Keresés

Részletes keresés

'Rpee Creative Commons License 2013.02.03 0 0 254

...............És több mint 9 év után, itt az új hozzászólás:

-----------------------------

Csekkold a csatornám!

http://www.youtube.com/user/softsynthportal?hl=en

Lackó-ó-ó Creative Commons License 2004.11.30 0 0 253
...lennék kíváncsi ha esetleg segítenétek ebben kösz
Lackó-ó-ó Creative Commons License 2004.11.30 0 0 252

Szeva mindenki!

Némi felvilágosítás reményében néztem be ide, gondolom ti a Zelektronikus Tánczene széles skáláját ismeritek úgy mint műfaj/előadó/kiadó/blabla.
Szóval ami a lényeg a lényeg nem nagyon voltam eddig oda a techno muzsikáért mert buta és egyszerű emberek zenéjének tartottam, többnyire a Progit meg a Breakbeatet részesítettem előnyben, na meg a kettő összemosása nr1. na de mostanában hallottam egy pár "Intelligens-Techno" mixet, és igencsak megfogott az összetettsége és igényessége... szóval néhány ilyen zenével foglalkozó faszika nevére, esetleg konkrét számok címeire... kösszi.

Minden jó ha Joe a vége:-)

Nocturnal Creative Commons License 2004.07.08 0 0 251

Egész korrekt kis oldalnak tűnik. Némi késéssel ugye tudomást vettem róla ;)

Ha már elektronikus zenék és oldalak, akkor

http://www.protonradio.com/ :)

Előzmény: _Bondi (250)
_Bondi Creative Commons License 2003.12.30 0 0 250
Giana Brotherz

Phat & dark dnb for your face. >:-Đ

KataDavina Creative Commons License 2003.12.07 0 0 249
Sziasztok!!

Electro?Ígen?

Akkor idesüss,elektromos agyak:

ELECTRO BEATS

Ez az a műsor ,ami biztosan felvillanyoz majd benneteket!
Engem már megcsapott ,mint áram!

Előre szeretném vetíteni számotokra,hogy személyesen Daniel Miller,a MUTE RECORDS elnöke reprezentálja majd nektek real media-ban legkedvesebb csilingeléseit!

Nocturnal Creative Commons License 2003.12.06 0 0 248
Kicsit (nagyon) reklám, de talán észreveszi valaki a topikot, vagy nem tudom, szóval aki WinMX-et használ, az letöltheti a
Vachdane - ParaRadio Promo Mix 2003-12.ogg
promóciós mixet, amely kizárólag promóciós célokat szolgál :)
Nocturnal Creative Commons License 2003.03.05 0 0 247
A lényeg az, hogy neked bejön. Az én elso zenéim is olyanok voltak, hogy hülyét kapott mindenki, aki meghallgatta oket, annyira szörnyure sikerültek. Szó szerint fülsértoek voltak. Nem csupán stílusában, de megvalósításában is pocsékak voltak. Aztán telt-múlt az ido, és megtanultam, hogy hogyan kell önmegvalósítani... és azóta egyre inkább "büszke" vagyok arra, amit csinálok. Már amikor csinálok, mert most már vagy két hónapja nem is zenéltem. De egyszer csak rámjön :)) és akkor majd pár napig megint a zenéé lesz a világ.
Előzmény: WvAbR (245)
Nocturnal Creative Commons License 2003.03.05 0 0 246
Hát... nem tudom. Szeretem a dnb-t :)
Mondjuk én az éjszakát a fülledt vagy forró, kellemes, erotikus oldaláról ragadom meg... ha már választani kell :)
Előzmény: _Bondi (244)
WvAbR Creative Commons License 2003.01.15 0 0 245
Igen arra az albumra gondoltam Nocturnal!
Én mostanság kezdtem el zenéket bütykölgetni Techno e-Jay vel.De nem hiszem ,hogy rajtam meg pár emberkén kívül tetszene bárkinek is...:)Végül is a lényeg az,hogy nekem bejön!Nem sokára összejön egy albumra való:))Kiírom magamnak s mondhatom ilyet is csináltam:))))i love mjúziks!
_Bondi Creative Commons License 2003.01.15 0 0 244
Én meg ilyen Nokturnal-t ismerek. :)
Előzmény: Nocturnal (243)
Nocturnal Creative Commons License 2003.01.08 0 0 243
Jutasi kellemes, igen, bár még csak egyszer-kétszer hallottam. Kizárólag a szombat (?) esti műsorához a Klubrádión van valami közöm, akkor meg épp Tomahawk játszott.

Danny Howells? Egyetlen száma, amit ismerek és szeretek, az a KinkyFunk (he-he, meg KinkyFunk-ot is bírom, de az már egy másik tészta :)). Na. A Nocturnal Frequencies-re gondolsz? Nagyon nagy a hasonlóság, már ha az értelmét vesszük a dolgoknak: az én zenéim éjszaka születnek, és legtöbbször olyan elvarázsolt, nedves éjszakai hatásuk van. (Mint pl egy esti zápor után a fülledt nyári éjszakában...) És ezenfelül elég éjszakai teremtés vagyok, szeretem az éjszakát és mindent, ami éjszaka történik ;o))

Karányi. Innen az Indexről (mp3.index.hu) leszedtem három demóját, és meghallgattam. Finoman szólva tetszett! Szóval nagyon bejött...

Tegnap éppen Keyser & Shuriken-t hallgattam egyébként... és tetszett :)

Előzmény: WvAbR (242)
WvAbR Creative Commons License 2003.01.06 0 0 242
Még nem sikerült hallanom tőle alkotást,csak egy haver említette!Neki bejött!Kb.:oyannak tudom elképzelni mint pl.:Jutasi Tamás
A Nocturnal név Danny Howells-től ered?:)))
Előzmény: Nocturnal (241)
Nocturnal Creative Commons License 2002.12.17 0 0 241
Tegnap hallgattam meg a Minus 8 fellépését a Bomb The Jazz-en. Illetve csak az első két órát.
Idáig is tudtam, hogy szeretem a jazz-t, és hogy az elektronikában nagyon finoman, édeskésen tud megjelenni, de ez most nagyon jólesett...
Köszönöm, tilos! :)
Nocturnal Creative Commons License 2002.12.12 0 0 240
Szia wvabr!

Nem sokat. Egyszer jártam az Underground Records honlapján, és ottan volt szerencsém belehallgatni a Dallam című számába. Ezen felül nem. Te szereted? Mi van meg tőle? Mi tetszik nagyon?

Na, leszek kreatívabb is, most viszont megyek :)
Szia!

Előzmény: WvAbR (238)
WvAbR Creative Commons License 2002.12.11 0 0 239
csumbagramba
;DDD
Előzmény: WvAbR (238)
WvAbR Creative Commons License 2002.12.11 0 0 238
Úgy látom eléggé lapos itten a reakció....;D
Köszike a zeneajánlást!Karányi-ról(azt hiszem így írják)Hallottál már?
Előzmény: Nocturnal (237)
Nocturnal Creative Commons License 2002.12.06 0 0 237
Sziasztok!

Egyáltalán ha jár itt valaki... ;)
Ki az, akit ma leginkább kedveltek az elektronikus (tánc)zenék berkein belül? Talán volt már ilyen kérdés, de ahogy elnéztem, ez a topik eléggé el volt süllyedve, szóval két éven belül biztos nem...
Nekem - a Chi-seken túl - talán a black munkássága tetszik nagyon. Ez ugye egy kiadó, mégpedig elég sötét, "fekete" zenékkel :)) és nagyon tetszenek azok az alkotások, amik ezeken a fekete korongokon vannak. Bár most csak egy van meg, az is magyar - Eclectica: O'Spectra -, de egy másik megvan egy haveromnak, meg aztán hallottam másikat is... és nagyon tetszik a stílusuk. Szemben mondjuk a nagy tesó bedrockkal.
nektek?

holdkölyök Creative Commons License 2002.12.04 0 0 236
pontosan: néha.
lehet, hogy ma is megyek, egy haverommal, akinek a rewind elmaradása miatt vetettem fel, hogy menjen oda. mondjuk épp elkaptam valami szart...
hajón őrült hangulatú bulik szoktak lenni néha...inkább talán nyáron, akkor felszabadultabbak az emberek.
Előzmény: Nocturnal (235)
Nocturnal Creative Commons License 2002.12.04 0 0 235
Igen... igen-igen :))
Na jó, most kicsit túl pozitívan állok a Chi-hez, de lehet, hogy nem is... idáig még csak jót kaptam tőlük. Kíváncsi vagyok, e 4 hónap szépség után mikor jön az első csalódás?
Mindenesetre ma este szintén meglátogatom őket a hajón. Te jársz néha?
Előzmény: holdkölyök (234)
holdkölyök Creative Commons License 2002.12.04 0 0 234
jaja, leginkább azok, meg mondjuk dm, de az is hangszeres.

amúgy naga rendszeresen tol minimált, de olyan csendesebbet, chilleset, otthoni hallgatásra kiválót. személy szerint imádom nagát, kedvenc hazai dj-m. nem csak zenében, hanem hozzáállásban, stb.

Előzmény: Nocturnal (233)
Nocturnal Creative Commons License 2002.12.04 0 0 233
Szia Miluuu!

Igazad van :) ismerős az érzés. Mondjuk én személy szerint a techesebb dolgokat szeretem, amikben ugye hangszer alig (legtöbbször csak egy-két sejtelmes hang folyamatosan a háttérben), de sokszor még nekem is kevés.
Úgy fogalmaztam én ezt meg egy másik fórumon, hogy az elektronikus tánczenék túlságosan minimál-szerűek kezdenek lenni.
OFF.
Valaki lajcsit hallgat itt a fülesen, de tíz méterre is tisztán hallom. na így legyek kreatív :)))
ON.
Szóval nekem is megvan a magam baja. Viszont szerencsére megtaláltam a nekem valót, nézd meg, hátha neked is tetszik! Chi. Naga. tilos-hu - Ablak-a-dubra. Ha ezek nem mondanak semmit, majd írj e-mailt, mert nem akarok reklámfelület lenni. ;)

Egyébként jól látom, hogy itt az indexen zenében csak a rock és a pop nyomul? ;( A klasszikus zenét és a jazz-t imádom, utóbbi szerencsére mondjuk van. És ez a topik is hol el nem tűnt. Majdnem nyitottam egy tech-house topikot. De ez jobb :)
Ciao!

Előzmény: miluuu (224)
holdkölyök Creative Commons License 2002.07.08 0 0 232
volt valaki kecelen?
keyser Creative Commons License 2002.06.28 0 0 231
Bomb The Jazz - West Balkán, 2002. július 1., hétfõ, 21-03h. A belépés ingyenes!

Belgradeyard Sound System (Radio B 92, Belgrád)
Keyser & Shuriken (Crate Soul Brothers / Tilos Rádió)
Suhaid (Tilos Rádió) rezidens dj

A Belgradeyard Sound System dj formációt két éve alakította két fiatal belgrádi dj, Relja Bobić és Goran Simonoski, amikor közös élő rádióadást indítottak a legendás szerb Radio B 92 adónál (amely rádió adását, mint emlékezetes, a szerbiai bombázások idején a Tilos Rádió közvetítette). A rádióadás mind a mai napig a legfontosabb tevékenységük, amelyet Szerbián kívül jelenleg már Horvátországban és Szlovéniában is hallgatni lehet.

Havonta egyszer a Belgradeyard Sound System dj-i Soundscapes címmel saját estet rendeznek, ahová a világ valamennyi tájáról hívnak meg vendégeket. A dj csapat többek között olyan vendégekkel játszott már az idők során, mint DJ Shuriken, Jazzanova, DJ Vadim & Russian Percussion (Ninja Tune/Jazz Fudge), Matt Black (Coldcut) & Pirate TV crew, Four Tet (Domino), Tony Morley (Leaf), Manitoba (Leaf), Sofa Surfers (Klein), Dub Club crew (Flex). Az idei nyár során Magyarország mellett Ausztriában, Németországban és Olaszországban is fellépnek.

A BGYSS djk rendkívül sajátos zenei világot képviselnek, amely az absztrakt hip hoptól a free jazzig terjed. Shuriken szerint ők játszák a legkompromisszummentesebb zenét az egész régióban.

További infó: www.belgradeyard.co.yu

holdkölyök Creative Commons License 2001.11.13 0 0 230
esetleg az új adam freeland? (on tour)
Előzmény: holdkölyök (229)
holdkölyök Creative Commons License 2001.11.13 0 0 229
nincs meg valakinek az új anthony pappa? (choo choo records)
nickwarren Creative Commons License 2001.04.02 0 0 228
Bár ez a hozzászólás már közel egy éves, de azért reagálok rá.

Íme egy remek indok arra, hogy miért nem kell a fősodorban haladni. Ha egy picit kitenkintesz meglátod a mainstream oldalán azokat a zenéket amik tettszeni fognak és amiktől EGÉSZ este vigyorogni fogsz. Mindösszesen csak tenni kell érte valamit... A jó zene, a jó buli és a jó hangulat karnyújtásnyira van, csak nem szabad lustának lenni ;)

no kellemes további süllyedést (mármint a topicnak:)

grubi Creative Commons License 2000.07.03 0 0 227
csak a pontosság kedvéért: a 909-es az TR
Lekváros Funk Creative Commons License 2000.07.02 0 0 226
-Jájjj gyerekek!!Ne hagyjuk elsüllyedni ezt a Yo- kis topicot!!!!!!!! :-D
Előzmény: Lekváros Funk (225)
Lekváros Funk Creative Commons License 2000.04.10 0 0 225
Háj Miluuu!Na ezzel én is igy vagyok látod! Én is komázom a Budayee-t,meg én is nagy tekknóimádó vagyok.....Na mindegy minap ment a rádió,aztán hallom,hogy "Freeetáájm deejay budayee-val" Felcsillant a szemem,hogy fúdemijenYokis szett lesz itten hallható!Aztán mikorra mondták hogy ő nyomatja a muzsikát,bekapcsolom,azt aszittem rossz rádión vagyok,vagyhogy még mindig valami "deejay juniorr"("ibizaőrültvagyok,ibizaőrültvagyok...")
nyomYa a zenét!Hát oYan szinten gagyesz volt,hogy nem ismertem rá a Yo öreg Imi bácsira! -Gondoltam:
"hát ez lenne az igazi Techno érzés??"

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!