Most hogy már egy pár hónapja olvasom ezt a Topic-ot úgy gondoltam, hogy én is írok valamit. Szóval amit Gangstarr nem igazán hírdet az az, hogy van már egy squad ahol szívesen látunk mindenkit. A sqd neve: Bravehearts. Ha csatlakozni szeretnél akkor írj nekem vagy a Gangstarr-nak ICQ-n.
Az enyém:34912184
Emberek! A squadomban megszűnt az európai divizió, így megint freelancer lettem...:( sebaj, a többi európai exmember már csinált is újat, =x= néven...
Hamarosan több infoval is tudok majd szolgálni.
En eddig DF-eztem, a R6-et most probalom ki.
DF-ben a cooperative a kedvencem. Ha elegen oszvegyulunk, valaki csinalhatna servert es a direkt IP cimen egesz gyors, igy a hataron belul.
Sajna ahhoz, hogy squadba alljak keves idom van :(
mail:bggy_@hotmail.com
Úgy tűnik , régen nem szóltam már..(mellesleg Thiz voltam régen)
Szóval ahogy a névből is kiderülhet, van egy squad, amelyik befogadott.
és ennek a squadnak csináltunk egy magyar részt, ahol már ketten vagyunk.
Mindenki welcome, ha esetleg van ICQ, email, stb. akkor bővebben is megbeszélhetjük a próbajáték időpontját.
A DF 2 tényleg nagyon jó lesz: új fegyverek, multiplayer játék közben fegyverváltás (egy "fegyverszobában"), valószínűleg nem lesz benne 3d-gyorsítás, mert összeférhetetlennek találják a voxel engine-nel. Ellenben lesznek _nagy_távolságú killek (ahogy eddig is), a voxelengine-nek köszönhetően (egyszerre be lehet látni az egész pályát). A RB6, és tsai. is jók, mert az épületharcokat jól szimulálják.
ennyi