Ez meg miért a kutúrában kapott helyet?. Na mindegy, szerintem ez ez egy jó dolog, ha akarod hallgathatod, ha nem akarod nem nézed, a te döntésed. Tudja vki, hogy most mi lesz vagy lesz-e helyette valami? Az uccsó adás q. jó volt, jó zenék, barom betelefonálók, stb.
A zenéről senki nem szólt... Szerintem a Jenő nagyon jó zenéket nyomott! A Petőfiben a műsor időpontja is jó volt, hiszen akkor nyomult haza a sok ingázó (én is) és jól szórakozhatott a műsoron. Én is a Jenő miatt szoktam rá a Petőfire. Szerintem tök jó műsorok vannak. Nem csak a zenét nyomják egész nap. Arról hogy mennyire széles réteghez szólt vagy sem, csak annyit, hogy a "jóebédhez szól a nóta"-nál szélesebb körben hallgatták...
Sziasztok,koszi az emil cimet!
Egyszer,meg a Juventuson,amikor affele lelkisegely-szolgalatot is mukodtetett Apukank,betelefonalt egy lany,hogy elhagyta a baratja,viszont terhes,a szulei nem tudjak es mellesleg 15 eves gimnazista szegenykem,es Jeno vegig poenkodott vele,egyetlen ertelmes tanacsot sem birt adni,a csaj meg mar majdnem sirt,hogy mit csinaljon.Nagyon gaz volt es en akkor egy kicsit csalodtam benne,szoval kivetelesen nem bunko poenokra lett volna szukseg...
hm.
én '97-ben hallottam 1x Veszprémben, akkor még a Juventuson, utánna a Petőfin is szinte minden nap. Az igazi szvsz a Juventusos időszak volt, késő esti műsorként, most a Pajta rádióban ismét ezt a szokást eleveníti fel mint látom.
Azt tudjátok, hogy megy-e már a műsor? Sajnos olyankor nem vagyok netközelben :(
én nagyon csípem, mind őt magát, mind a zenéket amit nyom/nyomott
a CD-t is megrendeltem, az is nagyon tetszik (ráadásul dedikálva is van)
a TV-ben szerintem sokkal gyengébb mint a rádióban nem igazán az ő pályája sajnos :(
a Apukám topicról tud vki vmit? amit Kádár Mónika említett, volt már az Index megalakulásakor is szó róla...
részemről megy a kedvencekbe a topic, támasszuk fel!
Na éppen most volt a népszabóban egy heti 7-es kritika, ahol aszondják, hogy ez a jenő milyen szerény egy emberke lett, és ha visszaemlékezek, amikor hallgattam egy-kétszer az ő kis műsorát, v. még a megboldogult hajdani zenetévén a szombati szösszeneteit, hát ott elég nagy arca volt, és a legnagyobb bunkókkal szép hosszú és érdekes beszélgetéseket folytatott, a kisebb bunkókat meg lebunkózta, na szép, de ettől függetlenül a heti 7-esben nem rossz.
Nekem az tetszik,hogy mindig szidja a drogokat.
Hatha sikerul befolyasolnia egyket eltevedt fiatalt,nem?
De a fo kerdesem egyebkent,
nem tudja valaki veletlenul az emil cimeet?Please....
Egy kicsit élesszük fel a topicot!
Ti most mit gondoltok Csiszárról? Jó a Heti hetesben?
Eladta magát, hogy politizál?
Tényleg nem tud olvasni?
Mit szóltok, hogy visszatér a Juventusba?
Nem úgy tűnik, hogy szükség lenne rá. Amikor a Petőfi Rádióhoz került, rövid időn a hallgatottság a negyedére zuhant, és az bizony addig se volt túl magas...
Apukámra lehet hogy szükség van, bár én személy szerint nagyképűnek tartom. Egyszer láttam élőben és iszonyatosan bunkón adta elő magát. Ennyit erről.
Mónika: Threesome rulza!
Csiszár Jenővel egy új fórum megnyitásáról tárgyalunk, egyelőre nem tudok dátumot mondani, de szólok előre, ha aktuális lesz.
stevie wonder, az idézet a Threesome című filmből van, én legalábbis ott hallottam.:)
A Tilos Radio is rulez, volt egy reggeli musoruk, a Zsirleszivas, hat amiatt egyszer-ketszer kestem el munkabol. De amikor Magyarorszagon vagyok is, mifelenk nagyon gyenge tererovel jon, bosszusag hallgatni.
Csiszar Jenot azert birtam, mert olyan volt mint a pizza (es a szex): amikor jo akkor nagyon jo, de amikor nem tul jo, meg akkor is egesz jo (idezet nemt'om honnan). Ha lenne a neten, meg egy hangkartyaba is hajlando lennek beruhazni. Szoval, van valami info?
Az volt a gond, hogy rossz időpontba raktak rossz műsort. Ilyenkor a nyugdíjasok halgatták elsősorban a rádiót. Különben aki szókimondásra vágyik, az hallgassa a Tilos Rádiót.
Egyébként a Menza, az egy nagyon jó műsor. Apukám szerkeszti.. :)
Szerintem a műsora érvényes (volt). A gond csak az volt a Petőfi Rádiónál, hogy úgy gondolták, hogy ezzel az ifjúság le van rendezve.
Nincsenek ifjúsági műsorok és egy Apukám Világa nem elégít(ett) ki minden igényt. Talán a szorgalmi időszakban a Menza című műsor az egyetlen...
Szerintem (ez ugye Csiszárnak is az egyik kedvenc szava) - műsora jó volt, sőt, egy idő után majdnem olyan fogalom, mint annak idején Szilágyi János beszélgetései. Remélem, egyikőjük sem sértődik meg ezen az összehasonlitáson.
Akinek nem tetszik - tetszett, az hallgasson mást, mégis sokan ezt hallgatták.
Egy példa: vidékre utaztam busszal, és éppen Csiszárt hallgattam. Egyszercsak feltűnt, hogy a velem szemközt ülő, két egyetemista korú srác akkor röhög fel, mikor egy-egy poén elsült.
Ketten hallgattak egy walkmant, a két kicsi fülhallgatójával...
Nekem úgy tűnik, az ő szerepe olyan a rádiózásban, mint itt az interneten a fórumoké - ő azt jól "moderálta".
Ha máshol feltűnik, jelezze majd itt is!
szerintem itt többen is vannak, akik nem tudják miről beszélnek....
nincs olyan médiaszemélyiség, aki ne "szerepet" játszana -made in USA-, ami valahol abszolút természetes, hiszen ez a munkája. hülyeségnek tartom számonkérni az őszinte érdeklődést - kinek lenne annyi ideje, hogy játsza a Teréz anyát? különben pedig, a hallgatók szórakoztatása, informálása a cél, nem az, hogy jól összecimbizzünk a műsorvezetővel.
egyébként van elég rádióállomás, lehet válogatni