Keresés

Részletes keresés

ss-1 scud Creative Commons License 2002.03.27 0 0 3
Azt hallottam a minap, hogy a Hallgatói Önkormányzatok a politikusokhoz hasonló hatalmi harcokat vívnak egymással. Rabolják is rendesen a forrásokat, csakúgy, mint a nagyok.Jó tudni, hogy az egyetemek termelik az utánpótlást. scud Nyitottam egy topicot, hogy megtudjam, mi az igazság. Elég durva esetet hallottam egy kollégiumi elhelyezés kapcsán: zsebbe kértek pénzt egy egyetemistától. Létezhet ilyen? Egyáltalán, mi az istenre való a hallgatói önkormányzat? - ugye ennek a rövidítése a HÖK..? Ki ellenőrzi őket? Ellenőrzi őket valaki? Szeretnék tisztán látni! Idén jelentkeztem ... egyetemre - le se írom, hogy hova- és aggódom, hogy amiket hallok, az igaz.
lutyo Creative Commons License 1999.05.04 0 0 2
Érdekes, hogy néhány pájázatot csak utolsó pillanatban biggyesztenek ki, szerintem akkor, mikor már maguk között nem tudják elosztani. Mindenki, aki valamilyen szennyes dologba üti az orrát, teljesen szennyes lesz, ezt mindenki tudja. Egyáltalán miért panaszkodunk? Mi választunk, nem? Ha nem választanánk, talán valamilyen más vezető szervet lehetne összekovácsolni. De erre azt hiszem nem fog soha sor kerülni, mert aki egyszer megérezte a HATALOM bűzét, már nem tud tőle szabadulni, s mindent megtesz, hogy minél hosszabb ideig megmaradjon valamilyen pozicióban, így hát köszönet a borsnak.
vackor Creative Commons License 1999.04.30 0 0 1
nemtom, mennyit akasztanak le, de biztos abbol mennek hawaiira suttetni a hasukat......basszus...es jokat rohognek rajtunk.
CICA Creative Commons License 1999.04.29 0 0 0
hihi.. a plakátot lehet papára-mamára fogni, akik a munkahelyen nyomják agyba-főbe pici fiuk színes képeit....:))))
én is ezt csinálnááám.... :)))
dj avez Creative Commons License 1999.04.29 0 0 topiknyitó
Színes plakátok, tonnaszámra másolt és szarabnál-szarabb szarólapok....
Kb. így fest egy ELTE-s hök választás.
De ha már ide jutottunk, mongya mán el vki, miből fizették a jelöltek
ezt a sok szemetet? És egyaltalán mennyit akasztanak le a hökösök a hallgatók képviseletének nevében? He?
Várom a választ!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!