Rettenetet elképzelni nem lehet,
Eltántoríthatatlanul elmehet,
Melletted anélkül, hogy látnád,
Gazdasszonyban az eltünt málnát:DDDDD lásd: qsziversek:-))))))
:)))
attól függ milyen értelemben
az a szó, hogy elképzelhetetlen két háttérjelentéssel bíhat
1. elképzelhetetlen = olyan nincs, nem létezik
2. elképzelhetetlen = létezik, de olyan, hogy a kis agy már nem tudja felfogni :)
En Rettenetet ugy kepzelem, hogy van egy szaja (nagy), ket fule (piszkos), haja (bundas) es allandoan a fogat csikorgatja, ahelyett hogy a feherjet mutatna ki (mondjuk laboratoriumi korulmenyek kozott). Na de, felre a komolysagot, es poroljuk le a topikot.
Szia MIMIm! Bocs a nagy hallgatásért, de nem voltam netközelben :-((( A találati arány nem rossz: haj stimmt, szemüveg van (azért se hordok kontaktlencsét!), tetoválás nincs (bár már eszembe jutott, de nem az én stílusom), netfüggés - remélem igazad van, én nem érzem magam függőnek, IC - február 7-én ültem rajta utoljára (túl drága anyám pénztárcájának IMHO). Folytatás lesz? Bye
MIMIm, szerintem te most vagy Buskeput, vagy Don Quiotet irtad le, bar en nem irnam le egyiket sem, ismerven mily jo kardforgatok. Bar ez az Alejandro lovag is mintha ... ;-)
Őlordságának dús fekete hajzatot képzelek a fejére, s hozzá dagadó mellkast mely alatt egy jóravaló szív rejtezik, mely időnként szomorúságnak adja "fejét" hogy nem leli a nejét! :)