jeegynullás tett egy linket ide "a legkiráj(ly)abb nick" c. topicból, felhívva a figyelmet, hogy a tartalmi vonatkozások iránti szimpátiánk ide írjuk, az előbb említett topicba csak a nick ötletessége feletti rajongásunk fejezzük ki :)))
Akiknek nagyra értékelem, mindig szívesen olvasom az írásait, - amiket sokszor akkor is megnézek, ha a téma kevésbé érdekel - a teljesség igénye nélkül:
SKing ; GLászló, Kagakusha, Pásztörperc, Pethor Donneck - a néhai, pindiy, Purusa, szalonna, Újlaki, VangSo.
(A személyes rokonszenvre majd egy új névsort készítek, ha lesz olyan topic :))
Kockasfulu es berku, akiket egy kicsit irigylek is, mert most eppen olyan dolgokkal vannak elfoglalva, amik engem kb. egy ev mulva fognak lazban tartani, es hat csinnKA a hazassag vedelmezoje
nem akarok listát írni, de azért szeretném megemlíteni Wágner urat, aki minden topic-ba beönti a jóféle söreit és a hangos vitát is a sör-szint emeléssel kezdi elrendezni....
Nem tudom, ki hogy van vele, de én marhára birom Mogorvát!!
Nem lehet senkinek ennyit röhögni, mint neki. Részemről még azt is elolvasom tőle, ami nem érdekel.:)))
(Ezt a nicket csak azért vettem ki, hogy ne nézzen ki a dolog nyalizásnak.)
Óh, ezer bocs, ez a helyes referencia itt alant!
*retake*
fczigony fiam, ez a beszólás gyerekes volt, rosszul megfogalmazott és igen hatástalan. Nem érted te a csíziót, gyerök!
Óoh slejmecske,csak most vettem észre topicodat,köszi,hogy így szeretsz,én is rajongok érted,de azért topicot nem nyitok rólad...bocsi.
Most,hogy így találkozunk megkérdezném,hogy tetszett-e hozzászólásom a kultúrás topicomban.
Szívesen csinálok ilyet máskor is,csak szólj.
Puszil téged pattanásos imádód:fczigony
Meggyes neni, mert imadom (felidegesiteni is):)))))
Pucros Macko, mert olyan bobeszedu:))
Pilla, mert a hardcore reklamszatyrot az eletbe nem felejtem el:)))
Galadriel, mert ugy meg martak le , mint o:)
Mason, mert csak:)
kaviat mester, mert olyan bolcs:)
GLaszlo, mert olyan GLaszlos:)
Fuckanal, mert eszmeletlen jo nickje van:))))
stb...
Hú, Sehonai Bitang Ember, el ne mondd a viselt dolgainkat Kedves Feleségednek, mert ha megtudja pl., hogy milyen színű alsónadrágokat szeretek, hát úgy fogom szégyellni magam. :-))))) Légy tekintettel az érzékeny lelkére.
Liam!
Egyetértek veled,nekem is volt már vele bajom(lásd bemutatkozást),de ez nem a jó fegyver.Ha topicot is nyitsz neki,attól csak elbízza magát(szerencsétlen).A legegyszerűbb,ha figyelmen kivül hagyod.Ő,és sulinetes társai(féktelen,DESTROYER)mind ilyenek(következő generáció...fúj).
Fogadd meg ezt a tanácsot,velük szembe mindig bejön.
Tisztelettel:Erwin Rommel
Érintettség okán nem nyilatkozok, de annyit mondhatok, hogy elbeszéléseim alapján Sehonnai Bitang Asszonynak igen tetszőek Pucros Mackó és CooCooFooZoo nevei. Pedig a viselt dolgaikat még nem is ismeri ! .-))
Először is nőnemű vagyok - a hímnemű myprint felesége -.
Másodszor is, az önkritikát még sehol sem bünteik.
Harmadszor, a hímnemű myprint szerint is szemét, rothadt, mocsok egoista vagyok és igaza is van!