Keresés

Részletes keresés

sx72 Creative Commons License 2002.01.31 0 0 36
Többet reméljük nem avat.
sancho1 Creative Commons License 2002.01.30 0 0 35
Feltehetően az új Népstadiont is ide építik.
Edoemer az Idomar Creative Commons License 1999.04.16 0 0 34
Kedves Keksav,

irhatnal egy uj magyar mesekönyvet. Mit szolnal a cimhez: A Csizmas Polgar (TM)Kalandjai Angliaban. A hasonloan öltözött kandurt nagyon szerettek a gyerekek. A jogdijakat aztan fel lehetne ajanlani egy uj sportcsarnok epitesere vagy masra, ha az mar van. (Ki lehetne festetni Gogl uj budavari lakasat, hatha kesöbb nem lesz mar ra penze.)

Előzmény: keksav (23)
Orbitális Creative Commons License 1999.04.16 0 0 33
SZVSZ Speaker még mindig keresi az egy millió holt lelket.
Előzmény: libebols (32)
libebols Creative Commons License 1999.04.16 0 0 32
OFF
T. Orbitális!

Mi a baj a népesség számával? Ha jól emlékszem, Speaker állapította meg a Bokros-csomagról, hogy 1 millió ember halálát okozta. Ezt add hozzá a mai lélekszámhoz, aztán kiderül, nem is csökken a magyar. Csak Bokrost nem szabad engedni.
ON

Előzmény: Orbitális (31)
Orbitális Creative Commons License 1999.04.15 0 0 31
Kedves Skorpó!
Pollos jog rendben és az első éjszaka joga? Azzal mi lesz? A népességi
mutatók is olyan ugrásszerűen növekednének, mint a népszerűségi.
Előzmény: Skorpió (28)
speaker Creative Commons License 1999.04.15 0 0 30
Kérdezed: A volt miniszterunknek - vajon ki lehet ? - szuksege volt vodka gyarra ?
Hát persze, gondolod, hiogy nem saját zsebre csinálta?
Viszont mit lehet egy falusi tornacsarnokon saját zsebre csinálni? Ezt csak saját szívvel lehet csinálni, a kisemberek érdekében, örömére.
Előzmény: Skorpió (28)
Skorpió Creative Commons License 1999.04.15 0 0 29
Az interju es a riporter termeszetesen magyar volt.
Skorpió Creative Commons License 1999.04.15 0 0 28
Ez az egesz egy klasszikus hüberi rendszerre emlekeztet. Nem csak a sportcsarnok, hanem a "nem kaptok penzt mert nem ram szavaztatok" gyakorlat. Kicsinyes, bosszuallo, es primitiv.
Vissza a közepkorba.
Kivancsi vagyok, hogy mikor vezetik be a pallos jogot.

Egyszer nem olyan regen, harom-negy eve lattam egy riportot. A pontos körülmenykre nem emlekszem de a lenyegre igen. Egyik eszaki orszagban egy kis faluban elö magyar szarmazasu ur kerult igen magas kormanyközeli pozicioba. A riporter megkerdezte töle, hogy akkor most a faluja kiemelt tamogatas kap ? Az ur majdkiesett a fejeböl. Felhaborodottan tiltakozott, hogy ez teljesen elkepzelhetetlen, meg antidemokratikus, meg ez itt nem szokas. Szerintem a mai napig nem erti a kerdest.

A speaker fele "Ha meg szükséges, akkor mi a baj ?" -bol pedig sut a merhetetlen demagogia. A volt miniszterunknek - vajon ki lehet ? - szuksege volt vodka gyarra ? Igen ! Akkor meg mi baj ?

Miert akarunk mi az EU-hoz csatlakozni ? Jobb lenne a balkan. Ott mi kiralyok lehetnenk ezzel a mentalitassal.

Guga Creative Commons License 1999.04.15 0 0 27
Lyelencsük föl a kéksavót, mer ilyet ír, hogy: "jobban primitív" !!!!!:-))))

Má nem igazán jól beszélni madzsar:-)))

Előzmény: alfalfa58 (21)
keksav Creative Commons License 1999.04.15 0 0 26
Kedves BaSand,

a ragamlazas az mas dolog.. keretik utananezni az alattadszolo adatainak.. meg fogsz lepodni...

BaSand Creative Commons License 1999.04.15 0 0 25
Huh, ez aztán mellbe vágott. Ezt hívják rágalmazásnak.
Gratulálok.
Előzmény: Husky (24)
Husky Creative Commons License 1999.04.15 0 0 24
Véletlenül szinte minden hétvégén járok Alcsútdobozon. Hát nem irigylem szegény községet...... lassan már csak az Orbán Viktor sugárút meg Orbán Viktor lovasszobra hiányzik.

Ja !!! Tudom sajnálni a kedves Orbán rokonságot is...... hirtelen egy-két bánya tulajdon joga lett a kedves Viktorunk papájáé. Ahoz képest, hogy az 1990-es Ki kicsodában még egyszerű semmi jelentősebb tulajdonnal nem rendelkező emebrként voltak feltüntetve. Csak egy apróság még - Ugye tudja mindenki hogy az útépítéshez miből kell sok....... igen a kőbányákból és a sóderbányákból kell alapanyag. Tessék megnézni, hogy melyik cég kapja a megrendeléseket mostanában........ Szerintem ugyis tudjátok !!!!

keksav Creative Commons License 1999.04.15 0 0 23
kedves Trockij,

az igaz, hogy Soros-osztondijjal volt itt kint, aminek a nyomat is talatam az egyik itteni folyoiratban. (1999. marc. 12.)
'... OV, magyarorszag uj, 35 eves miniszterelnoke Oxfordban, prof. Zbigniew Pelczynski kurzusat hallgatta. Azet a professzoret, aki Bill Clinton tanara is volt. OV igy emlekezett vissza erre az idore: "megtanitott arra, hogy racionalisan gondolkozzam, hogy a premisszakbol helyesen vonjam le a kovetkezteteseket. Oxford sokat segitett nekem, kialakitani a nezeteimet. Gyakran ellatogattam a St. Antony College-ba, amely a kelet-europai kutatasok kozpontja, ahol sok erdekes emberrel talakoztam"...'
Azt azonban meg kell jegyeznem, hogy ha az akkori kormany tenyleg olyan rossz lett volna, hogy nem engedi ki ot; vagy az atkosban is annyira fontos lett volna,ki melyik oldalon all, vagy az, hogy egy kovet fujjon a hatalommal, akkor soha sem jut el ide.
Kicsit korulneztem abban a college-ban es lattam, hogy az egyik legkisebb. Eppen egy biliardszalon mellett van es egyaltalan nem tartozik a hires kollegiumok koze...
Azt hiszem en is elmondhatom, hogy itt tanultam, de ez korantsem jelent annyit, mint ahogy magyarorszagon gondoljak. Otthon en is azt hittem, hogy ez itt egy nagyon feszelyezett csupa tudosbol allo vilag, aztan lattam, hogy akik itt vannak, nagyon jo fejek, lehet mindenrol beszelni, hogy ok sem geniuszok. Nagyon sok ember tanul itt, nagyon sok orszagbol, nagyon sokfele tamogatassal. Amikor en kijottem, akkora tamogatast kaptam a college-mtol, hogy csak neztem. Pedig ugye en csak egy nemfideszes keleteuropai falusi gyerek vagyok. Itt az nem fontos, hogy honnan jossz, hogy ki vagy, hogy ki ajanlott, mert egy het utan ugyis latjak, hogy tenyleg idevalo vagy, vagy nem. A temavezetovel meg lehet alkudozni, de ha a kollegak nem fogadnak be, akkor jobb, ha hazamegy az ember. Ha valaki minden 'hatter' nelkul jon, annak is nagyon sok eselye van a boldogulasra. A penz itt nem szamit, csak a tudas, csak a felkeszultseg...
Holnap, ha lesz egy kis idom, utananezek, hogy is alltak az o tanulmanyai itt...

LDTockij Creative Commons License 1999.04.15 0 0 22
Kedves keksav!

Csak a történeti hűség kedvéért.
O.V. nem a "...komcsiktol jott angliai osztondij" -ból csiszolhatta fényes emléjét. Ő is, mint még néhány fideszes vezető, (pl: Németh Zsolt, Szájer Józsi) Soros ösztöndíjjal végzett el egy kurzust a szigeteken.
Egyébként nincs mit csodálkozni azon, hogy nektek "nem tetszett a dumája". Valószínűleg azért, mert nem egy nyelven beszéltek. És amit az ember nem ért meg, az többnyire nem is tetszik. Olyant kell hallgatni, mi egyszerű. Pl. Lagzi Lajcsit.

Előzmény: keksav (20)
alfalfa58 Creative Commons License 1999.04.14 0 0 21
Kedves Hozzáértők!

Bizonytalan vagyok. Nem tudom eldönteni, vajon keksav lentebb olvasható fröcsögése kimeríti-é a Feljelentési Útmutató valamely kategóriáját?

Heeelp!

keksav Creative Commons License 1999.04.14 0 0 20
Trockij,

az lehet, hogy primitiv, de meg jobban primitiv lesz, mert az en lakhelyemen igazabol nem 'polgarok' laknak, nanem a balos (fidesz szaknyelven kommunista) csurhe jurtatabora. Azt mar megmondtak az elejen is, hogy ebben a ciklusban penz nem lesz, mert nem jo oldalon alltunk. Pedig az 'uralkodo' minket is csabitott, nalunk is megjelent beszedet mondani, emlekeztetve arra, hogy 2 evet a mostani komcsi altalanos iskolaba jart, ahonnan 'jo' magaviselete miatt eltanacsoltak, vissza az ideologiailag tisza kis hazajaba. akkor persze ezt meg nem lehetett kimondani, hiszen a komcsiktol jott angliai osztondij persze jol jott, ahol csiszolhatta fenyes elmejet. Nekunk azonban nem tetszett a dumaja... Kinek is tetszik mostanaban???
Azonban alcsuton vaami 90%-os tamogatottsaga volt. beszelik, hogy a sportcsarnok kapott kormanytamogatast is, meg mindenhonnan elkulonitettek ra penz. A fejer megyei hirlapban van a legtobb info errol...
Na en csak irigykedem, hogy nekunk nem lett ezert valtanak ki szavaim erezheto nemtetszest...

LDTockij Creative Commons License 1999.04.14 0 0 19
sorry!

"...elegge primitiv hely."

LDTockij Creative Commons License 1999.04.14 0 0 18
Kedves keksav!

Én úgy látom, hogy Vértesacsa egyik-másik részlete is "...elegge primit hely".

Előzmény: keksav (15)
BaSand Creative Commons License 1999.04.14 0 0 17
Csak úgy sugárik a hozzászólásból az indulatmentes tárgyilagosság...
:-(((
theo Creative Commons License 1999.04.13 0 0 16
Kedves keksav,

ha már ott laksz a környéken esetleg tudsz valamit: milyen ez az új csarnok (én - mint rendesen - megint lemaradtam a híradókról)? Mekkora, kik hsználják, milyen a felszereltsége?

Tudom, hogy valahol megjelent, hogy kik adták össze rá a pénzt. Tud erről valaki valamit?

Üdv, theo

keksav Creative Commons License 1999.04.13 0 0 15
Tisztelt nagyerdemu,

a gaz az, hogy viktorka alcsutdobozon gyerekeskedett (most is gyerekeskedik csak nem ott) es megigerte az ottaniaknak, hogy mindent teljesit, mit kernek. Ezt csak onnan tudom, hogy a szomszed falu, vertesacsa 'polgara' vagyok es elegge jol ismerem a korulmenyeket. Hogy miert is akkor volt az avatas??? Mert viktorka akko ert ra, a csodavaro 'polgarok' meg csak bologattak. A ket falu amugy sem szereti 1mast, mert alcsutdoboz elegge primitiv hely, volt alkalmam latni egy parszor. Ez csak politika...mar latom is az ujsagcikket:
'Polgar Viktor spotcsarnokot avatott, mert a kiskozsegekben is nagyon fontos a sportolasi lehetoseg biztositasa. Nem csak a 2millios Budapestnek, hanem az 1500 lakosu kis falunak is szuksege van ilyen letesitmenyre. Az avalatson ott volt a frissen levaltott sportminiszter is, aki erdemei elismerese mellett az intezmeny igazgatoi szekebe ulhetett bele...'

fidesz...:-((((((((((((

sancho1 Creative Commons License 1999.04.13 0 0 14
Kedves Ruszi,
Ne bánkodj, megvan a hozzászólásod, csak a másik azonos nevü topicban, amit szánom bánom bünömet, de véletlenül nyitottam, de mind a kettöben érkeznek válaszok.
HJM Creative Commons License 1999.04.12 0 0 13

Petőfi Sándor

A XIX. SZÁZAD KÖLTŐI

....
Vannak hamis próféták, akik
Azt hirdetik nagy gonoszan,
Hogy már megállhatunk, mert itten
Az ígéretnek földe van.
Hazugság, szemtelen hazugság,
Mit milliók cáfolnak meg,
Kik nap hevében, éhen-szomjan,
Kétségbeesve tengenek.

Ha majd a bőség kosarából
Mindenki egyaránt vehet,
Ha majd a jognak asztalánál
Mind egyaránt foglal helyet,
Ha majd a szellem napvilága
Ragyog minden ház ablakán:
Akkor mondhatjuk, hogy megálljunk,
Mert itt van már a Kánaán!
....

Pest, 1847. január

Előzmény: rox (11)
SzaSzE Creative Commons License 1999.04.12 0 0 12
Meramimos'vanazdemokrácia...

cöcöcö

rox Creative Commons License 1999.04.12 0 0 11
"egészpályás letámadás " Rendorkém, tudod az a baj, hogy szegény néhai Antall József nem kezdte meg 1991-ben ezt az egészpályás letámadást. Mert akkor nem lett volna újabb négy év a negyven után 1994-tol 98-ig. És akkor még a magadfajta netproletár is rájött volna, hogy a XXI. század nem a (szélso)baloldal eloretörésérol szól. Továbbá, ha mindez már 1991-ben megtörténik, akkor talán nem lenne az, hogy a mai napig egykori ávósok és pufajkások, párttitkárok és egyéb csúszómászók hallatják a hangukat fennhangon, a 'demokráciát' (atz o értelmezésükben és kizárólag akkor, ha érdekük úgy kívánja) és a 'másság' elfogadását üvöltözve.
Előzmény: HJM (5)
BaSand Creative Commons License 1999.04.12 0 0 10
Nagy az Isten állatkertje...
TOPIC OFF
libebols Creative Commons License 1999.04.12 0 0 9
Ha iagz a hír, hogy a helyiek összefogásával épült, semmi baj. De én azért kétlem, hogy 180 millát összedobtak volna.
A problémát én ott látom, hogy az árvíz miatt pl. nem épül meg a salgótarjánt elkerülő útszakasz utolsó része, Debrecenben meg KL azért hajt, hogy a város által korábban aláírt szerződéssel ellentétben mégse kelljen kifizetni a városra eső részt. Ha sikerül kihajtania, egyértelmű lesz a dolog, mi alapján osztódik a pénz.
bubu Creative Commons License 1999.04.11 0 0 8
csatlakoznek
ovoda se koll
tole nem koll
azt hol avatott a diszno? ;-)))
Előzmény: LDTockij (7)
LDTockij Creative Commons License 1999.04.11 0 0 7
Kedves Sanchi!

Van abban valami őszinte báj, ahogy Te gyúlölöd a Viktorunkat. Szerencsére ez nem ragadós. Aki ezeket a topicokat olvassa, háromféle ok miatt válaszolgat neked. Miután Téged meggyőzni (veled egyáltalán épeszű vitát folytatni) teljességgel lehetetlen, ide olyanok írnak egyrészt, akik hozzád hasonló engesztelhetetlenséggel bírnak, véleményedhez feltakarnak, merthogy kórusban azért mégiscsak szebben szól a vokál. Mások, (mint pl. jómagam) egyfajta felüdülésből, a sok kemény szócsatát levezetendő kukkantanak be ide, s mosolyognak vehemenciádon. S akadnak, (mint korábban jómagam) akik azt hiszik, hogy érvekkel bármit is elérnek, megkísérlik helyrerakni a dolgokat.
Tulajdonképpen mindegy mit csinál a miniszterelnök, óvodát avat, vagy a NATO-ban szólal fel, abban Te biztosan találsz valami egetverő baromságot, amit aztán mi is olvashatunk itt.
Mert ugye mi a f.nak egy faluba tornaterem? (sportcsarnok)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!