Nem akarnám én a szerkesztőséget és a drága, édes, kedves cenzór bajtársakat és bajtársinákat bántani (isten ments, elég volt nekem a 3 nap...), de kicsit kurtán-furcsán értelmezik a szólásszabadságot.
Valahogy úgy képzelik, hogy bármiről szabad beszélgetned, kivéve azt ami nekik nem tetszik. Mindezt szent meggyőződéstől és tanítónénis, -bácsis lelkesedéstől hajtva gyakorolják is serényen.
Elvégre, mivégre is lettek különben cenzorok... Az eszükbe sem jut, hogy esetleg a nekik nem tetsző témákat próbálják egy adott topicon belül tartani, és csak a durva, másokat sértő, neadjisten diszkriminatív hozzászólásokat emeljék ki.
Egyszerű "magyarcenzorvagyok" módszer: nem teccik? letiltom. nem teccik, hogy letiltottam? kit érdekel én vagyok a cenzór én diktálok. örülj, hogy idejöhetsz.
Azonban megfordítom a gondolatmenetet:
ÖRÜLJNEK, HOGY IDEJÖVÜNK! Mivel ebből óhajtanak megélni, nem baj ha sok-sok és sokféle látogatója van a nettónak.
Valamikor, cirka másfél évvel ezelőtt a nettó egy rossz szerkesztői döntéstől, egyik napról a másikra majdnem elveszítette olvasóbázisa nagy részét, akkor Ny.A. rövid úton visszacsinálta az egész szabályosdit és új utakat keresve végül is megmentette a helyzetet. Nem kellene végig gondolni a jelenlegi állapotot is, kedves András?
Tudod, szabadversenyes kapitalizmus. A nem megfelelő embereknek nem kell csak azért a helyükön maradni, mert bizalommal vagy iránta. Esetleg ezt a bizalmat meg is kellene szolgálni. különben? Kérem a következőt!
A széplelkűeknek:
Azért remélem van otthon tükör... Néha mejd le kellelen törölni, mert ...
Remélem senkit nem bántottam meg?
Ha igen, még mindig ki lehet moderálni, kitiltani vagy letörölni az egész topicot, a szent szemforgatás jogának teljes magabiztosságával és a lehetőség birtokában...
Én éppen a legundorítóbb, stb. topicban voltam, ott volt egy link, megnéztem (jobb, mint a rotten.com, majdnem hánytam), mindegy.
Vissza akartam jönni a topicba és nem volt ott. Hová tűnt és miért? Erre válaszoljon valaki.