Néhányan elfogtok ítélni de ezek után nálunk tegnap este megtörtént a bekamerázás.
Nem érdekel , hogy erkölcsös vagy sem de ha rákényszerít az élet akkor megteszem az óvintézkedéseket.
Miből gondolják azt néhányan , hogy az ember akkor veszi igénybe ezeket a szolgáltatásokkat ha moziba , éterembe akar menni.Aki ezt teszik váljon egészségére.
Írta valaki , hogy ha nem egyezthető össze a munka és a gyerek és ha arra lenne pénzük , hogy hívjunk egy bébiszittert akkor nem is olyan fontos a munkánk.Nem tudom mi a jobb néha igénybe venni ilyen szolgáltatást vagy a gyereket bölcsibe adni.
Az egyik ismerősöm járt úgy ,hogy kiderült az ő gyerekét és még két másikat "enyhe" nyugtatóval láták el mert , hogy sokat sírtak.
Most ne írjátok , hogy aki rákényszerűl arra , hogy bölcsibe adja a gyerekét az minek vállalta mert az elég érdekes lenne.
ISTEN ÓVJA AZT AKI A GYEREKEIMRE KEZETEMEL!!!
Én nem éppen azt ostoroztam, hogy ne szüljön gyereket, hanem ha gyereket szül akkor azért a gyerek fontosabb legyen, mint egy mozi vagy egy vacsora a papával. A rákutató orvosno vagy a férje, pedig igenis döntse el, hogy a melója fontosabb, vagy egy gyerek felnevelése. Az hogy otthagyod a féléves gyerekedet egy idegennel, aki bármennyire szépen mosolyog, de bekamerázod a lakást, így nyugtatva magadat, hogy mindent megtettél a kölyök biztonsága érdekében, számomra elfogadhatatlan.
Azt hiszem agyonverném a kedves gyereksintért. Agyba-főbe. Nem nézném hova ütök. Úgy szednék ki a kezem közül. Aztán jöhetne a hirtelen felindulásból elkövetett... (ide vérmérséklet és képzelőerő szerint mindenki behelyettesíthet valamit.)
Mit tennél ez ellen ha elkerülhetetlen lenne egy bébiszitter felfogadása?
Ezekutan? Udvariasan kozolnem vele, hogy biztonsagban erezheti magat, mert a betorok ellen minden szobaban egy kamera mindent felvesz (ha igaz, ha nem (:-)).
Kham, errol nyithatsz egy masik topicot, hogy van e Professionalis, kepzett noknek "joga" anyasagra, vagy vice versa. Regen azert nem vettek fel a noket egyetemre, meg egy jo munka poziciora, mert mondtak hogy na majd ferjhezmegy, gyereke lesz es eldobja a kebzettseget...Most meg kritizaljuk pl. azt a rak-kutato orvosnot aki meg a 30-as eveiben akar egy gyereket, hogy azt nem lehet. Valasztania kell.
Persze azt se felejtsuek el hogy ezek a szornyusegek, habar tobb van beloluk,vagy legalabbis tobbrol tudunk, ez megsem az "atlag", hanem kirivo esetek. Ugyanakkor van az is hogy a szulok talalnak remek segitseget, akibol idovel csaladtag lesz.
Te hogy gondolod Kham?
Igen én is láttam, és teljesen elborzadtam, főleg azon hogy mindezt egy nagymama korú nő tette! Szerintem valami nem stimmelt az öreglánnyal, éppeszű ember ilyet nem tud tenni!!!
Ha az én gyerekemmel tette volna én ugyanúgy földhözvágom, megrángatom és megrugdosom!
Csak arra kell vigyázni kell nehogy a babysitter kamerákat, rejtsen el a TV-be, a kanapéba, vagy a sörnyitóba így akarván megtudni, hogy a szülok mit muvelnek a kölykökkel, ha a babysitter nincs ott:)
Ez a titkos kamerás baromság az amerikai feministakarrierista agymenésnek köszönheto. Szörnyu ha bárki a munkáját, vagy a személyes kényelmét, a gyereke élete elé helyezi.Ha a mama és a papa nem bíznak meg valakiben, akkor miért hagyják ott a gyereket vele? Ha valami szörnyuség éri a kölyköt, akkor majd jól beperelik, a gyerek meg legfeljebb dadogni fog, vagy mozgásmuvész lesz.
Bar nem lattam azt a programot amirol beszeltek a Magyar TV-n, a gyerek vigyazo durvasagarol, sajnos el tudom kepzelni, mert eleg sok mar verziojat lattam.
Az erre vonatkozo felelem annyira eltelt, hogy ma mar uj uzleti vonal nyilt meg erre, ahol a szulok berelhetnek (nem is kell megvenni ) kulonbozoe targyakat amiben titkos kamera van amivel megtudjak hogy mit is csinal a baby sitter mikor a szulok mar elmentek. Ez a camera lehet egy kitomott mackonak a szemeben, a falon egy kepkeretben, soksor a TV-ben, mert altalaban a babysitterek az elott toltik el az idejuket. Itt egy botrany utott ki a masik utan mikor a szulok lattak hogy mi tortenik. Az is volt hogy a babysitter es a baratja vadul szeretkeztek mialatt az eteto szekbe bekotozott gyerek remulten figyelte.
Ezekbol ma mar tobben ulnek bortonben, kiveve a hires Luise, az angol “au pair” aki halalra razta a rabizott kis gyereket, egy fiatal orvos hazasparnak a gyereket.
Szoval, sajnor igazak ezek a tortenetek.
De. Az is embertelen, aki bemutatja, meg aki megismétli... képzelem, ahogy a vágószobában kávé mellett keresik a tekercset: "Te, hol van a gyerekverős?
Ott a reklám mellett..."
Te brutális??Te egy gyengéd lélek vagy ahoz képest amit én tenék vele.Nem tudom mit szólna hozá ha én dobáltam volna őt úgy mint ő azt a szerencsétlen gyereket.
Szerintem te sajátkezüleg lőnéd le.
Még elalvás előtt is a hatása alatt voltam.Nekem egy 20 és egy 5 hónapos gyerekem van. Rögtön kijött belőlem az állat.
hát ha ez igaz volt, akkor naggggyon durva... én tátott szájjal néztem, közben a 3 éves öcsém ott játszott mellettem... Bazmeg, aki egy akkora kisgyerekkel így bánik azt gondolkodás nélkül lelövetném.
Én ha lehet kerülöm a ker. csatornák megtekintését,de hírműsort meg SOHA nem nézek rajtuk.
Na valyon miért?
Biztos azért, mert olyan korrektül tájékoztatnak.