Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2009.11.30 0 0 44

MOST a Class FMen ISMÉT!!

http://www.classfm.hu

Bond Creative Commons License 2000.12.31 0 0 43
Csak, hogy feldobjam a topikot: ti mit gondoltok erről a tehetség kerestetik éneklős showműsorról? A Csiszár jó műsorvezető?
nemkell Creative Commons License 2000.10.04 0 0 42
Kösz, persze, hogy érdekel!!!
Előzmény: boba6 (41)
boba6 Creative Commons License 2000.10.03 0 0 41
ha vkit érdekel: szerda - tv2 - 23:55 - csiszár.hu c. műsor.
Zsebenci Klopédia Creative Commons License 2000.09.28 0 0 40
Ha hallottad az utolsó adást, ott az volt, hogy az Olimpia után új show-ja lesz a Juventuson.
Valamikor okt. 1.-2. hetében
Előzmény: 680.5 (39)
680.5 Creative Commons License 2000.09.28 0 0 39
Ez meg miért a kutúrában kapott helyet?. Na mindegy, szerintem ez ez egy jó dolog, ha akarod hallgathatod, ha nem akarod nem nézed, a te döntésed. Tudja vki, hogy most mi lesz vagy lesz-e helyette valami? Az uccsó adás q. jó volt, jó zenék, barom betelefonálók, stb.
dilis Creative Commons License 2000.09.25 0 0 38
Ha csak ugy lesz utoljara, mint az osszes magyar zenekar bucsukoncertje(i), akkor meg kurvasokaig rohasztja az amugy is budos mediakat ez a fereg.
Előzmény: Zsebenci Klopédia (36)
boba6 Creative Commons License 2000.09.15 0 0 37
nos volt adás? hallotta vki? mi volt benne?
kösz. egy kiváncsiskodó :)
Zsebenci Klopédia Creative Commons License 2000.09.13 0 0 36
Nem tudom, hogy lesz-e még, mert teljesen úgy hirdeti magát hogy még 1x utolsó alkalommal. Szóval lehet hogy több nem lesz...
Előzmény: Törölt nick (35)
Törölt nick Creative Commons License 2000.09.12 0 0 35
Az jó,hogy lesz a Juventuson és ha jól tudom este 8kor lesz!És utána mikor lesz Apukám Világa?
Előzmény: Zsebenci Klopédia (34)
Zsebenci Klopédia Creative Commons License 2000.09.12 0 0 34
Ma reggel hallottam a Juventuson, hogy csütörtökön (szept 14) még 1x, utoljára este lesz Apukám világa.
nemkell Creative Commons License 2000.04.07 0 0 33
A zenéről senki nem szólt... Szerintem a Jenő nagyon jó zenéket nyomott! A Petőfiben a műsor időpontja is jó volt, hiszen akkor nyomult haza a sok ingázó (én is) és jól szórakozhatott a műsoron. Én is a Jenő miatt szoktam rá a Petőfire. Szerintem tök jó műsorok vannak. Nem csak a zenét nyomják egész nap. Arról hogy mennyire széles réteghez szólt vagy sem, csak annyit, hogy a "jóebédhez szól a nóta"-nál szélesebb körben hallgatták...
vacskamati Creative Commons License 2000.04.07 0 0 32
Sziasztok,koszi az emil cimet!
Egyszer,meg a Juventuson,amikor affele lelkisegely-szolgalatot is mukodtetett Apukank,betelefonalt egy lany,hogy elhagyta a baratja,viszont terhes,a szulei nem tudjak es mellesleg 15 eves gimnazista szegenykem,es Jeno vegig poenkodott vele,egyetlen ertelmes tanacsot sem birt adni,a csaj meg mar majdnem sirt,hogy mit csinaljon.Nagyon gaz volt es en akkor egy kicsit csalodtam benne,szoval kivetelesen nem bunko poenokra lett volna szukseg...
hm.
boba6 Creative Commons License 2000.03.24 0 0 31
üdv mindenkinek
emilcím: apukam@apukam.hu
web: http://www.apukam.hu

én '97-ben hallottam 1x Veszprémben, akkor még a Juventuson, utánna a Petőfin is szinte minden nap. Az igazi szvsz a Juventusos időszak volt, késő esti műsorként, most a Pajta rádióban ismét ezt a szokást eleveníti fel mint látom.
Azt tudjátok, hogy megy-e már a műsor? Sajnos olyankor nem vagyok netközelben :(
én nagyon csípem, mind őt magát, mind a zenéket amit nyom/nyomott
a CD-t is megrendeltem, az is nagyon tetszik (ráadásul dedikálva is van)
a TV-ben szerintem sokkal gyengébb mint a rádióban nem igazán az ő pályája sajnos :(

a Apukám topicról tud vki vmit? amit Kádár Mónika említett, volt már az Index megalakulásakor is szó róla...

részemről megy a kedvencekbe a topic, támasszuk fel!

getom Creative Commons License 2000.03.24 0 0 30
Na éppen most volt a népszabóban egy heti 7-es kritika, ahol aszondják, hogy ez a jenő milyen szerény egy emberke lett, és ha visszaemlékezek, amikor hallgattam egy-kétszer az ő kis műsorát, v. még a megboldogult hajdani zenetévén a szombati szösszeneteit, hát ott elég nagy arca volt, és a legnagyobb bunkókkal szép hosszú és érdekes beszélgetéseket folytatott, a kisebb bunkókat meg lebunkózta, na szép, de ettől függetlenül a heti 7-esben nem rossz.

Olvasni viszont tényleg nem tud.

vacskamati Creative Commons License 2000.03.24 0 0 29
Nekem az tetszik,hogy mindig szidja a drogokat.
Hatha sikerul befolyasolnia egyket eltevedt fiatalt,nem?
De a fo kerdesem egyebkent,
nem tudja valaki veletlenul az emil cimeet?Please....
Bond Creative Commons License 2000.01.24 0 0 28
Egy kicsit élesszük fel a topicot!
Ti most mit gondoltok Csiszárról? Jó a Heti hetesben?
Eladta magát, hogy politizál?
Tényleg nem tud olvasni?
Mit szóltok, hogy visszatér a Juventusba?
Herczog Creative Commons License 1999.06.15 0 0 27
Lehet, hogy te a megcelzott réteghez tartozol, de az addigi műsorok egy másik réteghez szóltak, és úgy látszik ők voltak többen.
Előzmény: stevie wonder (26)
stevie wonder Creative Commons License 1999.06.15 0 0 26
En akkor kezdtem el hallgatni. Es -- ha jol tudom -- en vagyok a megcelzott reteg. (Fiatal ertelmisegi.)
Herczog Creative Commons License 1999.06.14 0 0 25
Nem úgy tűnik, hogy szükség lenne rá. Amikor a Petőfi Rádióhoz került, rövid időn a hallgatottság a negyedére zuhant, és az bizony addig se volt túl magas...
Előzmény: Csaby (24)
Csaby Creative Commons License 1999.06.14 0 0 24
Apukámra lehet hogy szükség van, bár én személy szerint nagyképűnek tartom. Egyszer láttam élőben és iszonyatosan bunkón adta elő magát. Ennyit erről.
Mónika: Threesome rulza!
Kádár Mónika Creative Commons License 1999.06.14 0 0 23
Csiszár Jenővel egy új fórum megnyitásáról tárgyalunk, egyelőre nem tudok dátumot mondani, de szólok előre, ha aktuális lesz.
stevie wonder, az idézet a Threesome című filmből van, én legalábbis ott hallottam.:)
Előzmény: stevie wonder (22)
stevie wonder Creative Commons License 1999.06.13 0 0 22
... az en apukamnak meg Csebje van! :))

A Tilos Radio is rulez, volt egy reggeli musoruk, a Zsirleszivas, hat amiatt egyszer-ketszer kestem el munkabol. De amikor Magyarorszagon vagyok is, mifelenk nagyon gyenge tererovel jon, bosszusag hallgatni.

Csiszar Jenot azert birtam, mert olyan volt mint a pizza (es a szex): amikor jo akkor nagyon jo, de amikor nem tul jo, meg akkor is egesz jo (idezet nemt'om honnan). Ha lenne a neten, meg egy hangkartyaba is hajlando lennek beruhazni. Szoval, van valami info?

Előzmény: Herczog (21)
Herczog Creative Commons License 1999.06.13 0 0 21
Az volt a gond, hogy rossz időpontba raktak rossz műsort. Ilyenkor a nyugdíjasok halgatták elsősorban a rádiót. Különben aki szókimondásra vágyik, az hallgassa a Tilos Rádiót.

Egyébként a Menza, az egy nagyon jó műsor. Apukám szerkeszti.. :)

Előzmény: beethoven (20)
beethoven Creative Commons License 1999.06.13 0 0 20
Üdv mindenki!

Szerintem a műsora érvényes (volt). A gond csak az volt a Petőfi Rádiónál, hogy úgy gondolták, hogy ezzel az ifjúság le van rendezve.
Nincsenek ifjúsági műsorok és egy Apukám Világa nem elégít(ett) ki minden igényt. Talán a szorgalmi időszakban a Menza című műsor az egyetlen...

SIRály Creative Commons License 1999.06.13 0 0 19
Még anno a TOP Tv-ben nyomta nagyon yol. Sajnos azóta nem találja a helyét, pedig szükség van rá.
stevie wonder Creative Commons License 1999.06.12 0 0 18
Nos, az utolso hozzaszolas ota eltelt ket honap. Mi lett azota a musoraval? Internetes honlap? Esetleg internetes kozvetites? Tud valaki valamit?

En a Petofis korszakat hallgattam vegig, szinte minden nap. Bizonyos fokig a musorahoz igazitottam az idobeosztasomat. Most meg... hianyzik, nna.

Jó Ember Creative Commons License 1999.04.09 0 0 17
Szerintem (ez ugye Csiszárnak is az egyik kedvenc szava) - műsora jó volt, sőt, egy idő után majdnem olyan fogalom, mint annak idején Szilágyi János beszélgetései. Remélem, egyikőjük sem sértődik meg ezen az összehasonlitáson.

Akinek nem tetszik - tetszett, az hallgasson mást, mégis sokan ezt hallgatták.
Egy példa: vidékre utaztam busszal, és éppen Csiszárt hallgattam. Egyszercsak feltűnt, hogy a velem szemközt ülő, két egyetemista korú srác akkor röhög fel, mikor egy-egy poén elsült.

Ketten hallgattak egy walkmant, a két kicsi fülhallgatójával...

Nekem úgy tűnik, az ő szerepe olyan a rádiózásban, mint itt az interneten a fórumoké - ő azt jól "moderálta".
Ha máshol feltűnik, jelezze majd itt is!

Jó Ember - várja.

piggy-wig Creative Commons License 1999.04.09 0 0 16
szerintem itt többen is vannak, akik nem tudják miről beszélnek....
nincs olyan médiaszemélyiség, aki ne "szerepet" játszana -made in USA-, ami valahol abszolút természetes, hiszen ez a munkája. hülyeségnek tartom számonkérni az őszinte érdeklődést - kinek lenne annyi ideje, hogy játsza a Teréz anyát? különben pedig, a hallgatók szórakoztatása, informálása a cél, nem az, hogy jól összecimbizzünk a műsorvezetővel.
egyébként van elég rádióállomás, lehet válogatni
Előzmény: sorokin (15)
sorokin Creative Commons License 1999.04.08 0 0 15
Szerintem jenőke nem ér annyit hogy ilyen terjedelemben foglalkozzanak vele

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!