Keresés

Részletes keresés

cilinderalapitvany Creative Commons License 2011.08.23 0 0 13

Családias Diákszálló

A XI. kerületben a Fehérvári út és a Hengermalom utca sarkán, villamosmegállónál van 20 férőhelyes diákszállónk. A 2 és 4 ágyas szobákban WC és zuhanyozó van. Közös konyha, étkező, mosógép és szárító helyiség internet áll a lakók rendelkezésére. A tágas és világos közösségi tér, alkalmas kézműves, rajzos, táncos és fotós feladatok gyakorlására.

A bérleti díj 30 000.- Ft,  kaució15 000.- Ft

Információ: Barta Márta tel.: 06-20-333-48-44  cilinder.alapitvany@gmail.com, cilindersz@t-online.hu

iLane Creative Commons License 1999.04.29 0 0 12
Egyebkent meg www.magellan.net
iLane Creative Commons License 1999.04.29 0 0 10
A kulcsszo egyertelmuen: Hostelling International. Kell venned valamelyik Expressz irodaban egy HI kartyat (800 HUF) utana az egesz vilagon welcommed vagy a HI szallasokon. En Franciaorszagban voltam jonehany helyen es igen jo tapasztalataim voltak. Keress ra a Hostelling International-ra, de a francia oldalrol is van link. (www.fuaj.org) Az arak Franciaorszagban 2-5e HUF korul voltak, ami ott igen olcsonak szamit, szerintem mashol is az atlag szinthez kepest joval olcsobbak.

Ja, es erdemes elore foglalni helyet, mert nyaron nagy tomeg szokott lenni...

Mackó Creative Commons License 1999.04.29 0 0 7
Itt is elmondom (pedig nem is fizetnek érte, baszus),
hogy egy Lonely Planet vagy Let's Go! c. utikönyv tartalmazza a keresett infókat. Sőt, még egy csomó más hasznosat is. Alap angol tudással megérthető. A Vista kerengőjében, lenn kaphatók ilyen könyvek dögivel meg a Párizsi udvarban is van egy lyó bolt.

Lyókedvet!
Mackó

gezah Creative Commons License 1999.04.29 0 0 6
Egy kicsit elkanyarodtunk a tematol.

Visszaterve a nyitokerdesre.
Senkit nem erdekel a tema? Es nincs is semmilyen tapasztalata ezugyben???!!!

hrichard Creative Commons License 1999.04.28 0 0 5
Csurkát bíztosan.
Nálunk a csere üdülések jöttek be.
Bíztos , hogy jól bának velünk mert ők is jól szeretnék érezni magukat Magyarországon.
Előzmény: gezah (4)
gezah Creative Commons License 1999.04.28 0 0 4
hrichard!
Olcsó húsnak híg a leve. Hát még ennek. Itt még hús sincs.

Egyébként az érdeklődési területemen kívül esik. De ha valakit érdekel ;)?!

Lou Creative Commons License 1999.04.28 0 0 3
Üdv az új topicnak !
Engem is érdekelne szállás külföldön. Nyáron Dániába mennénk, Odense-be, és valami olcsó hely kellene a közelben. Tudtok valamit ? Camping is jó lenne. Köszi !
hrichard Creative Commons License 1999.04.28 0 0 2
Állítólag most Albániában olcsón lehet nyaralni.Én vagyok egy nullás.
Előzmény: gezah (1)
gezah Creative Commons License 1999.04.28 0 0 1
Mielőtt kiesnék az 50-ből, gyorsan megjegyzem, még Berlin is érdekel.
gezah Creative Commons License 1999.04.28 0 0 0
Ha lehet, akkor árat is jelöljetek meg.
Akár csak kb. is!
gezah Creative Commons License 1999.04.28 0 0 topiknyitó
Amint a címe is jelzi, ki milyen külföldi, megbízható diákszállást ismer/tud? Ez lehet akár magánháznál, de szállón, kollégiumban is. a lényeg Európában legyen.
A hely számomra Lengyelország, Prága, Velence. De gondolom ez mást is érdekel, így bármilyen ötlet jöhet!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!