12100 db Magyar midim van előadónként kategorizálva. Mind feliratos. Slágerek és mulatósok külön csoportban. Csere nem érdekel legalább csekély valami visszajön a rengeteg befektetésemből ! Ugyan is abbahagytam a zenélést. Nem 1000ft/ db ra kell gondolni ! :)
De 50 fillérért sem adom!Külön sem válogatom. Roland, Yamaha Korg szintikre vannak beállítva. Ha valakit érdekel a gyűjtemény írjon ide : hondagy6@gmail.com
Hali!
Ha valakinek esetleg netalántán megvan a Keresztapa c. film Lovetheme c. számának zongorás verziója .MID-ben, az plz. küldje el nekem! (végülis a kotta miatt kéne, sz'al ha valakinek megvan a kottája, az is jó lenne)
csá
A regebben vasarolt SB16-os kartyakhoz adtak egy angol gyerekdalokat tartalmazo karaoke-feleseg CD-t. Old McDonalds had a farm, Twinkle, twinkle little star es hasonlo dalok voltak rajta, kepekkel es highlight-os szoveg kiirassal lehetett enekelni a zenbevel szinkronban.
Akinek meg van ez a CD, nagyon kerem irjon nekem a szucsi@rmki.kfki.hu cimre, mert a gyerekeimnek nagyon szeretnem megszerezni.
Udvozletem.
Az altalad kert dalocska megvan par verzioban, szivesen odaadom/elkuldom, jelentkezz ha meg erdekel. Esetleg magyar midi dalokra mindenemet elcserelnem
Udvozletem.
Ay altalad kert dalocska megvan par verzioban, szivesen odaadom/elkuldom, jelentkezz ha meg erdekel. Esetleg magyar midi dalokra mindenemet elcserelem :)