Keresés

Részletes keresés

iselmo Creative Commons License 1999.05.12 0 0 46
Figyeljetek !
Én minden nap az autóban több órát hallgatom a rádiót, több állomást is..
Nem tudom, Előd mekkora sztár, de én a balhé előtt még sose hallottam róla. Mondjatok már néhány nótát, amit esetleg hallhattam...
eomer Creative Commons License 1999.05.12 0 0 45
Kedves Hókuszpók!

Az vitathatatlan, hogy Császár Előd itt és most sztár. Ezen mondjuk nem csodálkozom, mert ahol egy Szikora Róbert sztár tudott lenni, ott egy Császár Előd is lehet az. Arról viszont, hogy milyen előadói képességei vannak, mennyire jó zenész, majd az utókor dönt. Ha még húsz, harminc év múlva is játszák a dalait, ha még akkori is toplistás tud lenni, akkor elhiszem, hogy jó zenész és jó előadó. Addig azonban kénytelen vagyok a saját szememnek, fülemnek hinni. Az pedig - sajna - nem téged igazol.

Előzmény: Hókuszpók (42)
tigger Creative Commons License 1999.05.12 0 0 44
Sorry, de tigger és utas2 nem ugyanaz!
Előzmény: Hókuszpók (42)
nyman Creative Commons License 1999.05.12 0 0 43
OFF
Lehet, hogy mar ez az otlet volt. Nincs kedve valakinek egy egyszeru tiltakozo site-ot osszehozni valami kulfoldi(!)(magyarrol leszedik, meg csak 5-6 megat adnak) ingyenes szolgatanal (pl xoom.com). Egy csomo szubjektiv anyagok, cikkeket, fenykepeket ossze lehetne gyujteni. Ingyenes e-mail is regisztralhato valahol, ahova a tobbiek elkuldhetnek az elkeszitett oldalakat, amiket csak fel kellene rakni.
ON
Hókuszpók Creative Commons License 1999.05.11 0 0 42
Utas2

Hogy lehet az , hogy a politikai rovatban egész értelmes megnyilvánulásaid vannak ?
Értesz te valamit a zenéhez 30 éves jogász létedre?
...........
Akkor meg ???

Én rengeteget dolgoztam ( és még fogok is )vele. Nem elég , hogy jól énekel, de jár énektanárhoz is , hogy tovább képezze a hangját!!! Hidd el , ez ritka ebben a szakmában. Sok énekessel volt már dolgom, aki sztár lett , de egy sem járt énektanárnőhöz, mert " én olyan kurva jó vagyok, hogy ezt már nem lehet fokozni..." mondták. ( Szerintem szégyeltek beülni az " iskolapadba ", mert beképzelt , öntelt sztárok voltak )Had ne írjam le a nevüket , mára már sehol sincsenek.

Előd előadói képességéről meg nem is érdemes vitatkozni. Egy sima, töküres színpados ( zenészek nélkül , egyedül, úgy hogy csak a mikrofon él ) is megőrjíti a közönséget . Egyszer azért majd nézd meg...

tigger ( aki szerintem ugyanaz )

JÓ A HANGJA !!! És még fejlődik is...

A nevem : Hókuszpók a szakma nagy öregje aki még mindíg verhetetlen !!!

Ui: Mondtam már , ezt a szakmát önbizalom nélkül nem lehet csinálni. :-)))))))

tigger Creative Commons License 1999.05.11 0 0 41
Azt, hogy jó hangja van, senki sem állította, viszont fájó szívvel el kell ismerni, hogy itt MO-on sztár. A rajongóinak az összetétele nyilván nem kétséges, de a dalai listavezetők voltak! Szerintem is abszolút tehetségtelen, aki SEHOL külföldön nem jutna túl a hangfal mozgató státuszon szigorúan csukott szájjal!
Előzmény: Utas2 (40)
Utas2 Creative Commons License 1999.05.11 0 0 40
Ki állította azt, hogy jó hangja van a faszinak??????!!!!!!
Még normálisan artikulálni sem képes!

Hallottatok már valakit ÉNEKELNI???? Na akkor ne beszéljetek erről a szerencsétlen kis köcsögről, mint "énekes sztár".

Semmi köze egymáshoz a két dolognak.

tigger Creative Commons License 1999.05.11 0 0 39
Mégiscsak szégyen egy ilyen őrülttel ennyit foglalkozni, hiszen már az is egy szegénységi bizonyitvány, hogy egy ilyen tehetségtelen senki ilyen sztár tud lenni Magyaro-on. Amúgy remélem, sőt biztos vagyok benne, hogy az általa megölt fiatal rendőrhöz írt dal aranylemez lesz, ami viszont azt bizonyítja, hogy szerencsére ennek a zseninek még lelkiismerete sincs.
GURG Creative Commons License 1999.05.10 0 0 38
ez a kis kocsognek azert megy ilyen konnyen, mert az apuka egy eleg nagy halacska tele loverrel, amugy kb. 3 hete lattam a Warner-nal rohoreszni a portassal, legszivesebben agyonutottem volna ezt a tejfeleskepu szerencsetlen flotast.....mellesleg a karambol utan az RTL Klubon ott nyaltak a segget, ja, van penz a fiuban
Előzmény: Clinton (1)
Hókuszpók Creative Commons License 1999.05.10 0 0 37
Most megy ElŐD A Z+ -on !
Nagyon nagy vita lesz már megint !

Pedig mondtam neki , hogy vegyen fel sapkát....

Venyerin Creative Commons License 1999.05.10 0 0 36
Nem, az azt jelenti, hogy éppen epilepsziás / asztmás / allergiás rohama volt... Ezekkel meg mégse dughassák rács mögé, mer svájcba van a spéciális professzor és szakorvosi ócsó tengetője...
Előzmény: azfix (27)
Utas2 Creative Commons License 1999.05.10 0 0 35
Négy láb jó, két láb rossz, rossz....
Előzmény: csutak (31)
eomer Creative Commons License 1999.05.10 0 0 34
Ennek én is örülök. És kíváncsian várom a halálos közúti baleset okozása miatt ellene indított eljárás eredményét. És, ha kétséget kizáróan bebizonyosodik a bűnössége akkor vasat rá és kőbányába vele. Addig viszont minden fikázásért kár. Értelmetlen, mert nincsenek érdemi információink...

na, üdv
eomer

Előzmény: azfix (27)
decibel Creative Commons License 1999.05.10 0 0 33
Ma reggel a 10 éves fiamat egy kb. 18-20 éves gyerek versenykerékpárral elütötte a zebrán. A fiamat az autós átengedte volna, hiszen állt, de a bicajos továbbment az autós mellett és nekiment a gyerekemnek. Nem sajnálkozott, bocsánatot kért, számbavette, hol hibázott, hanem a gyereket szidta, miért tekingetett balra, meg jobbra a zebra szélén.
Olyan igazi Elődke volt. Szuper bringa, sport szerelés, bukósisak, csak éppen az emberiesség hiányzott belőle. Nem csodálkoznék, ha a srác látta volna Elődke parádés szerepléseit a TV-ben, hiszen ezt a mentalitást tanulnia kellett valahol.
Tg Creative Commons License 1999.05.10 0 0 32
Tony és a többiek,
a másik kollégával majd konzultálok, eppen meghalni sincs időm, de azért nem kéne mindegyik jogászt helyből fikázni. Lassan annyian vagyunk mint az oroszok, de nagy része becsületes. Van pár gengszter,de kevés szakmában nincs.
Ajánlom Arany J. Fülemüle c. versét olvasásra egyébként.
Előzmény: Tony (30)
csutak Creative Commons License 1999.05.09 0 0 31
Orwellnek lett igaza: az egyenlők között vannak egyenlőbbek.
Ha jól vettem ki a sajtóból, akkor nem a drogozásért indult eljárás ellene. Tehát egy bűncselekményt összevonni egy tőle független vétséggel (közúti baleset gondatlan okozása) IMHO a jog megerőszakolása. Egyet kell értenem azzal, aki feltételezi az ügyész kilóra történő megvásárlását.
:-(((((
Tony Creative Commons License 1999.05.08 0 0 30
Ebből is látszik,hogy milyen haloványan pocsék,gyenge,a Magyar jogász társadalom,beleértve a jog alkotást is.Nem ártana végre a mocskot is takarítani.Az alvilágnak persze szabad......Csinálják is......egészen addig..... amig annyira be nem gurul a polgári társadalom,hogy átalakúl és maga tesz rendet.A jogászokat arra kötélezném,hogy védjék meg 95-előtt szerzett diplomájukat,ne akarjanak a polgárok zsebére percek alatt meggazdagodni. Egyszóval lehet,hogy elmegyek igazság tevő-nek.........
Munchausen Creative Commons License 1999.05.08 0 0 29
Na persze azzal, hogy nem volt veszélyes a társadalomra, nem értek egyet, egy kis páréves pihenőt kiutalnék neki...
Munchausen Creative Commons License 1999.05.08 0 0 28
Ez izgalmas lenne, de szerintem az egész vita értelmetlen, mert Elődke ha bűnös volt, akkor fizetni fog, ha nem is úgy ahogy ő gondolja...

Végső soron mi történt?
... volt és ezzel megölt egy embert.
Szerintem bizzuk a dolgot az áldozatra, ne félj elintézi. ;-)

Előzmény: Xeldor_C (26)
azfix Creative Commons License 1999.05.07 0 0 27
Az annyit jelent, hogy beszámítható volt. Ennek örülök.
Előzmény: eomer (20)
Xeldor_C Creative Commons License 1999.05.07 0 0 26
Sziasztok!

Előd először állította, hogy soha életében nem drogozott.
Később azt vallotta, hogy hónapokkal azelőtt kipróbálta, majd a vizsgálat eredménye után módosult a vallomás 1-2 hétre.
Szánalmas, hogy ő mennyire bánja, még lemezt is adott ki. (kíváncsi lennék, mi lesz annak a bevételével?)

A független magyar bíróság ítéletével egyetértek, ha az ítélethez hozzáteszik azt is, hogy Előd jogdíjai és minden ezutáni bevétele 10%-ban vándoroljon a rendőr barátnőjéhez és családjához, a maradék 90% pedig rendőrségi alapítványba. Ja igen és Előd egymaga tartson egy koncertet valamelyik pinceklubban, ahol csak szolgálaton kívüli rendőrök vannak...
Utána tényleg sajnálhatja...

Üdv:

Xeldor-C

eccpecckimehecc Creative Commons License 1999.05.06 0 0 25
elődke mgérett már egy jó kis hátsón billentésre.
attól mert valaki képes 200-al száguldozni és közben jól belövi magát még nem biztos, hogy nagyfiú.
pénzzel mindent ellehet intézni, ha meg bezárnák pár hónapon belül úgy is kivakarnák a hüvösről amikor elcsitul az ügy. sajnos ez egy eleve lejátszott dolog volt, de röhögnék egy jót ha most a rendőrök szép csendben kilapítanák elődkét egy jól karbantartott járörkocsival az éjszaka közepén.
féreg6 Creative Commons License 1999.05.06 0 0 24
"Drukkolok Neki, hogy kapjon egy jó beutalót egy 20 személyes cellába és még sok szép évet töltsön ott."
Én is. Ott szívhat, és nem csak füvet.
Előzmény: decibel (22)
féreg6 Creative Commons License 1999.05.06 0 0 23
Micu!

Te kérsz objektivitást? Mikor énekelt CSE össze százmilliókat? Egyébként naponta kökném szembe magam, ha futni hagynám pár millióért, még akkor is ha filléreken élő közalkalmazott lennék (bár nem tudom, hogy egy bírói testületben ki él fillérekből). Ha meg az én (feltételezett) 13 éves lányom az eset előtt szerelmes leveleket irogatott volna neki, utána már biztos nem tenné, és a képeit is leszedné a falról. Egy 13 éves is felfogja, ha valaki gyilkos. Márpedig tőlem más jelzőt úgy sem hallana róla.

Előzmény: Micu (13)
decibel Creative Commons License 1999.05.06 0 0 22
Az Elod korábban heherészve büszkélkedett a riportereknek, hogy O milyen vagány gyerek, milyen gyorsan és szabálytalanul szeret vezetni és már vagy 5 autót tört össze. Kíváncsi vagyok, hogy ez alapján ha nem is szándékos emberölést, de valami jó szaftosat sikerül-e Elodkének megcsípni. Drukkolok Neki, hogy kapjon egy jó beutalót egy 20 személyes cellába és még sok szép évet töltsön ott. Remélem a börtönorök elég szolidárisak lesznek a rendorökkel, ennek megfeleloen tudják majd, hova kell Elodkét bezárni.
Jobb a jobb Creative Commons License 1999.05.06 0 0 21
Paprita: madarat tolláról, embert barátjáról...
eomer Creative Commons License 1999.05.06 0 0 20
Csak a pontosítás végett: A rendőrség és az Ügyészség vizsgálatai megállapították, hogy Császár Előd a baleset időpontjában "tutira" nem volt beszívva. A balesettel kapcsolatban pedig még nem született meg az ítélet.
Előzmény: martin (17)
Paprita Creative Commons License 1999.05.06 0 0 19
Jobb a Jobb!

Ilyen ingerülten nyilatkozni!?
Egy egészen mindennapi üggyel állunk szemben. CS.E. megúszta a dolog füves részét, majd meglátjuk, hogy mi lesz a közlekedési résszel. Annak örülj, hogy pár hete jól letartóztatták azt az öt középiskolást akik szívtak . Börtönbe a gengszterekkel!! :-((((
Az elődről meg szállj le! Nagyon kedves kollégám. Ő vokálozott nálam a csovi-csovi albumom felvételein!

Puszika drága!

Előzmény: Jobb a jobb (18)
Jobb a jobb Creative Commons License 1999.05.06 0 0 18
Ez a szemétláda császár előd körömpiszoknak nem lett volna méltő a meggyilkolt rendőr körme alá! Szomorú, hogy ilyen figurák, akikkel a társadalom kitörölheti a seggét, büntetlenek maradnak! Szégyellje magát a "független" magyar bíróság! Szégyen!!!
martin Creative Commons License 1999.05.06 0 0 17
Micu!
Egy haverom szerint, ha megint 16 éves lenne, meg lány, meg hülye is, akkor se értené, hogy Elődke hogy a francba ússza meg ezt ennyivel. Megölt egy embert, tutira be volt szívva (ami önmagában még nem baj, csakhogy akkor normális ember nem ül volán mögé -ergo ez a faszi (?) nem normális).
Elődnek meg csak azt üzenjük, hogy nevetséges és szánalomra sem méltó. gutbáj!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!