Szerintem Fábry műsora nem romlott annyit 5 év alatt, mint ahogy azt sokan várták (vártuk), kicsit ellaposodott, de szerintem még mindig a legjobb szórakoztató talkshow Magyarországon, és az egyetlen nézhető retekklubos produkció. Talán kicsit meg kellene újítani szerkezetileg és design szempontjából, új rovatokat bevezetni, installációt cserélni, gag-teamet frissíteni, stb. Jay Leno és Conan O'Brian műsora is visszaesett az idő múlásával, egyszerűen az emberek megszokják, és az újdonság ereje elvész, szürkébbnek tűnik a műsor. Mondjuk én a "sztárvendégeket" már nem szoktam megvárni, csak a design center végéig nézem.
1x lattam egy sojat de kivert tole a viz es megutott a szel. Bejott nalam a kis mondokaja. Engem piszokul zavar. Ugyhogy amint feltunik az a negedes borostas bajgunar feje gyorsan adot is valtok vagy eloltom a TV-t...
Nem tudom ti hogy vagyok vele, de én azt veszem észre, hogy a Fábry show kezd halványulni. A mi Sanyink egyre rosszabb dolgokat csinál, s van egy olyan érzésem is, hogy különböző TV -s személyiségek megbeszélték egymás között, hogy reklámozzák egymást. Szerintem ebben a körben benne van Fábry is. Remélem tévedek. De pl. Friderikusz már 2x volt a sóban.
Osszátok meg véleményeteket itt Fábry Sándorról, és az ő showjáról.