meg is van milyen főfékhenger kellene az autóhoz (171611019N).
De.
Van olcsóbb is, más cikkszámmal, ugyanolyan paraméterekkel, pl passathoz, golfhoz, stb (321611019D)...
Kérdés mit jelent ez: rhd; 20,64-16/14 (az tiszta, hogy jobbkormányos, meg hogy 20,64mm az átmérője, de mi az a 16/14???)
Az a gáz, hogy nem tudom szemrevételezni őket mert netről rendelek.
Tehát megvan honnan veszem, csak az a kérdés, melyiket.
Tudom Olcsó János vagyok :-). De kb 130 tétel megvásárlásánál nem mindegy, hogy 7000 vagy 3500 Ft az ára valaminek. Aztán meg szívok, mert nem jó a rendelt alkatrész :-).
Már most több mint 260e Ft rendelendőnél járok, és ebben a szállítás nincsen benne...
Így is eléggé ferde szemmel tekint rám az Asszony :-).
2008 as S mercedes 320 cdi hez kellene jobb első lámpa kanyarkövető bixenon, első lökhárito rácsokkal vagy azok nélkül jobbos ködlámpa. jobb oldali dob betét első fele aki tudna jelezzen kérem
keresek egy szervópumpát egy Jeep Grand cherokee-hoz. ha valaki tud, vagy ismer egy bontót ahol fellelhető ilyesmi és jelezné nekem akkor nagyon megköszönném: 'n'
Keresek vw.golf3 2.0 16v-hez leőmlőt dellortohoz ha valaki tud egyet vagy ismer valakitm aki legyártaná reális áron kérem jelezze.hege02@invitel.hu-email cimre vagy 0620-3939-331.
4 Alufelni 4 alig használt nyári gumival + 2 alig használt téli gumi. Műszakilag jó állapotú. (Új autóba lett beszámítva, azért lett kivonva.) Ára:80.000Ft. Ha valakit érdekel, küldjön mailt
Nekem van egy Golf 1.8 GT (nem GTI) benzinpumpám, ha az jó (90 vagy 91 -es évjárat, asszem).
Ezzel szemben pedig keresek T3 (kocka) Transporterre kocka-lámpákat és a hozzávaló műanyag rácsot. Ha ilyene van valakinek a Transporterén és szeretne némi kp-hoz jutni, akkor cseréljünk! Adok érte kerek-lámpát + némi kp-t. Még ki is cserélem (10 perc).
1500 Diesel Volkswagen motort keresek!
Motorszám: CK
(de ez nem anníyira fontos, de jó lenne ha egyezne)
Bp. környékiek előnyben!!!!
Készpénzzel fizetek, feltételem, hogy a motort ki tudjam próbálni! !!!!!!!!!!
E-mail: sirkan@vipmail.hu
Minél hamarabb jelentkezzen akinek van mert sürgős.
Tud valaki segíteni nekem Volkswagen alkatrész ügyében?
Egy 1.8-as GTI GOLFhoz ('84-es évjárat) keresek elektromos, külső AC pumpát!
A bontókban sehol sincs -vagy csak letagadják, mert nagyon ritka és nekik kell- újat pedig nem szeretnék venni, mert 65.000Ft és nincs szivem ennyit kiadni egy kis vacakért.
Megköszönném, ha tudnátok segíteni!