Keresés

Részletes keresés

Badinho Creative Commons License 2004.08.27 0 0 35
ez volt a "legelveszettebb topic" gondoltam felhozom
:)
nevtelen Creative Commons License 1999.04.20 0 0 34
bcsi!

Szóval ott voltál? Na, hogy is van azzal a "gógyival"?!
;-)

Előzmény: bcsi (33)
bcsi Creative Commons License 1999.04.20 0 0 33
Nem figyeltél :
Azt írtam, hogy ha a TRGY. megköszönte volna........
Ott voltam az üllőin, hidd el, megfékezte.Üdv -: )))
Előzmény: nevtelen (32)
nevtelen Creative Commons License 1999.04.20 0 0 32
edves bcsi!

Nyitott kapukat döngetsz. Az emberek többségének van gógyija és messze elkerüli a meccseket. Ld. nézőszámok.
A klubok, (és nem csak az FTC) azért nem tiltják ki az ilyen állatokat a nézőtérről, mert NINCS JOGUK ehhez. És mi van, ha nem engedik be ezeket? AZ UTCÁRÓL AKKOR SEM TILTHATNAK KI SENKIT! És ha jól tudom NEM BENT a pályán állt a balhé.
Azt végképp nem értem, mit köszönsz a rendőröknek. Hiszen a saját szemeddel is láthatod a felvételeken, hogy NEM fékezte meg a vandálokat!

Előzmény: bcsi (31)
bcsi Creative Commons License 1999.04.20 0 0 31
Sokan a rendőrséget szídjátok, de nem tudjátok hogy miért ?
Egy önmagát felbőszítő csürhe ellen ( amelyik tör, zúz, rombol, és még a focihoz sincs köze ) mit lehet tenni ? Megint az áll demokráciával jönnek egyesek. Az ártatlan embereket verték ? Ha pedíg valakinek nincs annyi gógyija, hogy ne menjen oda ahol életveszély van, az meg is érdemli a sorsát.
Szerintem nagyon békések voltak a rendőrök. Vállalom a véleményemet : NAGYOBB SZIGORT, ÉS MÉG KEMÉNYEBB RENDŐRI FELLÉPÉST ILYEN ESETEKBEN !!!!!
Ha pedíg a Torgyán azt mondta volna, hogy köszönöm a rendőrségnek, hogy megfékezte a vandálokat ( nem a szurkolókat...) nagyobb becsben lenne a tisztességes, sportot szerető közönség előtt.Most kiállt párszáz barom mellett, és elvesztett több százezer valódi fradistát....
Sics Creative Commons License 1999.04.20 0 0 30
Üdv !

A gond szokás szerint többféle eredetű:

1. Rendőri töketlenség: azt nem tudom, hogy kaptak-e el vétlen,
nem balhézó embert... de az közröhely, hogy csak 12 embert
sikerült előállítaniuk !

Kamera + festékes fecskendő , aztán a menekülőket szépen
összedni a környéken - a festék virítani fog, a filmen meg rajta
lesz mit csinált... Olyan bonyolult ez ???

2. Jogalkalmazás és jogalkotás becsődölése: kapnak felfüggesztett
bírói ejnyebejnyét, azt is csak akkor, ha nem telik nekik ügyvédre...

Ilyenkor jut eszembe a szlogen "a maximum mi adható" - utálom az
erőszakos bűncselekményeket.

3. Mi a fenét dumál ebbe bele a legnagyobb paraszt ??

Labrador
> Én a következő meccsre egy rendőrt se vinnék.
> Hadd üssék egymást a barmok!

Már bocs, de jó hülyének lenni ???

Egymást még csak-csak, de a környék összes boltjának kirakatát, a közelben parkoló autókat, a meccset néni akaró normális, jószándékú embereket, sőt a csak véletlenül a környéken tartózkodókat is fasíroznák, héká !

bye
sics

Alfred Creative Commons License 1999.04.19 0 0 29
Többen írtátok, hogy a rendőrség ne legyen keményebb, mert akkor azt is megveri, aki csak arra jár. Talán az lenne a legjobb, hogy ha aki elhatárolja magát a botrány okozóktól, az ezt úgy teszi, hogy nem vesz jegyet, nem megy el, helyette kűld egy levelező lapot távolmaradásának okáról. Ha ez beválna, kiváncsi lennék, hányan mennének el mégis, és tennének-e valamit az egyesületek?

second:
Én is láttam annak idején azt a riport filmet a "szurkolókról" - botrányos volt!

nevtelen Creative Commons License 1999.04.19 0 0 28
Kedves Bugi néni!

A Ferencváros pálya kettes szektorában megtalálja a Hipós Ferit és társait. Azok csinálják a balhékat. Mennyen má ki egyszer drága Bugi néni oszt szójjon nekik, hogy ne csinájják többé. Majd meglátjuk, hogy tényleg olyan bátor e maga? Merhogy azoknak még a hirhedt béközép se nagyon mer szólni. Nemhogy szólni, de lassan már a meccsre járni sem mernek miattuk. Szóval csak keményen ám drága Bugi néni!

u.i:Nem érdekes, hogy Hipósékról Francstadtól Pesterzsébet-Soroksárig mindenki hallott, kivéve a "szakszerűen eljáró" IX.ker. rendőrséget.

Előzmény: Bugi néni (27)
Bugi néni Creative Commons License 1999.04.19 0 0 27
second! Tökéletesen igazad van Torgyánnal kapcsolatban. Torgyán papa ráadásul nem olyan régen elismerte, hogy nem jár rendszeresen a kormány-ülésekre. Jobb lenne, ha elsődlegesen a munkájával foglalkozna (amiért a mi pénzünkből megfizetik) és ha marad szabadideje, akkor másszon bele a magyar futballnak csúfolt trágyadombba.
Véleményem szerint nem kapott elég verést eddig ez a CSÜRHE! Persze utólag mindenki azt hangoztatja, hogy ő csak békésen várt arra, hogy beengedjék, de arra nem volt esze, hogy odaszóljon T. drukker-társnak, hogy moderálja már magát! Nem ártana az érintett csapat összes szurkolóját kitiltani a meccsekről! Különben is a Sport TV által közvetített teremfoci meccsek 1000x szívonalasabbak!
Előzmény: second (24)
nevtelen Creative Commons License 1999.04.19 0 0 26
Bocs, nem áldogáló, hanem álldogáló.
Előzmény: nevtelen (25)
nevtelen Creative Commons License 1999.04.19 0 0 25
Kedves NagyAnd!

Ahogy mondod, A SUTTYÓKAT KELLETT VOLNA apritani! Ehhez képest a legagresszivebb, az a TV-ben is folyton mutogatott degenerált főemlős nem lett felapritva! Az például megúszta.

Helyette a villamosmegállóban áldogálló embereket apritották.

A tömegoszlatás meg nem azt jelenti, hogy órákig állni, mint a tétova f@sz, hagyni, hogy degeneráltak dobáljanak, szidjanak, köpködjenek, aztán ha elszakad a cérna, lóval széttapostatni bárkit aki elém kerül. Se nem azt, hogy hat állat gumibotoz és rugdos egy már földre tepert, megbilincselt embert.

De hagyjuk a részleteket. Azt fizettették meg a klubokkal KIEMELT dijazással, hogy RENDET fognak tartani. REND VOLT?!

Előzmény: NagyAnd (23)
second Creative Commons License 1999.04.19 0 0 24
Akasszuk fel a szélsőségeseket! :)))))

a témáról pedig csak annyit, hogy a történet azért nem fudball huliganizmus, mert futballról szó sincsen.... ha a pályán a 2×11 ember árpát vetne ez a sok baromállat akkor is kimenne balhézni.

Egy alkalommal volt alkalmam látni riportot egy vérbeli drukkerrel (úgy emlékszem fradista volt a lelkem)... az csak egy hangulati elem, hogy a mókus ránézésre öt év szigorított, de az igazán döbbenetes nekem az volt, hogy a csávó M1:1 felvállalta, hogy a balhé kedvéért jár ki, hogy jól meg lehessen verni egy-két mittudoménmilyen szurkolót!

véleményem szerint jól megfigyelhető, hogy mely csapatok szurkolói csinálják folytonosan a fesztivált... no kérem szépen akkor ezek a csapatok három évig sehol senkivel nem játszanak! Sorry, a közrend előrébb való! A "jó" játékosok meg erősítsenek más csapatokat...

Az meg, hogy Torgyán "bohóc" József képes a hiradó képsorain jól láthatóan vaskorlátot hajigáló bűnözőket miniszteri szavának súlyával (?) megvédeni túlmegy minden határon! Torgyán József monnyon le!!

sec.

NagyAnd Creative Commons License 1999.04.19 0 0 23
Kedves Nevtelen!

Szoval szerinted az a baj, hogy a rendorok nem eleg kepzettek a tomegoszlatashoz? Szerintem meg az, hogy van nehany taplo, akik miatt ki kell egyaltalan vezenyelni a rendorseget a meccsekre. Abban egyetertek, hogy a rendori fellepes nem volt eleg szakszeru. Jobban kellett volna apritani ezeket a suttyo parasztokat...

Udv.

Előzmény: nevtelen (20)
Utas2 Creative Commons License 1999.04.19 0 0 22
Nem tartom szükségesnek az állítólagos (névnélküli) szakemberekkel vitázni.

Mi a francnak kellett mindehhez a yard? Hagyni kellett volna, hogy egymásnak essenek a barmok és gyilkolják egymást. Max. a környéket zárni le, hogy véletlenül ne tévedhessen oda senki.

A tömegoszlatás (nem az az, amit a tévében egyes emberek meggumibotozása, meg az 5 méteres lovas galoppok címén bemutattak, hanem az IGAZI) kicsit többről szól. Jónéhányan befosnátok, ha egyszer egy valóban tömegoszlatni induló mozgósorfal megindulna veletek szemben.

Az a baj, hogy ezzel a csőcselékkel szemben félnek határozott eszközökkel fellépni. Akkor még tévéinterjúra sem maradna ott senki, se elnök, se más....

Sir Kenny Dalglish Creative Commons License 1999.04.19 0 0 21
Kedves Tamás !

Én a 3 pontot megcserélném....

nevtelen Creative Commons License 1999.04.19 0 0 20
Kedves Tamás!

"Úgyhogy megoldás: egyszer szólni, aztán ÓLMOT BELÉJÜK - abból talán tanulnak."
Mondd kedves, nem voltál te korábban rendőr, ávós, munkásőr, csekista, esetleg karhatalmista?
A kommunista országok karhatalmi alakulatai pont erre lettek kiképezve "tömegoszlatás" cimén:
1. "Lábgéppuska" (magyarul: a tömeg felé trappolás).
2. Fej fölé lövés.
3. Tömegbe lövés.
Volt is rend, mi? Nosztalgiázunk?

A baj az, hogy szerintem a magyar rohamrendőrök most sem tudnak mást a tömegoszlatásról. A meccs előtt külön kihangsúlyozta egy főrendőr, hogy 200 KÜLÖNLEGESEN KIKÉPZETT rendőr "fogja fenntartani a rendet". Hányan lehettek a garázdák? Százan, ezren? (Ha többen, akkor miért csak 12-t tartóztattak le?) Ha ezek voltak a "különlegesen kiképzett" rendőrök, mit tudhatnak a többiek???
És még volt pofája utána a parancsnokuknak "rendőri szakszerűséget" emlegetni!!!??? (Naná, hogy nem fogja bevallani, hülye a szakmához.)

Még szerencse, hogy úgysem lesz nálunk foci EB. Mit kezdenének ezek a bunkók az angol, német vagy holland futballhuligánokkal???

u.i:
Ne légy ennyire vérszomjas. Járhatsz egy pálya környékén véletlenül is. Te is meg fogod kapni a magad részét a rendőri "szakszerüségből"!.

Előzmény: Tamás (11)
Labrador Creative Commons License 1999.04.19 0 0 19
Én a következő meccsre egy rendőrt se vinnék. Hadd üssék egymást a barmok!
arszt Creative Commons License 1999.04.19 0 0 18
Valalki emlitette, hogy miert nem engendtek be elobb a fradi szurkolokat a stadionba. Szerintem total mindegy, hogy mikor engedik be a hordat. Aki verekedni ment a meccsre az elobb vagy utobb megtette volna. En veletelnul arra jartam a meccs elott kocsival es latva a cirkuszt megalltam a feluljaron (tettek ezt rajtam kivul vagy 20-an). Szerintem kb. 100-200 zold-feherbe oltozott bunozo ill. csibesz packazott a rendorokkel. Kb. 10 ficko volt aki aktivan tuzelte a tobbieket ill. hajigalta tablakkal a rendoroket. Itt nyilvanvaloan a tomeg-pszihozis miatt vadultak meg az emberek. Lehet, hogy az lett volna a celszeru, ha lelocsoljak oket fecskendos autoval, a legpofatlanabbakat pedig lelovik valami gumilovedekes fegyverrel. Az adott szituacioban a rendorok szerintem azt tettek amit lehetett, a kopasz bunozoknek meg el kellene torni a labat. Ezek az emberek nem drukkerek hanem huliganok.
izsike Creative Commons License 1999.04.19 0 0 17
Szerintem az a gond, hogy a rendőr se azt veszi elő aki megérdemli, hanem aki nem csinált semmit és ugye az abszolút nem menekül.
Tv kommentár: -Szegény rendőrök már ütni sem mernek!
Persze!!! Élő példa: Pár rendőr elkapott egy süket-néma szurkolót és gumibottal próbáltak belőle egy-két szót kicsikarni, és ennek az elmés játéknak Simon Tibor vetett véget, aki elmagyarázta, hogy hiába ütik akkor sem fog megszólalni! Erre szokták azt mondani, hogy: No comment!
Ez persze nem azt jelenti hogy a rendőrök nem jogosan járnak el csak szerintem azt kéne kivenni a sorból aki balhézik nem azt aki bámészkodik!
Töfröcsó Creative Commons License 1999.04.19 0 0 16
A fő okot én ismételten abban látom (mint azt már írtam számos ezen témájú topicban), hogy bizonyos politikusi körök ezt az egészet szándékosan támogatják. Egy megkérdőjelezhető elmeállapotú miniszter hogyan juthat olyan következtetésekre, hogy a rendbontásért a rendőrség a felelős? Dr Zetor olvasata szerint a rendőr azért túlórázik szombaton INGYEN, hogy leköpjék, fejbedobják, közlekedési táblával megdobálják? A 15%-ot csak ilyen szavazók segítségével lehet megszerezni a parlamentben? Aki ezt a huliganizmust állami sőt kormányzati tisztségviselőként pártolja az a többre érdemes jelenlegi államhatalmat és kormányt is mínősíti. A TV-ben látott képsorok roppant hasonlatosak voltak a bukaresti, vagy marosvásárhelyi bányászjárások képeivel. Szégyen! Szégyen ez az egész magyar foci. szégyen ami körülötte van. Most már a klubbok élén is tombol a politika sport-dilettantizmus (Újpest, FTC, Honvéd).
Zo Creative Commons License 1999.04.19 0 0 15
Luca Brázi
"egy életre legyen számuzve minden stadionból."
Erről a témáról volt már szó kb. 1 éve a drukkerkocsmába, de kérdés, hogy hogyan lehet megvalósítani?
Felmerült a szurkolói igazolvány bevezetése, de ez anyagi kérdés, és felveti, hogy aki csak egy-egy meccsre kíván kimenni azt hogy ellenörzik? Ő ideiglenes igazolványt vesz? Ki adja ki a papírt? Ki pénzeli, stb.

"a két csapat egész egyszeruen nem játszthat egymás ellen tehát eleve 2 meccsel kevesebbet játszik mint a többi csapat, mondjuk 2 évig utána meglátjuk lesz-e rendbontás. " Ezt komolyan gondolod?!
Szerintem ezek nem túl konstruktív javaslatok.

Ami Pillert illeti, hát őt bizony pihentetni kéne. Ő sosem volt egy karakteres játékvezető, nem valószínű, hogy őt kell ilyen meccsre kiküldeni.(SzVSz)

Előzmény: Luca Brázi (12)
Mondja a kaloz Creative Commons License 1999.04.19 0 0 14
Én betíltanám ezt az egész cirkuszt. Nem foci ez így, csak cirkuszi parádé. És simán le lehetne csukni azokat akik balhéznak. Csak sajnos ebben a nagy demokráciában nem lehet kordában tartani az embereket. Ismét a focirajongók szégyene ez a verekedés. Miért nem gombfociztok? És miért nem lehet normálisan végignézni egy mérkőzést? Nézzétek inkább otthon a TV-ben ha nem tudtok normálisan viselkedni. És ez minden olyan focistának szól aki nem bír magával, és nem is a fociér megy ki a meccsre.
Mondja aki egy fillérrel sem fogja támogatni a magyar focit amíg barmok nézik.
Netizen Kane Creative Commons License 1999.04.19 0 0 13
Alfred: A tanulság az, hogy mikrobusszal kell járni, és ha ellenőriznek, nyolcan körbeállni a két rendőrt. Akkor valószínűleg nem szólnak vissza... ;-)

Luca Brázi: pl. azért, mert hátulról becsúszva súlyos sérülést okozott. Lásd még a Mátyus kontra Csertői esetet.

Luca Brázi Creative Commons License 1999.04.19 0 0 12
Véleményem szerint csak drasztikus szigorú lépések bevezetése vezetne eredményre, törvényi szabályozás utján. Akit a videofelvételek alapján úgy ítél meg a rendorség, hogy nincs helye a pályán az igenis egy életre legyen számuzve minden stadionból.
Vagy felmerült bennem még egy megoldás a két csapat egész egyszeruen nem játszthat egymás ellen tehát eleve 2 meccsel kevesebbet játszik mint a többi csapat, mondjuk 2 évig utána meglátjuk lesz-e rendbontás.
Ami pedig a Szekeres becsuszását illeti semmilyen szándékosságot nem lehet felfedezni benne, tehát nem tudom, hogyan kellett volna az amúgy rosszúl bíráskodó Pillerne büntetnie Szekerest.
Mindenesetre valamit tenni kell ezek ellen az állatok ellen amíg minden normális nézo el nem tunik a stadionokból.

Hajrá MTK

Tamás Creative Commons License 1999.04.19 0 0 11
Ez az én hozzászólásom a másik topicból:

Miért van az, hogy X napokon nem mehetek haza/akárhová azért, mert néhány fasz balhét akar csinálni??? Miért kötelesek a rendőrök eltűrni azt, hogy senkiházi patkányok balhézzanak, anyázzák őket stb.???

Ne tudjátok meg, milyen jó érzés volt látni azt a lovasrohamot, meg a tömegoszlatást... :-)

Úgyhogy megoldás: egyszer szólni, aztán
ÓLMOT BELÉJÜK - abból talán tanulnak.

Előzmény: mash (10)
mash Creative Commons License 1999.04.19 0 0 10
az ok az volt, hogy lezárták a teljes üllöi úti oldalt és így egy csomó normális és kevésbé normális ember nem tudott bejuttni a helyére
akkor is zárva volt mikor már a lilák benvoltak 35 perce
speciel én a BNV-ről jöttem, kiállitás volt, épitési
egyszóval nem a balhé miatt jöttem, mentem meccsre
csak tudod nem vagyok egy tipikus jó arcú egyén
attól még lehetek becsületes emberke
nézd meg az adataimat
na szerbusz

ez egy hosszászólás a másik topicból
szerintem a RENDÖRÖK sült hüjék

Alfred Creative Commons License 1999.04.19 0 0 9
Netizen Kane :
Én is arról írtam. Ha egy büntetendő cselekményt sokan tesznek meg, akkor egyszerűbb társadalmi problémává alakítani, és elég róla kerekasztal beszélgetéseket rendezni, egészen addig, míg be nem épül a társadalom megszokott cselekményei közé.
Ha közúti ellenőrzés közben cseszegetem a rendőrt, akkor az hivatalos személy elleni erőszak. Ha a Fradi meccs előtt, akkor futbal-huliganizmus, és csak társadalmi probléma.
Előzmény: Netizen Kane (6)
mash Creative Commons License 1999.04.19 0 0 8
az egyiket én csináltam
a drukkerkocsmában is olvashatsz ide tartozó irásokat
nem küldik át a kocsmába a topicot, mert többen is kértük, hogy itt a heje
megyek aludni
majd holnap átnézem ki-mit irógatott ide
hajrá JUVE
a faterom Lazió, Csepel szurkoló
a nővérem ute-s
jó kis család mi???

Előzmény: Netizen Kane (6)
Netizen Kane Creative Commons License 1999.04.19 0 0 7
Lazio.
Előzmény: mash (5)
Netizen Kane Creative Commons License 1999.04.19 0 0 6
mash: igen :) Tudom, hogy van másik topic is, de pl a Fradi-Újpest (vagy ilyesmi) címűt a szerkesztőség vissza akarja zavarni a Drukkerkocsmába. Éppen ezért nem szeretnék "Hajrá ..." és "Mocskos ..." hozzászólásokat.

Alfred: igazad van, de nem általában a rendőrséget zaklató topicot akarok létrehozni, hanem a futballhuliganizmus témáját boncolgatni. Mert egyébként bennem még sok másik kérdés is felmerül, de van pl. BSA-s topic is.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!