Masbol sem allan a napja....
Keleti hadnagy: Pihenj!
Már a TV-ben is meg volt vágva úgy , hogy félreérthető legyen !
Mondtam már : ez a szakmájuk !
Itt pedig még ezt is " megvágtátok ".
A RealVideo miért nem egybe adja le az egész témához tartozó szövegerészt , hozzászólásokat ? Nem mindegy , mikor , miért mosolyog egy miniszterelnök. Lehet , hogy előtte més téma volt és még a miatt...! Csak jól kell vágni a vágóasztalon !
Ha nem vagy ott személyesen , sose fogod megtudni a pontos igazságot . (Ennél a manipulációnál pont ez a cél, lehet találgatni , felháborodni, félni stb... ! )
Azért nem adják le egészbe, mert akkor kiderülne , hogy senki sem lett megfenyegetve.
Mondjátok fiúk , hogy jön ahhoz a FIDESZ hogy ő döntse el ki a jó állampolgár . Milyen takarításról beszélnek ezek ? A jelenlegi kormányban több a volt MSZMP tag mint az előzőben. Azokkal mivan ? Vagy aki idejében át állt vagy jó segget nyal az "jó elvtárs". Aki valamelyest konzekvens az nem jó. Ezek a srácok MSZMP-s tag szülők jól ellátot gyerekei. Még egy percet nem dolgoztak . Mi adja számukra az erköklcsi alapot . Talán az hogy tíz év alatt háromszor váltottak ideológiát ?
Tisztelt szende,
Valóban nem így kellene működnie a demokráciának, de tekintve, hogy az interpellációkra csak három (3!) hetente kerülhet sor és akkor is egy államtitkár is válaszolhat az interpellációra (semmitmondóan akár). A többség szépen megszavazza a válasz elfogadását. Aztán az interpelláló röviden reagálhat, de igazán kifejteni az érveit csak majd 3 hét múlva... S az óra köbejár, minden nagyon szép, az ellenzék meg áskálódott és különben is : megtehetjük : 2000 nyaráig megvan a kormánytöbbség.. A "miénknél fejlettebb" kezdetű mondataiddal egyetértek, főleg, ha a 'paramenti képviselő' szót a 'kormányfő'-re kicseréljük, a 'lenácizás'-t pedig a 'lebolsi'-zásra... Nem bánnám én, ha kiderülne, az MSZP fején is van vaj bőven, csak tárgyalnának nyilvánosan mindenről. (Simperger, Pelikán, Postabank, MLSZ, 7%, Fehér Könyv stb... )
10telettel :
Shatterhand
Riporter: a kongresszuson elhanzott kritikákból idéz: Szájer részéről: nem érti, hogy miért maradnak olyanok pozícióban akik képtelenek lojálisak lenni a kormányhoz... Trombitás részéről: be kell fejezni a nagytakarítást...
Orbán: azzal a kijelentéssel...életérzéssel egyetértek, hogy kevesebb helyen történtek meg a személycserék, mint kellett volna... ennyire volt erőm...kénytelen vagyok beismerni.... de semmi sincsen veszve...
Ezek jelzők, nem érvek. De lelked legyen rajta, hogy el is hiszed, amit mondasz. :-)
Egyébként addig kénytelen vagyok Keletinek hinni, amíg meggyőzőbb érvei (cáfolatai) vannak, és főleg ezeket a nyilvánosság előtt kívánná az ügy kipattantójával tisztázni. Az meg nem akarja vele. Miért? Sok jó és megfontolandó oka van rá. Meg nekem is arra, hogy kinek higgyek, kire szavazzak, és kit tartsak hazudósnak. Ez, úgy tűnik, kevésbé fontos neki, a miniszterelnökömnek.
Nem is mondtam, hogy hazudós vagy,csak azt mondtam,hogy buta.
Ahogy én is,mert képtelen vagyok felfogni,hogyan hihet bárki,magát eszesnek tartó ember pl.Keletinek /vagy Kósánénak, vagy Hornnak, vagy Kovácsnak/.
Az ember olyan élőlény, aki a múltbeli tapasztalatait hasznosítja a jelen ügyeinek megítélésénél. Ehhez képest te is olyannak tűnsz, mint aki számára nem létezik ez az alapvető és nagyon egészséges emberi gondolkozási mechanizmus, amire a farkast kiáltó pásztor meséje is oktat.
Az MSZP, akármennyire is szeretne kibújni az MSZMP árnyékából, még mindig egykori vezető MSZMP-s káderekkel képviselteti magát a politikai cirkuszban.Nem 'félrevezetett' bokorugró ugri-mókus MSZMP-s párttagokkal,hanem olyanokkal,akik nagyon aktívan és elkötelezetten támogattak egy szólásszabadságot nem tűrő,hazug módon tájékoztató,nagyon nagyon hazug,manipulatív rendszert.Nagy naívság volna azt feltételezni,hogy ezek az emberek a maguk magas pozícióiban tiszták maradtak és nem hazudoztak maguk is /és jobbára anyagi, hatalmi érdekből/ a számukra privilégiumokat osztogató hazug rendszer fenntartása érdekében. Főleg igaz ez egy ex-szóvivőre.Tehát miért kéne most hinni Keletinek?Megváltozott a régi elvtársi környezetében?
Most, hogy így rátapintottatok... :) Mostmár elárulom:
- Folyamatosan hazudtam, mikor azt állítottam, hogy Keletinek hiszek. :)
- Nagyon-nagyon buta vagyok, és attól tartok, ilyen bután fogok meghalni; soha nem tudom meg, mi az igazság ebben a bárhogy is, de mocskos ügyben.
Kedves Szende, Kedves Destructivus,
Örülök, hogy titeket meggyőzött Orbán Viktor, Kosztolányi Dénes szofisztikált érvelését már ne is említsük. Engem nem. Tudom, az én hibám, az én butaságom. De hát micsinájjak, ennyi íkúval is választópolgárnak minősülök. És nekem a szájamba kell rágni azt, ami olyan nagyformátumú koponyának, mint Kosztolányi Dénes meg tik vagytok, már azáltal nyilvánvaló, hogy a miniszterelnök úr mondta.
maskep! Már megbocsáss a szóért, de te nagyon buta vagy,de legalább szórakoztató.:)))
Mielőtt érvtelennek minősítenél: az érveket már leírtam itt, csak nem olvastad el. Szerintem is haladjunk.
Szóval, szerintem Orbán Viktor nem akar belemenni abba az utcába, hogy bohócot csináljon magából a színpadias nyilvános vitákkal. Ez több okból sem előnyös:
- Kifárasztja a vitatkozót, elveszi az energiáját az érdemi munkától.
- Olyan kérdésekre terelheti a figyelmet, amik az ország kormányzása szempontjából érdektelenek.
- Olyan színben tüntetne fel ellenzéki politikusokat, mintha lényeges volna személyük, pozíciójuk.
És ezek mind jogos és indokolható szempontok.
Tehát én addig is elhiszem energiájával és idejével jól gazdálkodó miniszterelnökünknek, hogy ez a jelentéktelen Keleti ebben a lényegtelen kérdésben semmivel sem tudná jobban bizonyítani egy nyilvános vita során a megfigyelési műbalhé megalapozatlanságát, mint eddig tette.
Minek ezen annyit vitatkozni? A fideszesek hazudtak - megbuktak. Haladjunk.
Az tetszett Önnek, igaz, kedves F.B.I. doktor? A látszat. Amikor csak az kérdezhet, akit ő felszólít. Amikor az újságíró csak egyet kérdezhet, nincs visszakérdezés.