Az a ? is én voltam, de úgy látom, hiába hoztam fel. Ennek annyi. Beadta a kulcsot. Kilehelte a lelkét. Vagy csak visszaadta a Teremtőjének. Jobblétre szenderült. Alulról szagolja az ibolyát. Kampec. Na, vizslát!
Azt hittem, valami konkrét ügy miatti kifakadás váltotta ki. Pl. hogy beleestél valakibe aki nagyon szép, és most nem tudsz szabadulni töle, pedig rajöttél, hogy nem is Ö kell neked. Vagy hogy lecsapta a kezedröl a nödet vala playboy gyerek.
Helo.
Figyelj már! Sok okostojás festi a haját, mert szőke helyett fekete akar lenni, vagy fordítva. Manapság meg divat lett a lányoknál a lilás-bordó haj, amiről messziről lerí, hogy nem valódi, ráadásul lehet, hogy nem is megy az arcához, de ez "ŐT" nem zavarja.
Na, én azt mondanám, hogy kár elrontani egy egészséges, normális hajat! Annál is inkább, mert nem éri meg, ugyanis 30 évesen nem fogják tudni, hogy mitől hullik csomókban a hajuk!!! Csak akkor már késő a bánat....Jöhet a paróka! hihi (Fúú, de gonosz vagyok)
Kedves JiMmY!
Én személy szerint visszataszítónak tartom a hajfestést. És nem csak férfiaknál. Kivétel csak az az eset lehet, ha valakinek tényleg nincs normális hajszíne, és befesti egy normális színre (nem lilára vagy zöldre), de úgy, hogy ne lehessen első pillantásra látni, hogy az festett. Férfiaknál a hosszú hajat sem szeretem, de az még elmegy, ha rendben van tartva. Gyakran kell mosni, hogy ne legyen zsíros. De a rövid hajat kulturáltabbnak tartom. Nőknél más a helyzet, ott szép a hosszú haj, ha jó a frizura. A rövid haj is szép lehet. Viszont ha úgy néz ki, montha tarkón vágták volna egy pallossal, azt utálom, mert ronda.
FanTomas: nézni kell és rájössz. Ez a köpenicki kapitány szindróma!:DDDD Az állatvilágban is ez van! Minden ösztönlény elsőszámú információ forrása:(((((DDDD
Ha Füles kolléga megint túúúl hamar ír, és ezzel azt a látszatot kelti, hogy én ő vagyok, és itt szórakozunk, meg idegesítjük a többieket, akkor lehet, hogy kénytelen leszek elővenni a másik nickemet... (?)
Megjegyezném, hogy nem vagyok azonos Füles Jimmyvel... csak a félreértések elkerülése végett. (marhára hülyén jött ki, hogy pont így egymás után szóltunk hozzá...)
Hmmm.
Kicsit hosszú a topic, és késő lévén kicsit szita az agyam... szóval ha volt már erről szó, 1000 bocs.
Szóval... szerintetek csúnya-e, rossz-e, visszataszító-e, negatív-e, pozitív-e, illetve elfogadható-e... szóval úgy általában mi a véleményetek arról, hogy ha egy fiú, ill. egy férfi festi/színezi a haját...? És ha az haj még hosszú is? (Vagy hossztól függ?)
Szomorúan konstatálom, hogy el kell fogadnom, valóban lehetnek olyanok, akik a külsejük miatt nem találnak maguknak párt, bár pusztán e tény megléte szerintem nem lehet akadály. Azonban ne felejtkezzünk el arról sem, hogy nem csak az előnytelen külső lehet akadálya az ismerkedsésnek!
Lehet, hogy meg fox lepődni, de nekem tetszik a Csisztu Zsuzsa. Igaz, valóban egy kissé túl nagy előnyei vannak, de azzal együtt is jól néz ki, és nekem a hangjával sincs bajom. A csontos képe is tetszik, és szerintem egyáltalán nem gnóm. Sőt! Bár azért a Rosanna Arquette valamivel még jobban néz ki. Azzal a keskeny (és nyilván csontos) arcával.
(Azt a kuvikkot nem ismerem, de nem is vagyok lány)
DF
Helo. Kicsit kimaradtam, de most megint itt vagyok.
Akkor nézzünk egy konkrét példát!
Szerintetek, fiúk, a Csisztu Zsuzsa most akkor szép? Tudjátok, az a kellemetlen hangú, csontos képű, gnóm sportbemondó nő.
Kíváncsian várom, mi a véleményetek.
Lányok, szerintetek Been Qvuick szépfiú? (Remélem jól írtam a nevét)
Ami engem illet, en egy not csak akkor tudok noszamba venni¨, ha tetszik. Hiaba tartom kedvesnek, okosnak, stb., ha egyszer nem latom szepnek. Persze ehhez hozza kell fuznom, hogy volt, aki elso ranezesre nem tetszett, de ahogy megismertem, elkezdett tetszeni. Szoval azert a dolgok nem szakadnak el teljesen egymastol, de inkabb csak egy kisebb atmeneti sav van. Ugyanakkor nem a tipikus szepsegek tetszenek, sot, nagyon tudnak ram hatni olyan lanyok, akiket altalaban ferfitarsaim eszre sem vesznek.
Ami a dolog masik felet illeti, szerintem nekem sokszor a kulsom miatt nem volt sikerem. Volt olyan helyzet is, amirol hatarozottan tudom, hogy ez volt az EGYETLEN akadaly. Pedig annyira talan nem vagyok randa. Igaz, ezt az esetet nem is sajnalom. :)
Xenike!
Azert van olyan. Vannak szelsoseges esetek is.
Kedves Xenike, nem tudom, hol élsz Te, de én igenis ismerek ilyet.
Egyébként pedig a szépség tényleg relatív, de azért vannak olyan emberek, akiket senki nem nevezne se szépnek, se vonzónak. És nekik tényleg nincs sok esélyük.
DF
Szívesen mesélek neked arról, hogy mi számomra a szép, de ennek nem sok eredménye lenne.
Alain Delon megítélése sem egyértelmű a nők körében, pl. nekem nem az esetem, ugyan így Belmondoról sem mernék határozott véleményt mondani, biztosan van olyan hölgy, akinek tetszik, sárm ide-oda.
Azt pedig ne mond, hogy:"Viszont vannak igazán csúnya emberek is (vagy legalábbis nem szépek, és nem is sármosak). Ők azok, akiknek nincs sok esélyük a másik nemnél." Ugyan is, ha tartom magam ahhoz a véleményemhez, hogy a szépség relatív, márpedig tartom, akkor a tőled idézett mondatoknak nincs értelmük. Te ismersz olyan embert, aki külseje miatt nem talált magának párt?????? Mert én nem!
Igazad van, Xenike, ebben gyakran eltér valamennyire az emberek véleménye, de azért egy Quasimodót senki nem találna szépnek, azt hiszem. Alain Delont viszont elég sokan szépnek találták. Belmondót valószínűleg senki nem mondaná szépnek, de állítólag sármos. Viszont vannak igazán csúnya emberek is (vagy legalábbis nem szépek, és nem is sármosak). Ők azok, akiknek nincs sok esélyük a másik nemnél.
De ha már itt tartunk, elmesélheted, hogy szerinted mi a szép.
DF