Keresés

Részletes keresés

Váradi Március Creative Commons License 2010.11.02 0 0 846
Minden oké? Rég jártam itt.
Szilva2 Creative Commons License 2006.05.20 0 0 845
Az megnyugtat, ha elismerem, hogy télleg úgy emelgette a lábait fénykorában, ahogy senki más? Attól sajna a szasának még igaza van.
Előzmény: mammamija (843)
mammamija Creative Commons License 2006.05.19 0 0 843
Fogalmad nincs miről beszélsz, és hogy az általad luxusprostinak titulált művésznek mennyi munkája van abban, hogy az lett, aki.
Előzmény: Törölt nick (838)
Törölt nick Creative Commons License 2006.05.19 0 0 842
Nem beszélve arról, hogy kellő pénzért még egy meleg német herceghez is hozzáment. Felháborító ez a perszóna. (Mondjuk a Mónika is).
Szilva2 Creative Commons License 2006.05.16 0 0 841
fő a változatosság ;)
Előzmény: Törölt nick (840)
Szilva2 Creative Commons License 2006.05.16 0 0 839

Nálunk a párom nézi, valamiért nagyon szereti, pedig ha táncolnia kell(lene), kifutna a világból. A leszúrás mellesleg neki is tetszett, hát van ilyen. Lehet, hogy a műsor nem erről szól, de a vk-nak igaza volt, hogy senki sem panaszkodott arra, hogy mennyit dolgozott, és biztos ők is dolgoztak annyit. Mi a francnak vállalta el a műsort, ha utána panaszkodik. Márpedig csak ő panaszkodott.

Lehet, hogy fogom nézni, a Zsédákék nagyon profin nyomták, állatira tetszett! :) Ja, és a Czenéék is.

Szilva2 Creative Commons License 2006.05.16 0 0 837
Ez igaz, de nekem akkor is tetszett. Valszleg genya vagyok, hát nem baj. :)
Előzmény: Törölt nick (836)
Szilva2 Creative Commons License 2006.05.16 0 0 835
Viszont végre valaki beolvasott a Mónikának. hehe Spec nem néztem eddig, de ezt pont láttam, és nagyon tetszett! Ebbe az Iringóba meg szerelmeslett a fél ország. A Hajasnak nagy szerencséje, hogy őt osztották mellé, mert az meg egy tenyérbemászó ürge, szvsz az Iringó miatt most elnéző vagyok vele én is. Bár messze állok a szerelemtől, de nekem is nagyon szimpi a kiscsaj. :) De legjobban a tánc tetszik maga! Hát az egy gyönyörűség. Csak nem úgy, ahogy a Mónikának álcázott pinokkió előadja.
Előzmény: Váradi Március (833)
Váradi Március Creative Commons License 2006.05.14 0 0 833
De hát ez egy vacak műsor. Ráadásul Sthol Buci...........És még Majka is feltűnt!
Előzmény: Törölt nick (832)
Váradi Március Creative Commons License 2006.05.13 0 0 831
Nézi ezt a hülye Szombat esti gázt. Mit tegyek ?
Szilva2 Creative Commons License 2006.03.21 0 0 829

Gyerekek áruljátok már el, hogy van-e titkos fegyveretek (és az mi?) a gyerekszoba gyerek általi kiganézására? Egyszerűen nem tudom mit csináljak a lányommal. Jó, most beteg, mégsem ordíthatok vele, azt akkor sem szeretek, mikor egészséges.

De "tele van a padlásom teli hócipőkkel", hogy finom legyek...

Na de most komolyan, hát én sem voltam egy mintagyerek, erre pontosan emlékszem, de azért akkora kupleráj nem volt soha, meg mocsok, amit ez a gyerek lány létére fel bír halmozni, gyakorlatilag igen rövid idő alatt.

rocher Creative Commons License 2006.03.19 0 0 828
Nekünk is. Remélem beugrik egy télbúcsuztató sízés. Gyenge szezon volt, 4 nap:-(((
Előzmény: Szilva2 (827)
Szilva2 Creative Commons License 2006.03.19 0 0 827
Az most kimarad.
Előzmény: rocher (826)
rocher Creative Commons License 2006.03.19 0 0 826
Állandóan nézem;-) Jövő hétvégén is van: Buják kétnapos.
Előzmény: Szilva2 (825)
Szilva2 Creative Commons License 2006.03.19 0 0 825
Béla bácsinak lesz túratábora is, fent van a honlapján. Érdemes megnézni.
Előzmény: rocher (824)
rocher Creative Commons License 2006.03.19 0 0 824
Arról beszélek, hogy azért olcsóbb a szepezdi, mert Bélabá összeszed mindenféle támogatást. Pont múlt héten beszéltem vele, hogy menne az enyém is, árat még nem tud. A szaktáborok más tészta, ott a "szak"ot fizeted meg, nem a szállás+koszt+utazás miegymást. Most arra vagyok nagyon kíváncsi, mennyi lesz idén az uszótábor, mert 5-6 hét néz ki/fő:-(((
Előzmény: Szilva2 (823)
Szilva2 Creative Commons License 2006.03.19 0 0 823
Leányzó nem megy Szepezdre, csak a fiam, mint ifis. :) És az sokkal-sokkal olcsóbb, mint az alkotótábor.
Előzmény: rocher (822)
rocher Creative Commons License 2006.03.19 0 0 822

Ha a szepezdi táborra gondolsz, az azért olcsóbb, mert az alapítvány is be szokott szállni, meg mindenféle támogatásokat szednek össze.

Előzmény: Szilva2 (818)
Szilva2 Creative Commons License 2006.03.11 0 0 821
Úgy döntött a családi kupaktanács, hogy témához kapcsoltos érdemei elismerése végett benevezi a gyermeket. :)
Előzmény: kriszi (819)
Szilva2 Creative Commons License 2006.03.10 0 0 820
Az. Képzőművészkednek. Anyagok nagyrészét állják, igen tudom, ez drága. De azért vigyen is. Továbbá vigyen evőeszközöket, meg tányért, poharat/bögrét stb., mert az nincs. Szeretném elküldeni oda a jányt, de meg kell hányni-vetni. A csapat se lesz akármilyen.
Előzmény: kriszi (819)
kriszi Creative Commons License 2006.03.10 0 0 819

MI az, hoyg alkotótábor? valami képzőművész cuccos és állják a nyersanyagok árát is?

(És rossz hír, de a szaktáborok mindig jóval húzósabbak, mint a sima mezei táborok.)

Előzmény: Szilva2 (818)
Szilva2 Creative Commons License 2006.03.10 0 0 818

Nagy kérdés, körkérdés...

Egy hazai alkotó tábor, ami 11 napos, és 2 fix kaja van, ami konkrétan reggeli és estebéd, meg valami hideg napközbenre, azért sok-e az 50.000 pénz? Természetesen HUF-ban számolva. Nekem kissé soknak tűnik, főleg, ha összehasonlítom egy balatoni iskolai nyaralással, ami 25-nél még nem volt több sosem, kb ugyanennyi időre.

Tervezem a kölkök nyarát. :)

Túratáborozni is akarnak, meg másik túratáborozni is, meg sportolni, meg dolgozni, meg gólyatáborban mentorkodni, általános iskolaiban ifiskedni, és természetesen pihenni. Igaz, ez együtt a kettőnek, vegyesen ömlesztve. De akkor sem tudom, hogy hogy képzelik, hogy mindent ki tudunk fizetni.

Az itt felsoroltaknak még nem is tudom az árát.

Szilva2 Creative Commons License 2006.03.08 0 0 817
Ezek szerint nincs igazam, és örömmel látom, hogy mégis lehet levelezgetni. :) Csak azért gondoltam, hogy nem, mert a fiam alsós tannénije mesélte egyszer régen, hogy ő is levelezget a gyerekekkel, pedig igazából nem szabadna. De ha egyszer olyan édesek, hogy úgy adják be a papírokat (tényleg így volt, mutatta), hogy "Márta néni, ne tessék rá rossz jegyet adni!" :))) Pdig akkor még csak másodikosak voltak. :)
Előzmény: bokor (812)
Lovászi Creative Commons License 2006.03.08 0 0 816
Igen, ez nekem is feltűnt, aztán megnéztem a lap bal felső sarkán lévő url címet, és megvilágosodtam :-)
Előzmény: mitla (813)
Szilva2 Creative Commons License 2006.03.08 0 0 815
:))))
Előzmény: Lovászi (811)
rocher Creative Commons License 2006.03.08 0 0 814

A link tartalmáért nem vállalok felelősséget!;-)))

Amúgy meg az éjjel találtam még egyet: http://mek.oszk.hu/ , bár ezt biztos ismeritek.

Kamaszkám elhúzott az iskolába, vitte magával a fél házat, hétfőn színdarabot adnak elő. Tök lazán megkérdezte, hogy hétfőre kölcsön tudnám-e adni a télikabátomat az egyik lánynak, mert az nélkölözhetetlen az előadáshoz. Nagyon csúnyán nézhettem, mert elkezdett pislogni, és meg se várta a választ... Bazz, egy kabátom van, azt is kölcsönadná:-)))))))))

Előzmény: Lovászi (807)
mitla Creative Commons License 2006.03.08 0 0 813
Ez a fogalmazás tök jópofa lenne egy 10-11 éves tollából, de a kézírás (bár nem értek hozzá) idősebbre enged következtetni. Csodálkozom, hogy a tanárnál a *lukak jobban kivágta a biztosítékot (három aláhúzás), mint a *magyarországon (hullámos aláhúzás). Az én magyartanáromnál anno már ezért egyedül is karó járt.
Előzmény: Szilva2 (810)
bokor Creative Commons License 2006.03.07 0 0 812
Khm, ha tudnád, miket szoktam velük levelezni. Van, amit nem lehet szó nélkül hagyni... :-)))
Lovászi Creative Commons License 2006.03.07 0 0 811

Khm, khm, most egy világ dől össze benned, ha bevallom, hogy én is szoktam levelezni a tanítványaimmal?

pl.: legutóbb arra a kérdésre, hogy ki volt I. István anyja? azt a választ kaptam, hogy Géza.

Nem hagytam szó nélkül...

Szilva2 Creative Commons License 2006.03.07 0 0 810

Úgy gondoltam, megosztom ezt a kis szösszenetet veletek. Nem tudom, hogy mennyire vegyem komolyan, mert ugye az interneten bármi is megtörténhet, ráadásul "messzirőljöttemberakármitismondhat", de nekem akkor sem áll össze a kép. Nem szép, és nem kiforrott az írás maga, de azért nem feltételezném róla mégsem, hogy annyira hülye lenne az írója, mint amennyire hülye a szöveg. Ráadásul úgy tudom (de lehet, hogy nincs igazam), hogy egy tanár nem levelezhet ilyenformán a diákjával, ahogy itt láthatjuk.

Ime:

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!